Sanırsam yüksek enflasyon ve geçim sıkıntısından dolayı insanımız böle patlamaya hazır halde geziyor
yani bizim ülke dışında böle saçma sapan şeylerden kavga çıktığını görmedim
Printable View
Sanırsam yüksek enflasyon ve geçim sıkıntısından dolayı insanımız böle patlamaya hazır halde geziyor
yani bizim ülke dışında böle saçma sapan şeylerden kavga çıktığını görmedim
Bu ay ağustos vadeyi bitirince döneceğim
İnsanları iyi hatırlamak kırmamak için elimden geleni yapıyorum nede olsa ölümlü dünya
Bu kavgadan bişii çıkmadı, masa gıbraşmadı bile. Kavga dediğin üüüle mi olur pala ayıbettin şindi :)
Aslında iki arkadaşı da severim kimsenin avukatı da olacak değilim, yanlız bu konuda önce b_g sonra da abka haklı
Öncelikle b_g arkadaşımız burada herkesin yaptığı gibi düşüncesini yazmış ve alıntı yabmadan ortaya yazmış, abka arkadaşımızda bir argümanın varmı diye sormuş (bence gereksiz bir soruydu ve karşılığında ters yanıt gelebilirdi. Burda abka haksız . Ve nitekim de çok sert bir cevap geldi, bu şekilde cevap gelirse devamı kaçınılmaz olur. Burda b_g haksız, çünkü yazdığı cevap konuyla alakalı değildi. )
Tahtayı gerçekten beğenmedim. Bana göre mal kitleniyor şu an, buradan alan bekler. Tabi her traderın görüşüne göre piyasa oluşur ve haklı olacağım diye bir şey yok. Not düşelim 38.56 ağustos vade +6 iken cordladık, stop spot 38.5 üstü günlük kapanış, TP şimdilik yok.
Eskiden tatil vardı ücretsiz, modlar cikartiyortu şimdi fss
Kalın lotlu işlemler oluyor dikkat etmekte fayda var