du bakalim ne,olacek
😂😂😂😂
Printable View
du bakalim ne,olacek
😂😂😂😂
A1 Kapital de rüchan tahtası görünmüyor.. Telefonla arayıp girdim satışı mecburen..
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
~hisse nerde
:mucaitte
~para nerde
:mucaitte,
O cümleyi bacaksız,harami iblis kuruyor.. laydi iblis, Barack Hüseyin Obama ile resim çektirirken..:) Böyle tehlike arzeden zamanlarda bedelli yapıp hem kendi cebini,kasalarını ağzına kadar dolduruyor hemde şirketlerin hisselerinin fiyatlarını yükselmesine mani olmuş oluyor zaman kazanıyor kötü,olumsuz,can yakıcı piyasa haberlerinide takip ediyor böylece çünkü buralardan dibin dibini yapmak zorlanmadan güle oynaya çok kolay olacaktır niye yükseltsin hisseyide sana bana üç krş kazandırsın o alacağını bedelli ile fazlasıyla alıyor zaten ben gariplerin,mazlumların dostu ''Kartalgaga'' diyorumki ; o zalim ''İblis'in'' doğduğu evin damına konayım yattığı odanın camlarını gagalayayım gece sabaha kadarda hiç uyuyamasın bizim gibi onunda canı yansın,bunalsın,sıkılsın ve keyfi kaçsın.. İblis'in diplomalı öğrencisi..
arkadaşlar elimde 7500 adet ihlas var rüçhanlarımı nasıl ve ne zaman satabilirim ne kadar elime nakit geçer beni aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler
Sayın yeşiladam rüçhan pazarı bugün itibari ile işleme açıldı ve şubat 16 ya kadar rüçhanlarınızı satabilirsiniz. Bazı aracı kurumlar da internet üzerinden rüçhan için emir almıyorlar. Sizin aracı kurumunuzda internet üzrinden emir almıyorsa aracı kurumunuzu arayarak 16 şubata kadar rüçhanlarınızı (ihlas.R) satabilirsiniz. şu an ki fiyatı 0,09-0,10 TL.
7500 lot rüçhan *0,09 = 675 TL eder.
Bu arada müCo her daim olduğu gibi kendine yakışanı yaptı. hem ana hisseyi hem rüçhanı eksilerde
Helal olsun sana müCo ağa babaların arkanda olduğu sürece sen daha çok vurgun, bedelli yapar paraları cukka eder saltanat sürmeye devam edersin. Yediğiniz kul hakları aldığınız ahlar ile elbet sizlerinde ALLAH ın adaletinden nasibinizi aldığınız günleri göreceğiz.
Yatırım tavsiyesi içermez....
cevabınız için çok teşekkürler sayın SMALL_İNVESTOR_0 herşey gönlünüzce olsun :)
Şeytanı bile bunlardan çok seviyorum. En azından ne olduğu belli....
arkadaşlar katılım süresi ve rüchan satma veya kullanma süresi bugünden itibaren nedir ne kadardır ... tşk ler
yukarıda arkadaşım 16 şubat yazmış rüchan satmak için 7500 lot için cevaba ... peki diyelim ki katılacağız 16 şubat tan sonra rüçhanlarımız kullanılabilir mi olucak ... açıkçası 40 000 lotum var benim 40 000 r görünüyor , daha sonra %90 ( yuvarladım ) 36 000 e mi dönüşecek alacağım r 40.000 lot için ? tşk ler
Aynen bedelliye katılırsanız 40000 rüçhandan size yuvarlak hesap ile 36.000 lot ana hisse gelecektir.
Rüçhanların R pazarında işlem göreceği (alınıp satılacağı) tarih aralığı 8 şubatta başlayıp (yani bugün) 16 şubatta bitiyor. Yani bedelliye katılmak istemeyenler 16 şubata kadar rüçhanlarını satmaları gerek.
Bedelliye katılmak isteyenler ise bedelli için kendi paylarına düşen nakit parayı hesaplarında bulundurmaları gerekiyor ve bunun için son gün 22 şubat.
Bedelliye katılmak istiyorum nakitim de var müCo ya feda olsun diyenler :))) ise hemen aracı kurumlarını arayıp bedelli katılım işlemlerini yapabilirler ancak bedelliden payınıza düşen hisseler hesabınıza ne zaman geçer bilemiyorum. Daha kapsamlı bilgiyi aracı kurumlardan almanız daha sağlıklı olacaktır.
Yatırım tavsiyesi içermez...
inceleyin inceleyin
cunku ne kadar iyi gordugunuzu dusunurseniz
sizi kandirmakta kadar kolaylasir
mucait oren cetesi
Bedelli paralarının kısmi olarak nerelere gittiği belli oluyor..Bu gün İhlas ev aletleri bayisinin yanından geçtim son birkaç yıl veresiye veren bakkal gibiydi bu gün gözlerime inanamadım adeta devasa bir züccaciye mağazası gibiydi nasıl olsa bizim gibilerden gani gani para yağıyor o da ne yapsın kına misali fazlalığınıda mabadına sürüyordur taş atıp kolumu ağrıdı yani biz çok daha bekleriz ihlaslar yükselecek yüzümüz gülecek diye..ytd..
Ws kardesim reddit te tanidiklarin varsa bi soyle de yarin show yapsinlar:oleyo:
0,08 den 10000 rüçhan aldık diyelim bedelli sonunda kaç tane ihlas hissesi gelecek ve toplam maliyeti ne olacak.
rüçhanı a1 ve marbaş 1 kuruş pahalı topluyor. önce rüçhanları alıp sonra hisseyi götürecekler gibi. eğer öğle ise rüçhan tavanı 1.145
e geliyor hisseyi 1.15 kapaya bilirler.
Husum bugun nolcek hele deyiver, :kahkah: yoksa baltayi tasami vuracak seninki
Ws kardesim senin isin mi bu yoksa:kahkah:
*İHLAS HOLDİNG: ÖZEL İSTANBUL MEDİCİNE HOSPİTAL İLE ORTAKLIK DAHİL MUHTELİF KONULARDA İŞBİRLİĞİ YAPMAK ADINA GÖRÜŞMELER BAŞLATILMIŞ VE GİZLİLİK ANLAŞMASI YAPILMIŞTIR
Bu ne şimdi böyle, son dönemde yapılan yatırım açıklamaları "gizlilik" ibaresi ile açıklanıyor. Halka açık değil mi, ortaklarını bilgilendirme sorumluluğu yok mu ki bu şirketin? tüm iş ve işlemleri hep böyle gizli kapaklı mı bunların?
Bunların işi bu belli biranda 1.08 den 1.13 çıkar çıkmaz hemen 1.08 (1.09)getirdiler Yuh Olsunlar
Cok zalimler cookk:oleyo: amme velakin çıkan hisseler var...du bak bakelim nolcek:evil:
A1 capital 32 milyon lot satmış görünüyor bende, yuh valla, yazıklar olsun.....
Talep gelmeyince haber göndermeye başladılar. Kafa karışıklığına oynuyorlar. Hisseyi düşürüp rüçhanı sat demek istiyorlar. Ucuzdan kapadıkları rüchanları diğer piyasada 1 tl dan okutacaklar. Daha dur hele bir kaç gün geçsin eli ayağına dolanacak.Nitelikli dolandırıcılar sizi.Yatırım tavsiyesi değildir.
*İHLAS HOLDİNG: ÖZEL İSTANBUL MEDİCİNE HOSPİTAL İLE ORTAKLIK DAHİL MUHTELİF KONULARDA İŞBİRLİĞİ YAPMAK ADINA GÖRÜŞMELER BAŞLATILMIŞ VE GİZLİLİK ANLAŞMASI YAPILMIŞTIR.
Bu öyle bir haber ki; Şu ortamda diğer kağıtlara gelse en az üç tavana götürürdü. KY öyle temkinliki yine bizi şapıcak diye korkudan yaklaşamıyor :))) Ne diyeyim, bu dünya da öbür dünya da başlarına yıkılsın. Çok can yaktılar cok...
Valla kahvaltı yaptım arkadaşlar yazmasa dönüp bakmıyorum bile. Ben bu işe anlam veriyorum SPK Mevzuatı yazacaklarıma farklı mana yükler ve birde anlatırken Can YÜCEL üstadın dediği Ben küfürbaz değilim, ilham perilerim sürtük. sözü gelir aklıma ve sövmeden anlatamam bu seferde TCK izin vermez.
Ayrıca şu Ali İmkan Suresi 54 Ayeti Onlar tuzak kurdular. Allah da tuzak kurdu. Allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır der mealen.
Onların Tuzağı varsa o tuzağında bir karşılığı olacaktır. Mağdur olan binlercemizin hesabını Rabbim soracaktır.
( Not: Mağdurum derken zararda değilim güzel kar rakamındayım şükür ama giden yılların hesabı için bu lanet hissedeyim hala . )
Yatırım tavsiyesi değildir
maşallah saat 2 de kayvaltıları bitirmeler, afiyet olsun allah daha bol zaman versin.
yazdıklarına gelince , kardeşim seni anlıyorum.
sağlık sıhhat olsun gerisi boş bunların bu gün varız yarın yokuz, bir gün kazanıp başka bir gün kaybederiz belki, çok çiddiye almamak lazım sanki yani ben almıyorum sende almıyorsun gibi.
Sanırım ekran başından ayrilamiyorsun sayın siren [emoji1]
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abdul kardesim sen beni genckenken gorecektin:kahkah: hem kademeleri kontrol eder ayni anda kucuk enisteyle dertli yatirimciyla efendime soyliyim sevgili getto ile muhabbet eder birde ustune alsat yaptigim zamanlar olur birde kendi isimi yapardim var sen hesapla... izliyorum dogru tespit vesselam :kahkah:
Odegilde carsamba ne aciklancak dinleyin guzel haberlerim var dedi sanirsam...
Valla bu iblislerin bize yaşattığı stresten ne yapacağımızı sasirdik.ama ara sira bütür sohbetler iyi geliyor.[emoji1] Bence yarın enerji ile ilgili konu olabilir...LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada ruchanlari mucoite gönderdim,tepe tepe kullansın
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kabile reisi61 kardeşim sence ben yenilikçi birimiyim yani karşılaştığım problemlere sıra dışı ve farklı çözümler bulmuyor muyum hatta bazen fırsata dönüştürmüyor muyum ? :oleyo: neyse bir gün bu sanal hayattan hakkaniyete geçecem iş te o vakit yoldan geçerken uğra odun ateşinde bir çay demleyelim...
Saat 10 da yattım bir de uyandım kahvaltımı yaptım :) Ben gündüz yatıyor gece yaşıyorum benim hayat düzenim normal insanlardan ters. Eskiden sürekli izlerdim hisseleri ama artık umrumda bile değil valla. Canımdan daha değerli değil izliyorum sövüyorum gerek yok ağzımı bozduğuma.
1 lotu 1 rulo kaliteli tuvalet kağıdı parasını geçmedikçe de benim için izlemeye değer benim açımdan. İnşallah Allah Şeytandan ve yatırımcıyı dolandıranlardan korusun bizleri.
Kazancınız bol olsun.
Yatırım tavsiyesi değildir