Arama sonucu : 8000 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXVI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Tüm arkadaşlar nezdinde sizin mesajınızla bir düşüncemi iletmek istiyorum;sonucu bizler için tabi ki kötü ama bu aşı bulunmama sebebi,yabancı ilaç şirketlerinin alacaklarının ödenmemesi,yoksa neden böyle bir durumda adamlar para basacakları bir ortamda ülkemizi aşıya boğmasın?

Benim anlamadığım da şu;devlet bana aşı vermezsen,serbest piyasada satış yapamaz mısın diyor ki bu firmalara?parasıyla dahi aşı bulunamıyor...
    Türkiye grip aşısını ABD'li GSK ve Fransız Sanofi firmalarından temin ediyordu.ABD'li firma GSK-muhtemelen alacakları ödenmediğinden- bu sene Türkiyeye grip ilacı göndermeyeceğıni duyurdu.Sanofi'den temin edilen grip aşıları da yetersiz sayıda kalıyor.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    5

2.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Türkiye grip aşısını ABD'li GSK ve Fransız Sanofi firmalarından temin ediyordu.ABD'li firma GSK-muhtemelen alacakları ödenmediğinden- bu sene Türkiyeye grip ilacı göndermeyeceğıni duyurdu.Sanofi'den temin edilen grip aşıları da yetersiz sayıda kalıyor.

5
    Vah ki ne vah...
    Hale bak...

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku

5
    abd ye bi uçak dolusu maske yolladık nankör herifler
    bari bizde sadece bu firmaya borcu kapatsak kki grip aşısı alsak yoksa bu sene yaşlılar gripten kırılacak
    coronaya gerek kalmayacak
    bir halt olacağı yok.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •