asagı vermemeleri lazım yoksa herkes mallanır borsa feci ucuz en az 2.20 dolara gelmeli uzun vade ise 13 dolarlar :))
Printable View
asagı vermemeleri lazım yoksa herkes mallanır borsa feci ucuz en az 2.20 dolara gelmeli uzun vade ise 13 dolarlar :))
BBHT'ye çıkanlar bugün soluıklanma, dinlenme teması verdi.
Gelişmeler fiyatlandı, yeni hikaye lazım dediler.
Ordan aldım, burdan vurdum. Çok biliyorum, foruma çok yazı yazarak katkı sağlıyorum, falan filan....
1-2 robotun tekelinde olan bist'te ve özellikle Viop'ta dans etmek için robot kullanmak elzemdir.
https://i.hizliresim.com/koamvkd.jpg
Bir daha vuruyorum herşey TA göre :)
dışarsı yeşilken boğaları tuzaklamak daha kolayına geliyor palanın :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
donuyormudur nedir :)
EMLAK SATIŞLAR 1 EL SIFIR VE 2 ELDE BERBAT ÖTESİ %30 DARALMA VAR ve canlanma emareler henüz görmedi sektör
ben tüccarım borsa da viopta 2 kere battım hepsi talihsizlikler yüzünden sistemsizlik değildi, kasten by de batrımak için uğraşmış olabilirdi ilki piyasa çok sığken 2008 başındaydı , canım cidden çok yandı, 15-16 eskilerden bu yana viopta ve spotta cidden çok dersler aldım artık önünde bile geçmem diyorum viopun belki bir gün 1 kontrat açarım ama...
GÜNÜMÜZDE BİST SPOT için konuşuyorum, 2-5 gün vadelerde hatta 2-3 vadelerde ayı piyasasını ciddiye asla almıyorum hatta klasik şemsiye muhabbeti de mümkün değildir , yalandan kriz senaryolarını, ise bu ucuzlukta önemsemiyorum.
BİST SPOT PİYASAMIZ, Alan ve satan aynı ve benzer anlaşmalı gruplar olan kendi kendisi ile karşılıklı danışıklı, alış verişe giren tuhaf ve dev bir kumarhaneye benziyor ,
Bist işlemleri İÇİN her gün düzenli jeton atıp da al -sat, sat- al kendimi asla yormam , HİSSE toplayan devler enayi midir ? adam kıt beyinli mi 1 fk ya şirket satsın PİYASAYA , ELBETTE KENDİ SATIP DİĞER CEBE KENDİ ALIP FİYATLA MERKEBİN KUYRUĞU GİBİ OYNUYOR ,
CEP TO CEP PARA SOKUP SOKUP, SOKUP SOKUP ÇIKARTIYOR, yersen neden panikleyelim veya düşüşe inanalım , RESESYON FETİŞİZMİ DE YOK ÇOK ŞÜKÜR REEL EKONOMİDEKİ PARASAL DERİNliğe de vakıfız, özetle herşey bu borsada düzmeceden ve palavradan ibaret abd liler gelse görse halimizi uzman batılı borsacılar incelese bisti bize asla ve hiç ACIMAZ bile direkt HIRSIZ ...lar elinde ...... olmuşsunuz diye küfreder çeker gider bu borsa değerlemesi kesinlikle akıl dışıdır ekranı kaparım vazifeme bakarım.
meslek reel sektör, yatırım ciddi tl tl tl seviyesinde spot hisse
herkese bol kazançlar kumarhane müşterilerine ise GICIR GICIR YENİ jeton giriş çıkışları dilerim
Rusya, bazı Asyalı alıcılar için %30'a varan petrol indirimi düşünüyor - Bloomberg News
Bloomberg News'in Batılı bir yetkiliye dayandırdığı habere göre, Rusya birkaç Asya ülkesine %30'a varan indirimlerle olası uzun vadeli petrol sözleşmeleri teklif etmek için yaklaştı.
Yetkili, Bloomberg'e verdiği demeçte, görüşmelerin Rusya'nın G7 ülkelerinin Rus petrolüne yönelik bekleyen Avrupa Birliği yaptırımları için bir istisna oluşturma konusundaki tartışmalarını engellemeye çalıştığının bir işareti olabileceğini söyledi.
--Bu haberden sonra Brent Petrol 100 usd nin altına düştü,
https://i.hizliresim.com/h53ubn9.png
kanalın dibinde bekliyoruz TA:)
kara verecekler 16.00 barı ile
püsküüütte kara geçtim çağrı :he:
THYAO hacim 8,7 milyar TL gözüküyor, gün ortası uzun zamandır en yüksek hacim gibi.
GARAN bu ay artmasa belki BIST30'dan çıkmak durumunda kalacaktı.
ARCLK'de geri alım ile pay sayısı azaldı, şu an BIST30'da kalmak konusunda riskli pozisyonda bence.
bunu değerlendirdin mi aristonAlıntı:
Originally Posted by ariston;6064704[B
yeke yeke Mory KANTE
son bir aydır en sevdiğim .Borsayı da seviyorum .
gerçi mod değişti bu aralar MACARENA .
aslında müzikle aram yok bunlara benzer borsaya uygun 3-5 parça işde :)
y.t.d
y.t.d.
bu benim borsanın adını duyduğum yıl çıkan bir şarkı ertesi senede borsaya daldım :)
1987 yılı oldukca eski bir şarkı
bu arada ilk borsa kelimesini 3 arkadaş okuldan kaytarmışdık taksiye bindik validebağdan kadıköye giderken.siz okumuş çocuklara benziyorsunuz borsa nedir diye sormuşdu" taksici 3 arkadaş brbirimize bakmıştık mal mal.
o yıldan günümüze hiç değişmedim hala aynı bakışlar mevcut bende ne olduğunu anlayamadım bu borsanın:)
y.t.d.
Bu ay bitince rakamlar kesinleşecek daha bir kaç gün var.
TKFEN de gidici, KOZAL ve KOZAA da durumu kritik hacimden kurtarırlar belki. TTKOM keza çıkabilir.
Girebilecekler
TOASO Tofaş Fabrika
ENKAI Enka İnşaat
AEFES Anadolu Efes
AKSEN Aksa Enerji
CANTE Çan2 Termik A.S
AKSA Aksa
ISGYO İş GYO
ALARK Alarko Holding
AGHOL Anadolu Grubu Holding
SARKY Sarkuysan
acaba o taksici bizi ezmek için mi sordu yoksa öğrenmek için mi sordu hala anlayamadım....
sanırım yaşadığımıda öldüğümde anlayacam ben .çok kıt kafalıyım .düşünme yeteneğim sıfır.
y.t.d.
Önceden fiili dolaşım ve hacime bakıyorlardı, şimdi başka bir kaç şey daha geldi, kolaylıkla girip çıkma olmasın diye.
Bence 12 aylık geriye dönük ortalama Öz Varlık ve Net Kar gibi finansal bilgilere de bakılması gerekir. Bu şekilde temel değerlere de yer verilir ise endeks longçu çoğalır.
SP, DJI, MSCI endeksleri daha rasyonel seçimler yapıyor.
Taşınan Açıklar da artış devam etmiş, THYAO EREGL GARAN İSCTR AKBNK YKBNK HALKB PETKM yüklü taşınmış,
https://www.linkpicture.com/q/444_24.png
HENÜZ KIRMIZI ALTINA DAHİ GELMEMİŞ ENDEKSİ SİZ NASIL DÜŞECEK DERSİNİZ ?
https://i.hizliresim.com/dm5ipp7.png