Sayfa 852/996 İlkİlk ... 352752802842850851852853854862902952 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,809 - 6,816 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Avantajımız yoğun bakım hasta yatak kapasitemiz,sağlık personelimizin dünya ortalamasına göre bence baya iyi olması ve genç nüfusumuz.Dezavantajlarımız bence karantinaya hala direnmemiz,test işinde bence yanlış işler yapmamız,maske saçmalığı.

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Reyis için bakanların a b c d olması önemli değildir, söz dinler işe yarar bir şey olsun yeter.
    Bence de istifası kabul edilmez,kendilerine yakın bir anket şirketinin yaptığı araştırmada açık ara en başarılı bakan seçilmişti,yada eder farklı hesaplar dönüyo olabilir

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    saçmalıyorsun gene
    neyin kutlamasını yapacaklar
    12 de yasak bitiyor
    o bakan neden istifa etti.
    sen hala buradamisin?

Insan troll lugunden utanir be! Birde kalkmis ozelden kufur dosemis.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    sen hala buradamisin?

Insan troll lugunden utanir be! Birde kalkmis ozelden kufur dosemis.

Özelden de olsa küfür bu forumda suçtur.

Hemen özel mesajın kopyasını yönetime gönderin.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn egeli elbette sevindirici,ama vakaların yaş dağılımını vermiyorlar,yoğun bakıma gitme oranı yaş ortalaması ile çok bağlantılı.Lütfen bizim genel olarak dünya ortalaması üstünde aşırı doğru şeyler yaptığımız ve aşırı başarılı sonuçlar alacağımız düşüncesine kapılmayın.Yaklaşık olarak dünyada diğer ülkelerde ne olduysa bizde de olacak,biz sadece 20 gün kadar gecikmeli takip ediyoruz avrupaya nazaran.İstanbulda işler maalesef tatsızlaşacak zannındayım,böyle giderse tabi.
    Haklısınız ama dünyada eşi benzeri olmayan garip bir sağlık sistemimiz var. Belki işe yarar diye umut etmiştim. Aşısız suriyelileri ülkeyi sokmamız belki bağışıklığımızı güçlendirmiştir. Sürekli ilaç kullanan halkımız belki daha dirençlidir. Açıkçası insanlarımız çin’in yediği halt sonrasında, ekonomik nedenlerle verilen kararların sonucunda ölsün istemiyorum. En çokta imkanı olanlar sıcak evlerinde karantinada beklerken mecburiyetten sokakta olanlar ölsün istemiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    sokağa çıktık iç işleri bakanı istifa etti.
    yarında alış veriş yaparken para vermeyeyim de hazine bakanı istifa etsin.

Forumda bir arkadaşın bir önerisi var.

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Haklısınız ama dünyada eşi benzeri olmayan garip bir sağlık sistemimiz var. Belki işe yarar diye umut etmiştim. Aşısız suriyelileri ülkeyi sokmamız belki bağışıklığımızı güçlendirmiştir. Sürekli ilaç kullanan halkımız belki daha dirençlidir. Açıkçası insanlarımız çin’in yediği halt sonrasında, ekonomik nedenlerle verilen kararların sonucunda ölsün istemiyorum. En çokta imkanı olanlar sıcak evlerinde karantinada beklerken mecburiyetten sokakta olanlar ölsün istemiyorum.

Valla ben daha önce de yazdım

13 mart öncesinde de bizde baya vaka olduğunu düşünüyorum.Daha önce yazmıştım hatay belediye başkanı lütfü savaşın ( kendisi enfeksiyon hastalıkları uzmanı) iddiasını doğru buluyorum.O ocak ayında hatay bu hastalıktan zaten kırılıyordu,şimdi hatayın yüzde 80 i bağışıktır demişti.Şimdi bakıyorum da 1milyon altıyüzbin nüfus var hatayda üstelik yüzölçümü küçük bir il hatay.Ve hatayda vaka çok az.Demek ki 3 ayda bu salgın bitiyor öyle ya da böyle.Tabi istanbul hatay gibi olmaz çok tatsız işler yaşanır istanbulda.

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Bence de istifası kabul edilmez,kendilerine yakın bir anket şirketinin yaptığı araştırmada açık ara en başarılı bakan seçilmişti,yada eder farklı hesaplar dönüyo olabilir
    Cumhurbaşkanlığı sisteminde red edilme olmaz. Zaten red edilse biz duymazdık.

O egeli ben değilim

Sayfa 852/996 İlkİlk ... 352752802842850851852853854862902952 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •