::ok::ok:
takibe aldım onu twettarda. Şu an takip ediyorum onu.
Printable View
Attığım tweetleri silmemeye karar erdim ama yeni twettler de atmayacağım .
9 aylık bilançoyu bekleyeceğim .
İyi bilanço gelip , iyi bilançoya rağmen F/S:5 lerde fiyatlamaya devam ederlerse şayet, işte o zaman her gün tweetler ataacğım bilgi amaçlı.
Aynı ülke, aynı sektör, aynı borsada işlem gören esnaf şirketleri olan papya ruvalete kağıdını , pardon PAPİL hissesi , LİNK SDTTR MİATK hisseleri şu anda 25 F/S , 30 F/S lerle fiyatlanıyorlarken, sen kronttu F/S 5 ile fiyatlamazsın bu mantığa matematiğe aykırı..
Bu arada ilk attığım 2 tweet şu ana kadar yani toplam 6 saat içinde 500 civarı görüntüleme almış.
Bu ilk 2 tweetten yaklaşık 1 saat sonra attığım,
"" kront gibi şirketlerde F/S'ye bakılır .kar süstür.
Yüzde 85 gibi yüksek brüt kar marjla çalışmasına rağmen .Her yıl arge ve satış pazarlamaya,çok fazla para harcandığı için,net kar çok az gözükür hatta bazen zarar yazar bu tip şirketler
#kront #tarkm #sahol #sasa #doas #froto "" tweet ise 1000 küsür görüntüleme almış 5 saat içinde.
Bu da Her saat 200 kişi yapar, her dakika ise 3,3 kişi yapar.
Haftasonuna olmasına rağmen çok iyi bir istatistik bu.
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
Bu arada 9 aylık bilançodan sonra F/S:5 lerde fiyatlamaya devam ederlerse , bu tarz tweetler de atacğım ..
hem hisselerin hastaglerini yazacağım hem de borsadaki küçük yatırımcıların çok yakından takip ettiği güvendiğe kişilere de @ ekleyip , twetlerimi görmelerini sağlayacağım.
meselama örnek;
"" Aynı ülke, aynı sektör, aynı borsada işlem gören esnaf şirketleri olan papya ruvalete kağıdını , pardon PAPİL hissesi , LİNK SDTTR MİATK hisseleri şu anda 25 F/S , 30 F/S lerle fiyatlanıyorlarken, kront nasıl olurda F/S:6 ile fiyatlanır.
@TuncayTursucu @____PASA____ @yasaryildirimFK @azizserin75 @Haydaracunn
#kront #tarkm #sahol #sasa #doas #froto"" gibi...
https://twitter.com/TemelTeknikBist/...83135252615531
bu da 9 aylık bilançoya kadar, son tweetim olsun.
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
#tabgd arz sonuçlarında yeni rekor geldi.
Tab Gıda arzına 5.185.061 yatırımcı katıldı ve 4.949.462 yatırımcıya pay dağıtımı oldu.
Yatırımcı başına 8-9 adet (1.040-1.170 TL) pay dağıtımı oldu.
TAB Gıda'nın halka arzına 5.185.000+ kişinin katılımıyla Borsa İstanbul tarihinin halka arz yatırımcı rekoru kırıldı.
https://i.hizliresim.com/qnepwz4.jpg
vazgeçtim twiterda yazmank için 9 aylık bilançoyu beklemeyeeğim . Yazmaya paylaşmaya devam edeceğim twitterda.
Aynı ülke, aynı sektör, aynı borsada işlem gören esnaf şirketleri olan papya ruvalete kağıdını , pardon PAPİL hissesi , LİNK SDTTR MİATK hisseleri şu anda 25 F/S , 30 F/S lerle fiyatlanıyorlarken, kront nasıl olurda F/S:6 ile fiyatlanır. ?
F/S: 5 kabul edilemez benim için .
"Manipülasyon sadece fiyat yükselterek olmaz, ters manipülasyon da vardır. Fiyat baskısı yaparak yatırımcıyı yıldırmak ve yok pahasına elindekini almak. "
Yıllardır bu hırsızların krontta yaptıkları budur.
Twitterda premium abaloneği satın aldım . Artık uzun uzun yazılar yazabileceğim twitterda.