Üstelik Rüçhan'a güvenilmez
20 sene birlikte yaşadı da bi nikahına almadı Türkan'ı
Printable View
Bence önümüzdeki en büyük soru kkm ne zaman bitecek nasıl bitecek bittiğinde dövizin hareketine bist nasıl tepki verecek bunları doğru tahmin eden voleyi vurur gibi oradaki serseri para dövize döndüğü gibi borsaya dönermi dövize dönmeyebilir mi kafadaki sorular geleceğe dair bunlar olmalı hastalığını gördük savaşını gördük gelecekte bizleri neler görecek bu konunun uzunca tartışılması hepimize faydalı olabilir diyorum nacizane
Kimse yazmadı.
gazeteci yıl sonu enflasyon beklentisini % 23 den % 43 e çıkarmış.
Şirketler hakkında hemen bilgi almak için İş Yatırım sayfası güzel. Başka siteler de var ama güncel olmama riski olabilir.
Fiyat hedefe yaklaşmış ya da bedelliyi rapor tarhinde dikkate almadılar.
Mevcut iktidar devam eder ise faizsiz sisteme daha da ağırlık verilir zaten Ziraat, Vakıf, Emlak katılım diye 3 banka açıldı ama onlar kamu olduğundan hizmet kalitesi o kadar da iyi olmayabilir.
Bir kere Galip sayesinde bir günde %20 çarpılmıştım, ondan beri bakmıyordum.
>>>>>>>>>>>>
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=ALBRK
Son Öneri Tarihi 13.04.2022
Hedef Fiyat 1,08
Getiri Pot %-17
2022 yılı, Al Baraka için zor geçen bir 2021’den sonra özellikle karlılık anlamında bir toparlanma yılı olacak. Marjlarda özellikle ilk yarıda keskin bir yükseliş beklerken 2021 yılında karlılığı aşağıya çeken trading kaleminin bu sefer güçlü katkısı gündemde olacak. Ancak banka için aktif kalite problemleri bir süre daha devam edebilir ki bu da karşılık gider baskısının devam edeceğini gösteriyor. Yine de bu sene, Albaraka için kuvvetli bir kar momentumu bekliyoruz. Şu anda banka için önerimiz TUT.
bence kkm yi seçime kadar bitirmezler...seçimi kaybederlerse yükü yeni gelenlere kalır...kazanırlarsa da bu kadar derler bitirirler nasılsa 5 yılı garantilemiş olacak seçimle eğer kazanırsa...kazanamayacak ama hani kazanırsa yani...
yeni gelen iktidarın zaten ilk işlerinden birisi olur sanırım kkm nin kalkması...ama dolar zıplamaz...doların zıplama sebebi zaten az çok malum...
Bendeki kanallar saatlik
ve zayıflayan piyasa
2480 üstüne atmali
https://i.hizliresim.com/9ntmtye.PNG