Sn.lionnes yanlış anlamayın ama geçende söyledim.. Aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar alamıyorsunuz malesef.
Şahsi önerilerimi söyliyim. Örnek vererek açıklıyım. Bizim insanımız uzun yazı okumaz.
Ben aracımı satacaktım , açıklamaya incik boncuk lastiğin diş derinliğinden tutun cam suyuna , nokta eziğinden muayene saatine herşeyi yazdım. Adamlar arıyor bilmem nesi var mı? Açıklamayı okumamış ki peze.enk.... Boşuna yazdık sanki.
Nokta atış hap bilgi vermeniz lazım.
Devamlı aynı şeyler aynı yorumlar sıkıyor okumuyor insanlar. Günde 1 tane yazın yada günde 10 tane farklı bir şey yazın.
Üçüncüsü taciz boyutu var. Mesela bir gönderiyorsunuz ok diyorlar ikinci sıkıcı geliyor üçüncüyü taciz diye görüp hiç okumuyorlar veya yapacak birşeyleri varsada yapmıyorlar.
Döndüncüsü yandaş bulmak. Yandaş dediğim hisse hareketlerinden dolayı mali zarar görmüş insanları bulup ses çıkarmalarını sağlamalısınız.
Twitetrda vardır zaten bir sürü canı yanan arkadaş. Onlarda yazacak Kront etiketliyecek vs.
Sonuç olarak şunu söylemek isterimki yaptıkalrınız ve yazdıkalrınızda %100 haklısınız ama sanırım yaklaşımlarınız nedeniyle yanınıza sizi destekleyecek kişiler bulmakta zorlanıyorsunuz.
Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...
Yer İmleri