Yani köpeğimi size verecek demek istedim. :he:
Printable View
Bence bu alinan onlemler olumlu etkiler. Apple magazalarini sadece insanlara deger verdigi icin mi kapatiyor. Hayir. Zaten ulkeler kendilerini karantinaya aliyor. Su zamanda insan telefon derdine dusmez. Onlar hesaplamislardir. Bu 2 haftalik kapanis ne kadar zarar edecek. Bir telefon sebze meyve gibi degil. A manavinda aradigin sebze yoksa B manavina gidersin ama aklinda iphone 11 almak varken magazalar kapali diye samsung almazsin.
Ucak firmalari da keza oyle. Ornegin thy 14 ulkeye ucmuyacak. Zaten ucsa bile o yolcular 14 gun karantinadan cikamayacaklar. O halde thy sunu diyor. Zaten yolcu sayim az ve daha da azalacak. Goturdugum yolcularda karantinaya girecek. O halde en iyisi bir sure operasyonlari durdurmak.
Bu kadar onlemin alinmasi su yonden olumlu. Piyasa bu onlemlerin ise yarama hikayesini satin almak isteyebilir bir sure ya da finansal kriz dusuncelerini bir sure unutturabilir.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
14 gün sabit bir rakam değil.
24 olabilir 240 olabilir. zamanla..
benim gözlemim ülke olarak çok hafife alıyoruz hala virüsü.
Kadın yüzmeyi seviyor, yaşlı annesi var onun parasını işletiyormuş.
Benim kimsem olmaması ister ister kadın için cezbedici, sadece bir kişiyi hayatına alıyorsun. Millet akraba vs istemiyor. Sizin hiç göbeğiniz yok çok fitsiniz vs lafları oldu kenara not ettim.
Öte yandan sigortacı Rebecca Ferguson var , onun da hiç bir eksiği yok. Benden sıkılırsa şutlama tehlikesi var.
Rebecca ...... :ok:
https://www.google.com/search?q=Rebe...hrome&ie=UTF-8
Gençliğimde bu şarkıya bayılırdım.....
İzmir fuarında mogambo disco vardı,,,ne günlerdi beeee....
https://www.youtube.com/watch?v=hG-CYFyKuxw
Aynen o, hatta daha güzel. Yüzüne söyledim insan sizin gibi güzel olsa hayat hoş olurdu diye.
Zaten bir tık daha güzel olsa insanın aklını başından alır, risk misk dinlemez insan, ne olacaksa olsun der.
Bu arada kadın da ses de önemli, bazılarının sadece sesine bile insan vurulabiliyor.
Bazen güzellik lanet gibidir...içine çeker bu lanet ...girdaplarında boğar adamı.
Kollarında ölmek istersin,,bu lanetlenmiş güzelin.
https://www.youtube.com/watch?v=gNn7RoyupDQ
Trump'ın koronavirüs testi negatif çıktı
https://sptnkne.ws/BFue
Pzt 10 bin puan gap [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
New York'ta koronavirüsten ilk ölüm https://sptnkne.ws/BFtQ
Hic sanmam oyle olsaydi su an ""ig"" de yuzde -4 dusuyor olmazdi .
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunlar hep olacak. Turkiye de olacak.
Yahu saka yapiyorum.
Zaten toplam 50 kisi ölmüstu 1 fazla daha sikinti olmaz . Borsa calisani ise sikinti olur
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dunyanin en büyük nufuslu ulkesi ve virusun ciktigi ulke de bu is bir sekilde kontrole alindi. Insanlar bunu satin almali asil. Herkes cok rahat bu virusle basa cikabilir denmeli ve bu haber yapilmali. Tv yayinlarinda virusle savas anlatilmali. Bu sure zarfinda insanlarin kendine iyi bakmasi, beslenmesi, Iyi uyumasi, sigara ve alkolden uzak durmasi tavsiye edilmeli. Yaz gelene kadar herkes olabildigince guclu kalmali
Elle gelen düğün bayram der geçerim,bu sadece benim sorunum değil.
Hayat devam edecek,tedbirli olacağız,,Yinede Allah korusun diyorum.
Follow Me.....
https://www.youtube.com/watch?v=BhIxFh4ngBA
Bizde salgın 500 u geçsin asıl kaos panik o zaman başlar. Vaka sayısı yok yada az iken devleti yalancilikla suçlayıp çok olunca yaygara yapıp ben demistim diyecek binlerce kişi var. Tweetter da bu tarz kişilerin profillerine bakıyorum, hepsi herşeye her koşulda herzaman muhalif tipler. Şimdiki beklenti virüs çoğalsın ortalık iyice karışsın. Tabi bunu isterken gayet toplum sağlığını ve ülkeyi çok düşünür görünümüyle yapmak her konuda olduğu gibi.
Sade - No Ordinary Love
Sesi ile öldüren hatun ....
https://www.youtube.com/watch?v=_WcWHZc8s2I
-ABD 589 yeni vaka bildirdi.
(2,836 vaka ve 57 ölüm)
-İsviçre 236 vaka bildirdi.
(1,357 vaka ve 13 ölüm)
-Norveç 112 vaka bildirdi.
(1,108 vaka ve 3 ölüm)
-Güney Kore 107 vaka bildirdi.
(8,086 vaka ve 72 ölüm)
-Japonya 70 vaka bildirdi.
(804 vaka ve 22 ölüm)
Piyasada çin kontrol altına aldı pompası yapılıyor. İlk sıralar çin gerçeği saklıyor diye inanmayanlar şimdi kontrol altına aldık diyince inanıyor. A.q 600 milyon kişi orada karantinada idi neyi nasıl kontrol ettin. Internetten yayın yapanları tutukladilar hala orada neler oluyor bilinmiyor. Bu haberler sırf piyasada milleti çok düştü diye mala sokmak için yapılıyor olabilir.
günaydın, hayırlı günler. :) ))
Bir de aklımdayken yazayım.
Okulların ve Büyük Meclisin dahi tatil edildiği ortamda
Cami ve benzeri toplu ibadet yerlerinin açık kalması
Akıl ve mantıkla açıklanamaz.. selamlar, saygılar. :) ))
Dun gece CNNTurkt de virusle ilgili programda 3 prof. Dr vardi.
3'ude Yeni tip Korona virusun ulkemizde aciklanan resmi tarihten cok daha once bulastigi yonundeki iddialarini kesin yalanladilar.
Turkiyede 3-4 ay once influenza ve eski tip korona viruslerinde icinden bulundugu 4 ayri ayri eski tip virusten kaynakli yogun gribal bir ekfeksiyon hastaligi basladigini ve Ocak ayinda zirveye ulastiktan sonra hizla dususe gectigini, Ayrica bu gribal enfeksiyonlarda bazi olum vakalarida yasandigini soylediler.
Bu gribal salginda ozel-kamu hastanelerinde tedavi goren hic bir hastada belirlenemiyen yeni bir grip vrusu tanisi teshisi konulmamistir dediler.
Istanbul, Ankara ve Izmir de olmak uzere kamuya ait 3 hastanade yeni tip korona virusu tanisi yapilabildigini soylediler...Bunun disinda baska hastanene ve saglik kurumlarinda yeni tip Korona virusu tanisi yapacak laboratuvarlarin olmadigini soylediler.
Çinden gelenlere özel uçak yollayıp. Irandan gelenleri tarifeli seferler getirirsen, ıraktan tahminen kaçak uçuşla vatandaşın gelirken, yurtdışındaki vatandaşlara olduğunuz yerde kalın derken, umreden 21 bin kişi getirirsen ve en önemlisi test etmezsen insanlar tabiki panik olur. Devasa havalimanı yaptın. İnsanları parçalar halinde getir test et öyle ülkeye al. Şu anda avm vs. elde edilen zarar tahminen bu testlerden daha fazladır.
Sözün özü süreci güzel götürüyordu devlet bozmasın katı uygulasın bizde millet olarak rahat olalım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sağı solu okuyorum ediyorum vardigim sonuç şu
Bu koronada iki şey önemli yaş ve başka bir rahatsızlık var mı yok mu
Hatta ikincisi yasdan da önemli
Solunum yolları rahatsızlıkları , kalp , damar hastalıkligi olan yada yuksek tansiyonu olanlar ciddi risk altında gibi gözüküyor çünkü virüs solunum yolları üzerinde çok etkili mesela astım hastaları da risk altında gibi
Yani 30 yaşındadır ama yüksek tansiyonu yada astımı vardır o riskli gruptan gibi bir çıkarım yapıyorum
Onun dışında belki sonradan ortaya çıkacak ama bir cok insanda korona oldu ama farkına bile varmadan atlatti bu da olabilir
Veya farklı hastalıklardan dolayı ameliyat sonrası ve benzeri gibi vücudun zayıf düştüğü günlerinde olanlarda daha riskli gibi gözüküyor
Ancak dediğim gibi ekonomik daha doğrusu finansal sistemde geçmişi hiç back up yapmadan format atılıyor bence
Asıl birkaç hafta sonra konuşulmaya başlanacak olan şey bu olacaktır diye düşünüyorum