Sayfa 858/1007 İlkİlk ... 358758808848856857858859860868908958 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 6,857 - 6,864 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Pala ALBRK lönkletti ama. hayırlı olsun.
    Bence nisan vade uzlaşma buradan yukarı fışkırtır.
    Üstelik Rüçhan'a güvenilmez
    20 sene birlikte yaşadı da bi nikahına almadı Türkan'ı

2. Bence önümüzdeki en büyük soru kkm ne zaman bitecek nasıl bitecek bittiğinde dövizin hareketine bist nasıl tepki verecek bunları doğru tahmin eden voleyi vurur gibi oradaki serseri para dövize döndüğü gibi borsaya dönermi dövize dönmeyebilir mi kafadaki sorular geleceğe dair bunlar olmalı hastalığını gördük savaşını gördük gelecekte bizleri neler görecek bu konunun uzunca tartışılması hepimize faydalı olabilir diyorum nacizane

3. Kimse yazmadı.
    gazeteci yıl sonu enflasyon beklentisini % 23 den % 43 e çıkarmış.

4. Şirketler hakkında hemen bilgi almak için İş Yatırım sayfası güzel. Başka siteler de var ama güncel olmama riski olabilir.

Fiyat hedefe yaklaşmış ya da bedelliyi rapor tarhinde dikkate almadılar.

Mevcut iktidar devam eder ise faizsiz sisteme daha da ağırlık verilir zaten Ziraat, Vakıf, Emlak katılım diye 3 banka açıldı ama onlar kamu olduğundan hizmet kalitesi o kadar da iyi olmayabilir.

Bir kere Galip sayesinde bir günde %20 çarpılmıştım, ondan beri bakmıyordum.

>>>>>>>>>>>>

https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=ALBRK

Son Öneri Tarihi 13.04.2022
    Hedef Fiyat 1,08
    Getiri Pot %-17

2022 yılı, Al Baraka için zor geçen bir 2021’den sonra özellikle karlılık anlamında bir toparlanma yılı olacak. Marjlarda özellikle ilk yarıda keskin bir yükseliş beklerken 2021 yılında karlılığı aşağıya çeken trading kaleminin bu sefer güçlü katkısı gündemde olacak. Ancak banka için aktif kalite problemleri bir süre daha devam edebilir ki bu da karşılık gider baskısının devam edeceğini gösteriyor. Yine de bu sene, Albaraka için kuvvetli bir kar momentumu bekliyoruz. Şu anda banka için önerimiz TUT.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Kimse yazmadı.
    gazeteci yıl sonu enflasyon beklentisini % 23 den % 43 e çıkarmış.
    Zaten 3 ayda %23 enflasyon oldu, sene sonuna kadar 9 ayda %17 daha artar ise bileşik hesap ile %43 ediyor gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by semh Yazıyı Oku
    Bence önümüzdeki en büyük soru kkm ne zaman bitecek nasıl bitecek
    Kur bir gecede fırlamadıkça, hiçbir zaman...
    Memento mori

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bence kkm yi seçime kadar bitirmezler...seçimi kaybederlerse yükü yeni gelenlere kalır...kazanırlarsa da bu kadar derler bitirirler nasılsa 5 yılı garantilemiş olacak seçimle eğer kazanırsa...kazanamayacak ama hani kazanırsa yani...

yeni gelen iktidarın zaten ilk işlerinden birisi olur sanırım kkm nin kalkması...ama dolar zıplamaz...doların zıplama sebebi zaten az çok malum...

Alıntı Originally Posted by semh Yazıyı Oku
    Bence önümüzdeki en büyük soru kkm ne zaman bitecek nasıl bitecek bittiğinde dövizin hareketine bist nasıl tepki verecek bunları doğru tahmin eden voleyi vurur gibi oradaki serseri para dövize döndüğü gibi borsaya dönermi dövize dönmeyebilir mi kafadaki sorular geleceğe dair bunlar olmalı hastalığını gördük savaşını gördük gelecekte bizleri neler görecek bu konunun uzunca tartışılması hepimize faydalı olabilir diyorum nacizane

8.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Benim renko barlar dün yeşile döndü
    şimdi de most pozitife geçmek üzere
    x100 2480
    viop 2782 bence önemli yerler
    Şahsi kanaat
    vade sonu
    öyle hemen yukarı dönmeyeceği

Bendeki kanallar saatlik
    ve zayıflayan piyasa
    2480 üstüne atmali

Sayfa 858/1007 İlkİlk ... 358758808848856857858859860868908958 ... SonSon