Sayfa 421/1006 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521921 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 3,361 - 3,368 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

gelişmeler takip edilecek

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Aralığa kadar 32 gün gidilip aralıkta faizlere kura ve diğer gelişmelere bakarak aralık ayında 6 ay 1 yıl bağlanabilir
    Güzel strateji bakalım bankalar nasıl bir oyun planı çizecekler.
    Diğer yandan yatırım fonlarına ve bono ve tahvile haksızlık mı yapılmış yoksa gece geç saatte unutulmuş mu bilemedim...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

3.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Güzel strateji bakalım bankalar nasıl bir oyun planı çizecekler.
    Diğer yandan yatırım fonlarına ve bono ve tahvile haksızlık mı yapılmış yoksa gece geç saatte unutulmuş mu bilemedim...
    bu adım mb nın faiz artırmadan işi götürmesi amaçlı yapıldıysa bir anlamı olmaz ama mb bu adımı faiz artışı ile desteklerse işte o zaman piyasa tl nin cazipleştiğine inanır o yüzden aralığa kadar bekle gör en iyisi gibi duruyor

4. %13 faiz ile 1 milyonda ile aylık 1,061 lira stopaj karı gözüküyor.

5. 10 gün önce Ankara da stopaj oranlarını düşürmeyi konuşuyorlar diye yazmıştım nasip bu güneymiş Ankara da konuşulan bir şey daha var işler kötüye giderse stopaj oranlarının sıfıra (0) indirilmesi bankalardaki tüm TL mevduatlarına devlet güvencesi verilmesi ve 1 yıl üstü mevduatlara aylık mevduat faizlerinden 5 puan daha fazla verilmesi gibi. Bakalım bekleyip göreceğiz.

Ayrıca bu son stopaj oranlarındaki düşüş yıl sonuna kadar olması N kolayı baya zorlar nasıl bir çare bulacak göreceğiz. Bu gün işi çözmesi lazım yoksa çıkan çok olur.

6.  Alıntı Originally Posted by sternee Yazıyı Oku
    %13 faiz ile 1 milyonda 10 bin boşta kalmak koşulu ile aylık 1,027 lira stopaj karı gözüküyor.
    Hiçbir şey. Faiz yükselmediği müddetçe anlamsız kalır

7. Geçen seferki uygulamanın kararına resmi gazeteye ulaşabilen var mı?

Bu sefer bir farklılık olabilir. Ama emin olamıyorum.

En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 421/1006 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521921 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •