Originally Posted by
Ahmetg
ulkede yasayan benim ama ahkam kesen sensin.
JonDowes baya bilgili bir arkadas ama unutma herkes hata yapar
JonDowes arkadasimiz teknik olarak ABD nin istedigi kadar para basabilecegini ic borc dis borc diye bir sey olmadigini cunku butun borclarinin basabilecegi para cinsinden oldugunu soyluyor. E buda dogru
Ama madem ABD istedigi kadar para basabilir o zaman neden habire butce kisintisindan bahsediyorlar. Neden hukumete eleman alinmiyor yillardan beri? Neden subvansiyonlar taker teker kesiliyor?
Cunku paralari yok. Butce acigi JonDowes un dedigi gibi para basilarak SONSUZA KADAR kapatilamaz!!!! (Son cumleyi 10 kere oku)
Universitelere gelince. ABD de butun okullar kotudur demedik. Ama egitim sektoru paragoz bir system olmus. Isleri gucleri para. Daha oncede defalarca yazdik ilk 30 okul haric dedik. Ama genelde egitim seviyesi cokus icinde hem universite hemde ilkogretimde.
komiklik yapıyorsun, ahkam kesmeye devam ediyorsun.
bilmediğin konuda forumu meşgul etme.
daha once ciddi ciddi %99 u süprüntüdür dedin abd deki universitelerin. ayrıca yıllardır da "abd çok borçlu, batacak" diyorsun. iki düşüncende yanlış. ama israr ediyorsun, garip bir psikoloji var sende.
biraz ara ver bu işlere, araştır.
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri