Türkiye deki hayatı yaşamak için çin de en az 23000 dolar kazanman lazım.Çin de ancak dolar milyarderi rahat yaşar diycem ama onlar da korkudan pek rahat değildir))
İsviçre falan deseniz tamam da.Adamlar doğa,göl orman herşey var.Çin amerika..
Printable View
Ahmet Bey gerçekten çok orjinal yorumlarınız var.Bahsettiğimiz kişiler buradaki gibi 3-5 kuruş birikimlerini korumak için döviz alanlar değil,büyük fonlar.Eğer borsadan yeterli kar ettiklerini düşünürlerse bu fiyattan belki daha yukarıdan bile neden dolara dönmesinler?
ulkede yasayan benim ama ahkam kesen sensin.
JonDowes baya bilgili bir arkadas ama unutma herkes hata yapar
JonDowes arkadasimiz teknik olarak ABD nin istedigi kadar para basabilecegini ic borc dis borc diye bir sey olmadigini cunku butun borclarinin basabilecegi para cinsinden oldugunu soyluyor. E buda dogru
Ama madem ABD istedigi kadar para basabilir o zaman neden habire butce kisintisindan bahsediyorlar. Neden hukumete eleman alinmiyor yillardan beri? Neden subvansiyonlar taker teker kesiliyor?
Cunku paralari yok. Butce acigi JonDowes un dedigi gibi para basilarak SONSUZA KADAR kapatilamaz!!!! (Son cumleyi 10 kere oku)
Universitelere gelince. ABD de butun okullar kotudur demedik. Ama egitim sektoru paragoz bir system olmus. Isleri gucleri para. Daha oncede defalarca yazdik ilk 30 okul haric dedik. Ama genelde egitim seviyesi cokus icinde hem universite hemde ilkogretimde.
komiklik yapıyorsun, ahkam kesmeye devam ediyorsun.
bilmediğin konuda forumu meşgul etme.
daha once ciddi ciddi %99 u süprüntüdür dedin abd deki universitelerin. ayrıca yıllardır da "abd çok borçlu, batacak" diyorsun. iki düşüncende yanlış. ama israr ediyorsun, garip bir psikoloji var sende.
biraz ara ver bu işlere, araştır.
BU TRUMP OLMASA İŞLER KESAT DOLARCILAR İÇİN.
Yine ortalığı karıştıracağa benziyor.
Son dakika haberi… ABD’den ikinci saldırı sinyali
http://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/s...nyali-1785567/
cok fakir bir aileden gelen kiz icin iyi para
zaten turkiyeden gelen fakirler amerikada cok mutlu
cunku o parayi hayatta Turkiyede goremezler
evine buzdolabi aliyor mikrodalga aliyor hayatinda ilk defa arabasi oluyor dukkana gidip giysi alabiliyor bravo ona
ama ben fakir degilim
amerika bana paradan baska bir sey veremiyor sorun burada. Ben abd de para harcayacak yer bulamiyorum. Hersey olaganustu kalitesiz burada en cokta insanlar
hele o dogu anadolunun koylerinden gelenler o kadar mutlularki anlatamam sende gel
Cin de niye yasayayim.
Dogu orasi.
Bu bir firma
Teknolojik bir firma.
Bizde boyle bir yer var mi ?
Dogu bati 3 cu 4 cu viteste.
Biz.
?
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adama ayaklarının kokusundan vurmanız hoş olmamış sn Sermo. Düşmanıma yapmam :kahkah:
egitimli insan bilmediginin farkinda olur ve soru sorar ogrenmeye calisir.
siz komplo teorilerine inanan tipik kahve de okey oynayan Turk gibi davrandikca bir sey ogrenemezsiniz.
bu yasima geldim kimse bana arastir ogren demedi. Genelde bana "yeter artik arastirdigin sordugun ogrendigin" denir.
birbimizin yazilarina cevap yazmayalim. ama amerikayi oven olursa karsisinda beni bulur
hahaha, mandrake ne tür bir travma yaşadın abd de.
abd nin bilim/teknoloji ve genel olarak bir çok alanda ezici üstünlüğü olduğu net ortada.
esasen gereksiz yere garip bir psikolojinin neferi olmuşssun.
abd de yaşayan tek sen değilsin.
abd yi iyi biliyoruz, şahsen yıllarca yaşadım.
hikayelerin komik.
Ya arkadaşa çok yüklenmeyin Ankara keciorenden yazıyor sabi ABD vize veremeyince kayışı yaktı.
ABD kötü evet doğrudur fakirlik vardır hatta bize muhtaçlar senato elçi göndermiş borç istiyolar... Hayır abd zıpla deseler kaç diye kıta dururlar komik ya...
Sent from my C6903 using Tapatalk
çocukluğuna gitmek lazım..
ne yaşadıysa artık..
Yok orasıydı, yok burasıydı..
Herkes bulunduğu noktadan aşağı irtifa kaybediyor..
Bindik mi bir alemete...:ss::ss:
Nerede erisin..:)
http://fs5.directupload.net/images/170410/p2e8gaok.jpg
vergi artışları peşinen olmaz halk ayaklanır
iş adamları hesap sorar
bunun için bir neden yaratılmalı mesela bir SAVAŞ,bir KAOS veya terör ya da iç savaş
yüksek enflasyonda söyledikleri gibi sarmala bağlarsa bittik artık 2018de 50bin endeks te kalırız
bakın burada ki videolar çok şeyler anlatıyor ekonomi hakkında :
http://i.hizliresim.com/JaWEYo.png
Neden çirkin kızların en güzeli dolar..
2 büyük MB bankası bugün..
Aheste çek kürekleri mehtap uyanmasın..
Alıntı:
The European Central Bank will not exit its ultra-loose monetary policy faster than it considers appropriate by following the Federal Reserve, the ECB's vice president said on Monday.
"We have, in Europe, an independent monetary policy and we don't follow the Fed or the Fed interest rates," Constancio said at a hearing in the European Parliament.
Alıntı:
Bank of Japan Governor Haruhiko Kuroda on Monday reiterated the central bank's resolve to maintain its massive monetary stimulus until inflation is stably above its 2 percent target.
doların gücü son yılların önemli bir realitesi. bu konu bizim ülkemizde en çok betoncuları vurdu, zira doların 2.60-2.80 aralığına dönmesini çok istiyorlardı, ama olmadı. ancak ihalelerin dolarla yapıldığı, köprü geçişlerinin dolara endekslendiği, hatta daha yakın bir zamana kadar recep beyin bile hesabında 200 k civarı para bulundurması bir şeyler anlatıyor olmalı size.
ülkede israf ve rasyonel aklı dışlayan politikalar nedeniyle dolar gerçekten işlerin görüldüğü para birimi olurken TL ise ücretlilerin birikimlerinin enflasyon ile ezildiği ve betoncu ve diğer rantçılara aktarılmasının bir aracı olmuş durumda. bu durumun farkına varan sokaktaki halk ise şu anda mevcut zihniyetin manipüle edemediği dolara yönelmiş durumda, yandaşlardaki hazımsızlığın nedeni de bu.
Birader ABD bu kadar kötü ise bırak gel diyoruz.
Bu yaştan sonra iş bulamam diyorsun.
ABD'de maaşlar iyiymiş diyorlar.
Ben fakir değilim benim için para öncelikli değil diyorsun...
Yanlış hatırlamıyorsam 20 yıldan uzun süredir orda olduğunu söylemiştin.
Anlattığın gibi iyi bir işin varsa 20 yılda 200-250 bin atmış olman lazım kenara.
Bu para da TR'de insana uzun süre yeter. Borsa mevduat vs değerlendirdin mi senden iyisi olmaz
Boşuna kendine işkence etme oralarda...
Sana da yazık bize de😂😂😂
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ahmetg ye neden haksızlık ediyorsunuz. abd homojen bir yer mi.her yeri manhattan mı?
İstanbulda bile deniz görmeyen insanların olduğu içinde ineklerin koyunların, balicilerin, gündüz gaspcıların gezdiği semtler var.
Kopruden zarara ugrayan devlet simdide hastanelerle ayni durumda
http://www.cumhuriyet.com.tr/koseyaz...Hastanesi.html