gelişmeler takip edilecek
gelişmeler takip edilecek
%13 faiz ile 1 milyonda ile aylık 1,061 lira stopaj karı gözüküyor.
10 gün önce Ankara da stopaj oranlarını düşürmeyi konuşuyorlar diye yazmıştım nasip bu güneymiş Ankara da konuşulan bir şey daha var işler kötüye giderse stopaj oranlarının sıfıra (0) indirilmesi bankalardaki tüm TL mevduatlarına devlet güvencesi verilmesi ve 1 yıl üstü mevduatlara aylık mevduat faizlerinden 5 puan daha fazla verilmesi gibi. Bakalım bekleyip göreceğiz.
Ayrıca bu son stopaj oranlarındaki düşüş yıl sonuna kadar olması N kolayı baya zorlar nasıl bir çare bulacak göreceğiz. Bu gün işi çözmesi lazım yoksa çıkan çok olur.
Geçen seferki uygulamanın kararına resmi gazeteye ulaşabilen var mı?
Bu sefer bir farklılık olabilir. Ama emin olamıyorum.
stopaj indirme ile bu iş olmaz.
pansuman bile değil bu kimi kandırıyorsun.
konu aslında faiz değil bunu anlamamak da direniyorlar.
konu güven, konu kifayetsiz insanların ülkeyi yöenetmeleri...
cds +500 ...
her geçen gün ülkenin notu indiriliyor.
konu hazinenin kasası boş,
konu dolar borç bir sürü tcmb tek dolar kalmamış.
konu 18 yıllık kötü ve adil olmayan yönetim.
piyasanın bu kötü yönetime kredi açması için faizin olması gereken seviye daha önce de yazdım...
gerçek enflasyon + 10 puan
aksi takdirde bu kısır döngü böyle gitmeye devam eder...
Merhaba günlük mevduat hesapları da stopaj avantajından yararlanıyor mu?Yüzde 5'mi günlük vadelilerde kesinti.
Aktifbank Nkolay yöneticileri şimdi gara gara düşünüyorlardır. :D
Burganbank mevduat faizi cimriliğinde ziraat bankasını geçecek bu gidişle.
Nkolaydan bişey gelmezse artık veda zamanı
Kesintiyi hala %15 görüyor. düzeltmediler daha burgandijital için
döviz alış denedim 0.2 kesti
nkolay bonoda vergi oranı yüzde 5 mi olacak şimdi
Bu başlığı şu anda 128 kişi okumaktadır. (24 üye ve 104 ziyaretçi)
TL severler toplanmış :kmk:
Vergi indirimine inanmayanlara güzel kapak oldu
TL mevduatlara ödenen faizlerden, 6 ay vadeli hesaplar için %15'lik kesinti %5'e, 1 yıl vadeli hesaplarda %12'lik kesinti %3'e düşürüldü.1 yıldan uzun vadede %10 olan kesinti oranı ise sıfırlandı.
https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...0200930-18.pdf
O zaman da bankalar oranları ona göre ayarlar. Yani yedirmezler. Ama bu durum istenilen sonucu verirse yıl sonu uzatılabilinir. Böyle bir uyguamaya gidilmesi merkez bankasının faizi artışını piyasaların yeterli görmemesi ve doların yükselmesi neticesinde bir nevi faiz artışı olarak düşünebiliriz.
NZor 14+1 yapıp çekilir kenara..
Burgan 250ye kadar %12.90 yapmis. Dün dönen mevduatları ac kapa yapsak stopaj avantajı olmakla birlikte acaba bankalar hazır mi, %15 kesseler uğraş dur..
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.