vakıfbank şu an 4.04..
1 ocak 2021 e kadar 6.40 üstünde olacak diyorum..
hisseciler olarak burdayız , ben evet diyorum ya sen ne diyorsun viopcu..
ahahaha
Printable View
vakıfbank şu an 4.04..
1 ocak 2021 e kadar 6.40 üstünde olacak diyorum..
hisseciler olarak burdayız , ben evet diyorum ya sen ne diyorsun viopcu..
ahahaha
corona işinde iş raydan çıkacak gibi pozisyonunuz ona göre alın bence?
Uzun zamandır şu cümleyi yazmayı özlemişim.
Güzel bir gündü, emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar
Amerikada seçimler var üstat,
Korona morona takmaz artık piyasalar.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merill sattığını alıyor galiba 1190 üzerine atabilirler.
merril kapatıyor
https://i.hizliresim.com/WtnJJv.png
namussuz merilin
Heyt be Cem Bey güzel açıkçı toplamış herhalde TSKB’de dün viop short ahaliye reklamlar dönüyordu burada :) 2-3 gündür bir bankaların haline bak BİST 30 hissesi hesapta :) 2.40 ları görürse bizde şansımızı deneriz bakalım oraya kadar mazot yetecek mi ?
Bilmem ama
Ben daha dow ve bistde kısa vade satış belirtisi görmüyor.
Sadece düzeltme var.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Türkiye grip aşısını ABD'li GSK ve Fransız Sanofi firmalarından temin ediyordu.ABD'li firma GSK-muhtemelen alacakları ödenmediğinden- bu sene Türkiyeye grip ilacı göndermeyeceğıni duyurdu.Sanofi'den temin edilen grip aşıları da yetersiz sayıda kalıyor.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5
Altuna veriyorlar yavaştan.
ne zaman verseler,
similitüz korkusu başlıyor bende.
Endekse işimi bitireli 2 gün oldu tekrar bulaşacaz gibi duruyor bu gidişle. spot30 127.000 altına sarkarsa kademe kademe almaya başlarım. Sarkmazsa sizlere bol kazançlar dilerim zaten hisse tarafında pozisyondayım endeksle uğraşmama gerek yok. Aynı yere 2 kere YILDIRIM düşmez aman dikkat pandomim vs bunlar tamamen mizansen tiyatro :) kısa pozisyon çok riskli 170/180.000 de satarız bırakın alsınlar..
herif vadeyi 1220-1224 den başlatmıs ve 100.000 aps artırmış.pozisyonu ne ise oradan ne kadar uzakta uzlaşma olursa iyidir.
ve günlük ortalamalarda birbirine yaklaşmadan YATAY sayılır...
yani eğer herif alırsa bu sefer sert alır....
poz. 1333 den beri flat..ama uygun yerden longlayabilirim.
2 GÜN ÖNCE saatlik sistem gecici sat vermişti.ama saat dolmadan fiyat yükseldi ve sat kayboldu. 7 eylülden beri alda ve devam ediyor..
uygun yerden longlayıp,sistem sat derse stoplarım.
SENARYO BU..
trade short yapmıyorum.ama senede 2 kere okkalı günlük sisteme tabi short olur.onu kaçırmak istemem..15-25.000 puanlık.
"Aynı Yere İki Defa Yıldırım Düşmez" mi?
https://bilimfili.com/ayni-yere-iki-...irim-dusmez-mi
Çok fazla ilaç depolarda uzun süredir yokmuş özetle ithal edilemiyor muhtemelen. Özellikle çocuk ilaçları veya ben hastalanmadığım için diğer sınıf ilaçların akibeti bilmiyorum. Bugün oğlanın ilacı için 8 eczane gezdim 8.de ancak buldum. Memleketin her yerinden pislik akıyor resmen artık hangi kuruma el atsan..
bu forumda bi ben kazanamıyom galiba herkes aşağıdan alıyo yukarıdan satıyo
longssa mala vuruyor
shortsa palayla vuruyor
borsa düşmeden hepsini satıyorlar
en dipten alıyorlar zirvesinde veriyorlar
alırken haber verinde 2 de ben sebebleneyim
mesela hangi kağıtlardasın alayım mı bende
üye olalı 10 gün olmamış ama yılların kurt borsacıalrını parmağında oynatıyon helal sana
Abi bugün kol gibi zarar var 1320 longa kaldım dün aldığımın hepsini verdim için rahat olsun zarardayken yazmıyoruz olay o :)
Habere paçal maliyet 1310 oldu ama nefesim kesildi yemin ediyorum. Hahahaha :) yazalım da yanlış olmasın hep kazanıyor filan.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aselsanı merilin hoplatmadı herhalde bakayım karanlıktan kaç çıkacak
Tüm hisselerim zararda, şişe de gerçekleşen manipülasyon için hatta suç duyursunda bulundum dilekçeme keşke göz atsaydın belki bir desteğin olurdu :) soruşturma açıldı dava sürecini bekliyorum.
130.800...131..500 buralar geçmeden...aşağı...4k verdi...güzel...hemen toplamaz öyle...güzel.bir tepe anlayana....pc ye geçince 122de yazdigimi atcam..danduk bar sistemimi n
bugün çekılcek çilemiz varmış ..neyse pzrtesiye intıkamımızı alırız...hayrlı aksamlar ve tatiiller.
Niye daha önce manipülasyon suçundan herhangi bir dava açıp sonuç alamadın mı? Yaşayıp göreceğiz kazanırsak sen hariç herkese benden çay sevmedim seni.
meri teyze noldu açığa satiyordun aselsanda , teyze diye ses etmio herhalde tahtacı ,karşılıklı verisiyorsunyz galiba..
ahahaha
https://i.hizliresim.com/aj9rFa.png
Elimde kalan sadece az miktarlarda 3 hisse var.
Portföyümün çoğunluğu nemada.
Ben kaçar....:cool:
YTD
Vicente abla , nimet abla gibisin 20 kademe koydular hala gülüyorsun :)laf atıyorsun ya
Durumun iyi değil vicente abla