Avantajýmýz yoðun bakým hasta yatak kapasitemiz,saðlýk personelimizin dünya ortalamasýna göre bence baya iyi olmasý ve genç nüfusumuz.Dezavantajlarýmýz bence karantinaya hala direnmemiz,test iþinde bence yanlýþ iþler yapmamýz,maske saçmalýðý.
Avantajýmýz yoðun bakým hasta yatak kapasitemiz,saðlýk personelimizin dünya ortalamasýna göre bence baya iyi olmasý ve genç nüfusumuz.Dezavantajlarýmýz bence karantinaya hala direnmemiz,test iþinde bence yanlýþ iþler yapmamýz,maske saçmalýðý.
Haklýsýnýz ama dünyada eþi benzeri olmayan garip bir saðlýk sistemimiz var. Belki iþe yarar diye umut etmiþtim. Aþýsýz suriyelileri ülkeyi sokmamýz belki baðýþýklýðýmýzý güçlendirmiþtir. Sürekli ilaç kullanan halkýmýz belki daha dirençlidir. Açýkçasý insanlarýmýz çin’in yediði halt sonrasýnda, ekonomik nedenlerle verilen kararlarýn sonucunda ölsün istemiyorum. En çokta imkaný olanlar sýcak evlerinde karantinada beklerken mecburiyetten sokakta olanlar ölsün istemiyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
sokaða çýktýk iç iþleri bakaný istifa etti.
yarýnda alýþ veriþ yaparken para vermeyeyim de hazine bakaný istifa etsin.
Forumda bir arkadaþýn bir önerisi var.![]()
Valla ben daha önce de yazdým
13 mart öncesinde de bizde baya vaka olduðunu düþünüyorum.Daha önce yazmýþtým hatay belediye baþkaný lütfü savaþýn ( kendisi enfeksiyon hastalýklarý uzmaný) iddiasýný doðru buluyorum.O ocak ayýnda hatay bu hastalýktan zaten kýrýlýyordu,þimdi hatayýn yüzde 80 i baðýþýktýr demiþti.Þimdi bakýyorum da 1milyon altýyüzbin nüfus var hatayda üstelik yüzölçümü küçük bir il hatay.Ve hatayda vaka çok az.Demek ki 3 ayda bu salgýn bitiyor öyle ya da böyle.Tabi istanbul hatay gibi olmaz çok tatsýz iþler yaþanýr istanbulda.
Yer Ýmleri