Şu an daha üzerinde konuşulup umut verecek rakamlara bile gelmedi henüz... 4.20 aşamayacak her hareket tepkiden öteye gitmeyecek..
11 Ocak 2017, bu tarihte ne gibi bir gelişme oldu da tahta 4 günde 4.40 dan 5.35 kadar gitti.. Hatırlayan var mı?
Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.
Ortak şu an kısır bir döngünün içindeyiz.
Elinde olan satmıyor yeni yatırımcı almıyor.
Öylece izliyoruz bakalım.
Yeni genel müdürün bir an önce İbrahim Yumaklı'ya hesap sorması ve istifasını istemesi lazım. Bu şirket ancak bu kadar berbat yönetilirdi ve sorumlusunun da istifa etmesi gerekiyor.
Hangi para biriminden bakarsan bak diplerde sürünüyoruz.
Şirketin değeri dip. Hayırlısı...
ya valla dostlar 3,93 ten alıp 4,05 ten verdim.Açıkcası pazartesi yüksek işlem hacmi beni heyecanlandırmıştı ama makro gelişmeler akşam kafamı karıştırdı,endeks de yorgunluk göstermeye başladı.Şimdilik biraz bekleyip izliycem.
hocam burada yazanlar demirbaştır..ben 2009 yılından beri buradayım..bedelsiz temettü hepsinde vardım.burdaki yatırımcılar genelde çok uzun zamandır hissede ya zararından ya beklentisinden hissede....beni açıkçası hiç ilgilendirmiyor endeks vs. o şekilde bakarsan çoktan gubrf den ayrılmış olmamız lazım.çok başarısız bir yönetim geldi yavaş yavaş dökülüyorlar...çıkamayan düşer hesabı düşünüyorsun sanırım...5,5 tl den 3,5 tl ye göstere göstere geldi 1 lot çıkmadı fiyatın bir önemi yok beni satış hedefim ve elimde ki lot miktarı daha çok ilgilendiriyor...tarım kredi müdürü tunusa gitsin fosfat şirketinde işbirliği anlaşması yaptık desin hisse çift basamak ben o kadar eminim ama yapmıyorlar yada yapacak düşünecek adam yok...gerel tek taraflı ne olduğu belli olmayan tesla ile anlaşma yaptık dedi hisse 2 tl den 6,80 tl ye kadar soluksuz çıktı...sonra geri bastı haberi doldurmadıkları için....gubrf hikayesi var o yüzden buradayız yoksa tezek hastası değiliz....bol şans...
Bence yeni başkan yeni kadrosunu da yeni isimlerden kuracak.
Yoksa icra mekanizması aynı devam ederse değişen sadece isim olacak.
Şu bahtıkarayama yönetiminden şirket kurtuldu ya ben iyice iyimser olmaya başladım. Bunca taahhüd verip yerine getirmeyen, hissenin hali ortada, şirkete artı bir değer katmayıp bunca zaman yönetmesi de ayrı bir konu.
Bakalım artık, yeni başkanın rüzgarı henüz hisseye yansımadı, yabancı da icraat takip edecek, umut verirse takaslarda yabancıları görmeye başlarız.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yer İmleri