Sayfa 83/928 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 657 - 664 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
    ICERIGI

ACIKLAMALAR

ACIKLAMA SIRKETIMIZIN YONETIM KURULU KARARLARI DOGRULTUSUNDA;

-SIRKETIMIZIN YONETIM KURULU BASKANLIGI GOREVINI YURUTMEKTE OLAN SAYIN AYHAN KARAYAMA’NIN YONETIM KURULU UYELIGINDEN ISTIFASI KABUL EDILMIS OLUP, BOSALAN YONETIM KURULU UYELIGI GOREVINE TURK TICARET KANUNU``NUN 363. MADDESI UYARINCA KALAN SUREYI TAMAMLAMAK VE ILK GENEL KURULUMUZUN TASVIBINE SUNULMAK UZERE SAYIN FAHRETTIN POYRAZ’IN SECILMESINE,

-YAPILAN GOREV DAGILIMI SONUCUNDA SIRKETIMIZ YONETIM KURULU BASKANLIGI GOREVINE SAYIN FAHRETTIN POYRAZ’IN SECILMESINE,

KARAR VERILMISTIR.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Hayırlısı olsun, yeni başkan bakalım hangi icraatlara imza atacak.
    Kendi yönetim kurulunu seçmesi de olasıdır.
    En az 1 sene süre vermek lazım.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Hayırlısı olsun, yeni başkan bakalım hangi icraatlara imza atacak.
    Kendi yönetim kurulunu seçmesi de olasıdır.
    En az 1 sene süre vermek lazım.
    ortak şu başkanın uçak biletlerini alalım tunusa bir gitsin fosfat gübresi nasıl üretiliyor ortaklık olabilir mi bir görüşsün...para mı toplasak hayra..

3. Şu an daha üzerinde konuşulup umut verecek rakamlara bile gelmedi henüz... 4.20 aşamayacak her hareket tepkiden öteye gitmeyecek..

11 Ocak 2017, bu tarihte ne gibi bir gelişme oldu da tahta 4 günde 4.40 dan 5.35 kadar gitti.. Hatırlayan var mı?
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

4.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Şu an daha üzerinde konuşulup umut verecek rakamlara bile gelmedi henüz... 4.20 aşamayacak her hareket tepkiden öteye gitmeyecek..

11 Ocak 2017, bu tarihte ne gibi bir gelişme oldu da tahta 4 günde 4.40 dan 5.35 kadar gitti.. Hatırlayan var mı?
    bilanço beklentisi olabilir...cb tunusa gidiyor birşeyler yapılsa bari...hissenin üstünde 10 metre ölü toprağı var...gömüldükçe gömüldü kendini unutturdu...

5.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    bilanço beklentisi olabilir...cb tunusa gidiyor birşeyler yapılsa bari...hissenin üstünde 10 metre ölü toprağı var...gömüldükçe gömüldü kendini unutturdu...
    Ortak şu an kısır bir döngünün içindeyiz.
    Elinde olan satmıyor yeni yatırımcı almıyor.
    Öylece izliyoruz bakalım.
    Yeni genel müdürün bir an önce İbrahim Yumaklı'ya hesap sorması ve istifasını istemesi lazım. Bu şirket ancak bu kadar berbat yönetilirdi ve sorumlusunun da istifa etmesi gerekiyor.
    Hangi para biriminden bakarsan bak diplerde sürünüyoruz.
    Şirketin değeri dip. Hayırlısı...

6. ya valla dostlar 3,93 ten alıp 4,05 ten verdim.Açıkcası pazartesi yüksek işlem hacmi beni heyecanlandırmıştı ama makro gelişmeler akşam kafamı karıştırdı,endeks de yorgunluk göstermeye başladı.Şimdilik biraz bekleyip izliycem.

7.  Alıntı Originally Posted by bahtsız bedevi Yazıyı Oku
    ya valla dostlar 3,93 ten alıp 4,05 ten verdim.Açıkcası pazartesi yüksek işlem hacmi beni heyecanlandırmıştı ama makro gelişmeler akşam kafamı karıştırdı,endeks de yorgunluk göstermeye başladı.Şimdilik biraz bekleyip izliycem.
    hocam burada yazanlar demirbaştır..ben 2009 yılından beri buradayım..bedelsiz temettü hepsinde vardım.burdaki yatırımcılar genelde çok uzun zamandır hissede ya zararından ya beklentisinden hissede....beni açıkçası hiç ilgilendirmiyor endeks vs. o şekilde bakarsan çoktan gubrf den ayrılmış olmamız lazım.çok başarısız bir yönetim geldi yavaş yavaş dökülüyorlar...çıkamayan düşer hesabı düşünüyorsun sanırım...5,5 tl den 3,5 tl ye göstere göstere geldi 1 lot çıkmadı fiyatın bir önemi yok beni satış hedefim ve elimde ki lot miktarı daha çok ilgilendiriyor...tarım kredi müdürü tunusa gitsin fosfat şirketinde işbirliği anlaşması yaptık desin hisse çift basamak ben o kadar eminim ama yapmıyorlar yada yapacak düşünecek adam yok...gerel tek taraflı ne olduğu belli olmayan tesla ile anlaşma yaptık dedi hisse 2 tl den 6,80 tl ye kadar soluksuz çıktı...sonra geri bastı haberi doldurmadıkları için....gubrf hikayesi var o yüzden buradayız yoksa tezek hastası değiliz....bol şans...

8.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Ortak şu an kısır bir döngünün içindeyiz.
    Elinde olan satmıyor yeni yatırımcı almıyor.
    Öylece izliyoruz bakalım.
    Yeni genel müdürün bir an önce İbrahim Yumaklı'ya hesap sorması ve istifasını istemesi lazım. Bu şirket ancak bu kadar berbat yönetilirdi ve sorumlusunun da istifa etmesi gerekiyor.
    Hangi para biriminden bakarsan bak diplerde sürünüyoruz.
    Şirketin değeri dip. Hayırlısı...
    Bence yeni başkan yeni kadrosunu da yeni isimlerden kuracak.
    Yoksa icra mekanizması aynı devam ederse değişen sadece isim olacak.

Şu bahtıkarayama yönetiminden şirket kurtuldu ya ben iyice iyimser olmaya başladım. Bunca taahhüd verip yerine getirmeyen, hissenin hali ortada, şirkete artı bir değer katmayıp bunca zaman yönetmesi de ayrı bir konu.

Bakalım artık, yeni başkanın rüzgarı henüz hisseye yansımadı, yabancı da icraat takip edecek, umut verirse takaslarda yabancıları görmeye başlarız.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 83/928 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •