GUBRF Haftalık /tl
ayrıntılı anlatımlı grafik.
Fibonacci seviyeleri.
destek ve direnç noktaları.
eğitim
https://i.hizliresim.com/vJ93Gm.jpg
Printable View
GUBRF Haftalık /tl
ayrıntılı anlatımlı grafik.
Fibonacci seviyeleri.
destek ve direnç noktaları.
eğitim
https://i.hizliresim.com/vJ93Gm.jpg
Sn xx trader size sonuna kadar katılıyorum.
yıllardır gübreyi izlerim.Bir zamanların favori hissesiydi.Razi satınalması,kuzey afrikada fosfat yatırımı söylentileri epey hareketliydi bir zamanlar.
Şimdi bakıyorsun Öyle yöneticiler var ki başta,neymiş efendim faizler yüksekmiş.Ulan sen şirketi temsilen televizyona çıkıp bu tarzda bir dert yakınırsan şirketine anca zarar verirsin beyinsiz.(anca fiyatı daha aşağı çekip ucuzdan malı toplamaya yönelik bir stratejik manevra da olabilir bu davranış,bilemem)
Sonuçta yıllardır toprağa bakan bir hisse.Ama kafasını illa ki kaldıracaktır.Bu da sn traderin dediği gibi akıllı başlı yöneticilerin basiretli davranışları ile olur.Yoksa hazıra dağ dayanmaz..
Umarım haber akış rallisi başlar bir an önce..Şu an endekste bir gerilemeden başka şirket üzerinde bir baskı yok görünüyor,diğer bütün koşullar pozitif diyebiliriz anlık görüntüde.
Diğer taraftan bloomberg kanalında Amerikadaki halkbank davasında çok kısa sürede sonuç alınabilir diyorlardı.bu cuma yada önümüzdeki hafta gibi.Ne ile sonuçlanacağı şu an için belirsiz.Ancak halkbanka buradan bir ceza kesilemez diyorlar,yani başka bir mahkeme ancak buna karar verebilirmiş.Önceleri hop oturup hop kalktığımız bu dava nelere gebe bilemiyoruz ama,negatif bir unsur olarak önümüzde durmakta.Ben şahsen buna kanalize oldum.
umarım ortalık bir an önce durulur da ben de tekrar aranızdaki yerimi alırım.
Sevgiler saygılar..
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR YAZDIKLARIM..
Düşerken 20-30 kademe bir günde gözünün yaşına bakmadan düşer yükselmeye gelince 10 kademeyi 1 haftada çıkamaz.
Demiştim ,çakıyorlar gibi,tepki yükselişi bitti gibi,ytd.
Adi kağıt geç eksiye rahatla endeks hala 0.50 artıda bunun gözü toprakta
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Artık yazmak bile içimden gelmiyor iyice bıktırdı beni bu kağıt. Beklemeye devam
SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi