Belki bu yüzden gitmiyordu du bakalım daha ne olcek
Printable View
Yabancı gelecekmiş birde !!! Pehhh
Günüde en düşük gördüğü seviyeye yakın kapadı.
Tam bir süzme ********le karşı karşıyayız
GT-P5210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haftalık 18,38 ve üzeri, aylık 18,74 ve üzeri kapanış yapmamız lazım...
Son 1 haftadır endeks ralli modunda devam ederken sağolsunlar milleti soğuttular. Sabah 100k üstü alandan , o malları aşağıdan geri almadan tahtayı kapatmıyorlar. Sürekli satış geliyor.
Bugün endeksi biraz test edecekler gibi , bakalım pozitif ayrışacak mı
Vakıf yine geldi 50k alım yaptı. Şimdi bütün gün bunun üzerine oynarlar
Tahta çok sığ, girsen girilmez çıksan çıkılmaz. Amaç ne onu bir türlü anlayamadım?
Bu adam 18,10'dan 21427 lot kaybetmeyi göze alıyorsa tahtada alıcı kalmamış demek. Yukarı dönüş yakındır... İnşallah...
Seanslık grafikte "Golden Cross" gerçekleşti bugün, yani 50 seanslık basit hareketli ortalama 200 seanslık basit hareketli ortalamayı yukarıya kesti, bakalım hareketi başlatacak mı...
Endeks artı mı ? Artı. 120,000 geçildi mi ? Geçildi. Peki , bu şaşkın neyi bekliyor ?
şu kasadaki para var ya kasadaki para, ne olacağını öğrenmeden bırakıp gidemiyorum :)
18,20 ye yine yazdı 20k mal. Gel al mı diyor, ne diyor !!
Vakıf gün sonu elindeki son malıda verdi. Her gün çarpıyorlar bu vatandaşı
Bugün elimizi neye atsak , en dip kapadı. Bende bir şey mi var anlamadım!!! Endeks sözde artıda, bizimkiler %2-3 aşağıda.
Tüm yazılım şirketleri yeni TL zirvesi yaparken, smart- kfein yerinde sayıyor. İkisinin ortak özelliği ne acaba 😂😂. Bugün artık alıma gelmeliler, aşağısı sakat olur
Endeks %1 yukarıda açtı. Biz 1 kademe.
Meşhur tek kademeye 20k koyan vatandaş geldi yine
Finans alımda. Bakalım ne zaman pes ettirecekler
100k lot topladı finans.
Ne vstsndaşı patronun ta kendisi .
Hisse yükselecek diye ödü patlıyor.
GT-P5210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.