Avantajımız yoğun bakım hasta yatak kapasitemiz,sağlık personelimizin dünya ortalamasına göre bence baya iyi olması ve genç nüfusumuz.Dezavantajlarımız bence karantinaya hala direnmemiz,test işinde bence yanlış işler yapmamız,maske saçmalığı.
Avantajımız yoğun bakım hasta yatak kapasitemiz,sağlık personelimizin dünya ortalamasına göre bence baya iyi olması ve genç nüfusumuz.Dezavantajlarımız bence karantinaya hala direnmemiz,test işinde bence yanlış işler yapmamız,maske saçmalığı.
Haklısınız ama dünyada eşi benzeri olmayan garip bir sağlık sistemimiz var. Belki işe yarar diye umut etmiştim. Aşısız suriyelileri ülkeyi sokmamız belki bağışıklığımızı güçlendirmiştir. Sürekli ilaç kullanan halkımız belki daha dirençlidir. Açıkçası insanlarımız çin’in yediği halt sonrasında, ekonomik nedenlerle verilen kararların sonucunda ölsün istemiyorum. En çokta imkanı olanlar sıcak evlerinde karantinada beklerken mecburiyetten sokakta olanlar ölsün istemiyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
sokağa çıktık iç işleri bakanı istifa etti.
yarında alış veriş yaparken para vermeyeyim de hazine bakanı istifa etsin.
Forumda bir arkadaşın bir önerisi var.![]()
Valla ben daha önce de yazdım
13 mart öncesinde de bizde baya vaka olduğunu düşünüyorum.Daha önce yazmıştım hatay belediye başkanı lütfü savaşın ( kendisi enfeksiyon hastalıkları uzmanı) iddiasını doğru buluyorum.O ocak ayında hatay bu hastalıktan zaten kırılıyordu,şimdi hatayın yüzde 80 i bağışıktır demişti.Şimdi bakıyorum da 1milyon altıyüzbin nüfus var hatayda üstelik yüzölçümü küçük bir il hatay.Ve hatayda vaka çok az.Demek ki 3 ayda bu salgın bitiyor öyle ya da böyle.Tabi istanbul hatay gibi olmaz çok tatsız işler yaşanır istanbulda.
Yer İmleri