Daha iyiden cok, daha ucuz bence. 5G teknolojisinde önde diyorlar, ama cisco, nokia da var 5G'de.
Ayni zamanda bati gizli servisleri gizli cikislar isteyemezler huawei'den.
Printable View
Valla adamlar iki kademe sonraki teknolojiyi bulmadan size şu anki teknolojiyi transfer etmezler.Bir sektörden çıkmak isterlerse o sektörde gelişmenize izin verirler ,yoksa o işler bence zor.Dünyada bilgi üreten devletler var, o bilgiyi kullanan ülkeler var,eski teknolojinin transfer edildiği ülkeler var,bir de ülke denemeyecek coğrafyalar var.Biz maalesef üçüncü gruptayız.
Sn delta heavy 40 yıl önce falan dediğiniz mümkündü bence artık değil,bu saatten sonra ara çok açıldı o iş olmaz.Siz bir adım gidene kadar adamlar 5 adım gider.Hoş sizi bir adım götürecek beyinlerin hepsini de zaten biz kendi elimizle adamlara transfer ediyoruz.Elde kalan beyinlerle olan işler de ortada.
Çinlilerin şöyle bir yapısı var. Her işte bir kişi uzman. Varsayıyorum bir cihazın 30 parçası varsa bu adamlarda 30 adet bu konuda uzman var. İsterse bu 30 parçayı daha alt birime indirgeyip 60 kişide yapabilir. Avrupalılarda böyle bir kaynak yok.
Vw’den biz tedarik zinciri yönetiminden, bakım, onarıma iş kültürüne kadar bir çok şeyi öğreniriz. Belki motordaki alaşımı bilemezsiniz ama bu bilgi ve birikimi farklı sektörde bile kullanabilirsiniz. Mutlaka bir dönüşü olur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Keşke sn samreit.Ama adamlar isterse olur.Benim aklıma göre turizm dışında bizim için gerisi çok rantabl değil.Hele şu çinin tren yolu aktifleşince bizde işler baya baya zorlaşacak.Pekinden yüklenen mal 14 günde londraya varacakmış.E çok da uzun zaman değil,nakliye sorunu da yakında kalmayacak,adamlarla nasıl başedeceğiz.