https://resimyukle.app/i/nJeJyOuP.png
Printable View
Bu geberik hali ile bile en kral temettü hissesi hala. Zamanında çok gömmüştüm buna malum gm alımı yüzünden ytd
doas şimdiye kadar kimde varsa ustaların ustasıdır.kimse onun borsacılığını sorgulayamaz
Bende var sayın badido. 2018 den beri. Şimdi ben usta mıyım? 400 lerde düşeceğini göremedik ama. Her sene aldığımız temettü tattlı geldi. Bir zaman sonra hisse ederini de gözden çıkarıp yıldan yıla temettüyü alıp geçeceğim galiba.
Riviera Australia Pty Limited ile Şirketimiz arasında; "Riviera" marka "motoryatlar"ın Türkiye'deki satış ve servis hizmetlerinin, Şirketimiz tarafından yerine getirilmesinin esaslarını belirleyecek bir anlaşma akdedilmesi amacıyla niyet mektubu (Letter of Intent) imzalanmıştır.
https://www.hisse.net/topluluk/newre...treply&t=54052
Temettü yatırımı! Bir daha mı! Tövbe.... Maliyeden sms geldi 2024 de temettü kazanmışsın, kaynağında kesilen harici vergi vercen derler... Sonra borsada yatırım yapın... TABİ!...
tabiki ustasın sayın memix.benden daha ustasın hatta.
Estağfurullah. Usta olsak şu gariban portföyümüzü adam ederdik. Üç beş birşeyler kazanmaya çalışıyoruz işte. Doas yatırımcılarına bol kazançlar diliyorum.
DOAS,, ,,,ın yeniden doğuşu kısa sürede iyi toparladı,Doas tan bi tavan bekliyorum artık,tabiki tavsiye olmadan.
Bak güzel kardeşim sana güzel kardeşim yazıyorum ben hisseden döküldüm..lakin siz önce kendinizi geliştirin teknik yada temel her neyse kısada benim dökülmem sorun değil çok hisse var sürünen önemli olan onları görebilmek yanlış yerden maliyet yaptıysan hatayı kendinde ara zaten spk gereken açıklamayı yaptı bizleri korumak için çok geç oldu ben döküldüm helali hoş olsun...ytd..
Bu ne ukalalık, bu ne laubalilik.
Akıl vermeler falan, size soran mı var, bana yol gösterin ben ne yapayım diyen mi var, bana burada akıl veriyorsunuz, yol gösteriyorsunuz.
Hisseden çıkmışta, hakkını helal ediyormuş ta, bana ne ister çık, ister çıkma, ister helal et, ister helal etme, beni zerre kadar ilgilendirmiyor.
DOAS ta haklı çıktığım için sevinçliyim,kısaca %30 yaptı hala da hareketli ve istikrarlı görünüyor.,,ytd
pazartesi 200 altından alırım gibime geliyor...tutuklanma olursa tabii...bakalım bu sefer nerden döner 150 görülür mü acaba...
Genel kurula katılan varsa bir bilgilendirme yapsın lütfen.
Temettü ne zaman? araç muayene ihalesinin kaybedilmesinin bir değerlendirilmesi yapıldı mı? gibi gibi
simetrik üçgen oluşumu mevcut. hangi yöne kırılırsa o istikamete kadar 40 kademelik bir ilerleyiş olabilir.
224 seviyesi aşağı kırılırsa simetri aşağı dönebilir. simetri nin aşağı hedefi 164 yukarı hedefi ise 285 tir
detayları youtube analiz kanalımda videolu anlatıcam arkadaşlar.
https://i.hizliresim.com/hojs9nr.png
Bana böyle şeyler çok saçma, adeta kahve falı geliyor. Her şey bir habere bakar yada ekonomik dinamiklere.
Habere bakarsa çok hızlı anlamsız yükselir veya düşer.
Ekonomik dinamiklere bakarsa duruma göre çok yavaş yükselir veya çok yavaş düşer.
Yani öyle üçgen, beşken, kare oldu bana göre hikaye.
doaş ta temmetü tarihi belli .bilen varsa yazabilirmi .saygılar
Doğuş Otomotiv’in (DOAS) binek araç satışları, Mart 2024’teki
(aylık) 10.025 adetten Mart 2025’teki 13.829 adete yükselirken
yıllık %37,9’luk artış göstermiş olup hafif ticari araç satışları ise
Mart 2025’te %16,4’lük artış göstererek 2.072 adete
yükselmiştir (Mart 2024: 1.780 adet). Ocak - Mart 2025
döneminde ise Doğuş Otomotiv’in binek araç perakende satışları
yıllık %14,6 artış göstererek geçen senenin aynı dönemindeki
19.418 adetten 22.250 adede yükselirken Hafif Ticari Araç
perakende satışları ise yıllık %16,2’lik düşüşle geçen senenin
Ocak - Mart dönemindeki 3.716 adetten 3.113 adete
gerilemiştir. Doğuş Otomotiv, 2025 yılı için yurtiçi perakende
pazarının 1mn adet (binek + hafif ticari + ağır ticari) bandında
olmasını beklerken Doğuş Otomotiv markalı araç satışının ise
115.000 adet (Skoda hariç) seviyesinde olmasını beklemektedir.
Rakamlar ortada:
Ek 30479
çalışma bana ait degil, X'de Barış Yılmaz'ın çalışması...
Şirketin yatırımcı sunumundaki verilen Mart ayı adetleri 17 binden fazla. Odd'yi pek dikkate almayın.
foreks. derki doaş 1,7 milyar kar açıklayacak, froto 6,5 ve tofaş 100 mil.
Dağıtın şu temettüyü, kavuşalım paracıklarımıza.
Temettünün faizi ile temettüyü ödeyecek bunlar galiba.......
Huuoop kel kime söylüyorum dağıt şunları artık.
Temettüyü kelden, benzini shellden alacaksın diyorlar.
ne oldu hisseye tekrar 200 altına düştü...araba satışları fena degil aslında...
yemişim katılım endeksini ya...faiz alıp vermeyen şirket mi var hele bu enflasyon ortamında millet kendini kandırmaya devam etsin...genelde nisan ayında temettü ödemiş ama bu sene ödemedi...kel de para yok galiba...
Sizin kriterleriniz sizi bağlar. Bir çok kişi faize hassas olduğu için borsa da katılım endeksini baz alıyor.
Bu yüzden katılım fonları bu endekste olmayan hisseleri almıyor. Tabi DOAS ta bu endeksten çıkınca mecburen portföyü boşaltıyorlar buda fiyatın yukarı gitmesini baskılıyor olay bu.
Temettü tarihini niye bu zamana kadar açıklamadı bu da ayrı muamma.
Aynı hassasiyeti bende yaşıyorum en son çelebi deydim 800 lerden 1800 lere kadar bekledim katılım dan çıktı nerelere gitti...eee ben uv olmak istiyorum zırt pırt hisse değiştirmek istemiyorum bu endex olayına bir çözüm bulunması lazım zoraki olması lazım clebi d gol yedim şimdi sıra doas da mı?
Katilim Endeksinde olmanin kriterleri var. :)
Çıkartilma nedenlerinden 2 sini yazayım. :)
-şirketin piyasa değerinin %30'undan fazla kredi kullanamazsin!
-piyasa değerinin %30'undan fazla faiz geliri elde edemezsin!
bu tür şeyler, bu arada bu bende yok öylesine yazdım :)
genelde ziraat vakıf ve halk bank üzerinden alan yatırımcılar hassas oluyor :)
sade KE alan bir yatırımcı grubu var, yadsınamaz düzeyde :)
kireç ocağı gazisinden selamlar :oleyo:
Scania hariç Nisan satış adedi:15912 pazar payı yüzde 15.1
araçları pahalı olmasına rağmen satışlar iyi, sermaye düşük. temettü efsane... yürü artık