Sayfa 422/505 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472 ... SonSon
Arama sonucu : 4039 madde; 3,369 - 3,376 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

Haftalık 18,38 ve üzeri, aylık 18,74 ve üzeri kapanış yapmamız lazım...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

2.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Haftalık 18,38 ve üzeri, aylık 18,74 ve üzeri kapanış yapmamız lazım...
    Son 1 haftadır endeks ralli modunda devam ederken sağolsunlar milleti soğuttular. Sabah 100k üstü alandan , o malları aşağıdan geri almadan tahtayı kapatmıyorlar. Sürekli satış geliyor.

Bugün endeksi biraz test edecekler gibi , bakalım pozitif ayrışacak mı

3. Vakıf yine geldi 50k alım yaptı. Şimdi bütün gün bunun üzerine oynarlar

Tahta çok sığ, girsen girilmez çıksan çıkılmaz. Amaç ne onu bir türlü anlayamadım?
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

5.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Tahta çok sığ, girsen girilmez çıksan çıkılmaz. Amaç ne onu bir türlü anlayamadım?
    Bizim gibi küçük yatırımcıları bezdirmek, tahtadan uzaklaştırmak. Kurmuşlar merri- yapı kredi robotunu, tahtada halay çekiyorlar.

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Bizim gibi küçük yatırımcıları bezdirmek, tahtadan uzaklaştırmak. Kurmuşlar merri- yapı kredi robotunu, tahtada halay çekiyorlar.
    Şimdi 18.25'e yazmış 29233 lot. Anlayan beri gelsin

7.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Şimdi 18.25'e yazmış 29233 lot. Anlayan beri gelsin
    Evet. Mesaj mı veriyor ? Ne yapmaya çalışıyor anlamadım. İsteseler alırlarda , bekleyeceğiz mecbur. Muhasebedeki hanım olmasın o ? 😂

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Evet. Mesaj mı veriyor ? Ne yapmaya çalışıyor anlamadım. İsteseler alırlarda , bekleyeceğiz mecbur. Muhasebedeki hanım olmasın o ? 😂
    Paramızla rezillik çekme arenası bu borsa...

Sayfa 422/505 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •