Sayfa 423/1000 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523923 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 3,377 - 3,384 arası.

Konu: Viop XLIII

1. THYAO hacim 8,7 milyar TL gözüküyor, gün ortası uzun zamandır en yüksek hacim gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. GARAN bu ay artmasa belki BIST30'dan çıkmak durumunda kalacaktı.

ARCLK'de geri alım ile pay sayısı azaldı, şu an BIST30'da kalmak konusunda riskli pozisyonda bence.

3.  Alıntı Originally Posted by ariston;6064704[B
    ]GARAN bu ay artmasa belki BIST30'dan çıkmak durumunda kalacaktı.
    [/B]
    ARCLK'de geri alım ile noramlde pay sayısı azaldı, şu an BIST30'da kalmak konusunda riskli pozisyonda bence.
    bunu değerlendirdin mi ariston
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    EMLAK SATIŞLAR 1 EL SIFIR VE 2 ELDE BERBAT ÖTESİ %30 DARALMA VAR ve canlanma emareler henüz görmedi sektör

ben tüccarım borsa da viopta 2 kere battım hepsi talihsizlikler yüzünden sistemsizlik değildi, kasten by de batrımak için uğraşmış olabilirdi ilki piyasa çok sığken 2008 başındaydı , canım cidden çok yandı, 15-16 eskilerden bu yana viopta ve spotta cidden çok dersler aldım artık önünde bile geçmem diyorum viopun belki bir gün 1 kontrat açarım ama...

GÜNÜMÜZDE BİST SPOT için konuşuyorum, 2-5 gün vadelerde hatta 2-3 vadelerde ayı piyasasını ciddiye asla almıyorum hatta klasik şemsiye muhabbeti de mümkün değildir , yalandan kriz senaryolarını, ise bu ucuzlukta önemsemiyorum.

BİST SPOT PİYASAMIZ, Alan ve satan aynı ve benzer anlaşmalı gruplar olan kendi kendisi ile karşılıklı danışıklı, alış verişe giren tuhaf ve dev bir kumarhaneye benziyor ,

Bist işlemleri İÇİN her gün düzenli jeton atıp da al -sat, sat- al kendimi asla yormam , HİSSE toplayan devler enayi midir ? adam kıt beyinli mi 1 fk ya şirket satsın PİYASAYA , ELBETTE KENDİ SATIP DİĞER CEBE KENDİ ALIP FİYATLA MERKEBİN KUYRUĞU GİBİ OYNUYOR ,

CEP TO CEP PARA SOKUP SOKUP, SOKUP SOKUP ÇIKARTIYOR, yersen neden panikleyelim veya düşüşe inanalım , RESESYON FETİŞİZMİ DE YOK ÇOK ŞÜKÜR REEL EKONOMİDEKİ PARASAL DERİNliğe de vakıfız, özetle herşey bu borsada düzmeceden ve palavradan ibaret abd liler gelse görse halimizi uzman batılı borsacılar incelese bisti bize asla ve hiç ACIMAZ bile direkt HIRSIZ ...lar elinde ...... olmuşsunuz diye küfreder çeker gider bu borsa değerlemesi kesinlikle akıl dışıdır ekranı kaparım vazifeme bakarım.

meslek reel sektör, yatırım ciddi tl tl tl seviyesinde spot hisse

herkese bol kazançlar kumarhane müşterilerine ise GICIR GICIR YENİ jeton giriş çıkışları dilerim
    Geçmiş olsun......borsamız.....reel piyasamız için az bile yazmışsın.....

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bunu değerlendirdin mi ariston
    Analiz ayrı şey, riske girmek ayrı şey, düğmelere basmak ayrı şey.

yeke yeke Mory KANTE

son bir aydır en sevdiğim .Borsayı da seviyorum .
    gerçi mod değişti bu aralar MACARENA .

aslında müzikle aram yok bunlara benzer borsaya uygun 3-5 parça işde

y.t.d

y.t.d.

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    yeke yeke Mory KANTE

son bir aydır en sevdiğim .Borsayı da seviyorum .
    gerçi mod değişti bu aralar MACARENA .

aslında müzikle aram yok bunlara benzer borsaya uygun 3-5 parça işde

y.t.d

y.t.d.
    insan kazanınca keyfi yerine geliyor.....

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    GARAN bu ay artmasa belki BIST30'dan çıkmak durumunda kalacaktı.

ARCLK'de geri alım ile pay sayısı azaldı, şu an BIST30'da kalmak konusunda riskli pozisyonda bence.
    bu konuda 3. ve 4.sırada kim var ?

y.t.d.

Sayfa 423/1000 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523923 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •