Ataturk havalımanına hastane yapılıyor 45 gunde tamamlanacak ne kadar planlı programlı mucadele edıyoruz dimi
Printable View
Maalesef ,tabi rakamlar ellerinde,pandemi için gelecek simülasyonlar önlerine gidiyor,aslında devlet biliyor ve hazırlık yapıyor,o yüzden bu karantina inadını anlıyamıyorum,belli bir şey işte yangın başladı,acilen söndürme için gerekenlerin yapılması lazım.Sahra hastanesinden önce acil çok sıkı bir karantina lazım benim aklıma göre.Yahu bu kadar ülke mecbur kaldı yaptı,bizim halkın durumu malum,başka bir yol var mı ki direniliyor ,çözemiyorum cidden.
Peki italyandan gelen virüsle, iran ve suriye üzerinden gelen virüs farklı olabilir mi ?. Korona mutasyonu gibi. Böyle bir iddaada okumuştum. Bu nedenle avrupa temaslı yerlerle iran temaslı yerlerde farklı şiddet yaşanabilir mi ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sanmıyorum sn egeli.Bu virus mutasyonu falan biraz yanlış anlaşılıyor.Farklı bir yapıya dönen virüsün tüm doğası değişir.Enfektivitesi prodromu,bulguları,öldürücülüğü falan hepsi değişir.Ben bakıyorum tüm dünyada aynı bulgularla aynı seyirde bir hastalık yaşanıyor,benim aklıma göre tek bir virüs tipi var.
Şimdi gazeteden Soylu'nun açıklamasını bir daha okudum.
Hafta sonu sokağa çıkma yasağının sorumluluğu şahsıma ait demiş. :he: