M. Doğan 500k üstü haberi gönderdikten sonra değişiklik olmamış...
Printable View
M. Doğan 500k üstü haberi gönderdikten sonra değişiklik olmamış...
Polar Murat 500 binin lotunu birak, rakamini filmlerde bile birarada gormemistir. Birisi vekalet vermis anlasilan.
Mustafa Kiris kimmis?
Bilmiyorum. Kottan çıktıktan sonra künyede belirmişti...
Herkes kendi hissesiyle başbaşadır gibime geliyor...
Oturup tek tek lotlarini sayiyolardir ozaman. Gerçi beni ilgilendirmez . Kimin kaç lotu var niye almış neden almış. Ama alış zamanlarina bakmak lazım. Bu süreçte birilerini etkiledi mi bu alislar. Borsa da tek lotun hesabı yapılırken milyon lotlar almak her babayigidin harcı değildir sanırım. Ozaman oturup düşünürsün neden aldin , kime aldın , kimleri manupile ettin. Heleki patronun şaibeli ise. Allah bilir tabi. Çıkıp niye aldıklarını , kazık yedikten sonra ne gibi bir mücadeleye girdiklerini anlatacak değillerdir...
Unal soyledi ya gozalti hissesi aliyormus diye. Elinde patladi iste bir tanesi. Atesle oynarsan gunun birinde yanarsin. Ayrica oyle buyuk paralar da degil ki bunlar. 500-600 bin lira. Ben bu forumda 20 milyon lira piyasa degeri olan sirkete 3 milyon lira sokani bilyorum. Insanlarda para var.
Birçoğunun alinteri ile kazanılmış parası olmadığı için kumara yatırıyor. Sonra ekipce ortamı manipüle ederek Bizim gibi ky tokatlayip başka Ocak söndürmeye gidiyorlar. Paradan para kazanıyorlar. Kaybedince de önemli olmuyor. Taş atıp kolu agrimiyor nasılsa. Bizde yıllarca ağlaya ağlaya bekliyoruz.
Müjdat denen virüsten bile tehlikeli mahlukat yüzünden alinterimiz ile kazandigimiz paranın bile şüpheli olduğunu dusunmeye başladım. Sen nasıl bir mahlukatsin . Vicdansız, haysiyetsiz, onursuz. Hem paramızı çalıp hemde böyle paranoyak düşüncelere sevk ettin bizi. Allah seni kahretsin binlerce kez .
Oldukça uzun zaman oldu. Buralarda kimseler kalmamış. Hayat sürprizlere gebedir. Bellimi olur.
Meşhur Müjdat Uslu ile kısa bir müddet te olsa bir arada oldum. Adam son derece nazik, saygılı biri, dolandırıcı tipi yok diyemem. Genyatırım dışı bir iş olduğundan, size herhangi bir haber veremiyorum.
Hoşgeldin sayın Mahulli . Şu ortamda bu patron dan ne beklenir ki. Artık insanların umudu kalmadığı için forma girme veya yazma ihtiyacı duymuyorlar. Bende arada girip kendimi rahatlatiyorum. Bu şirketten de bu patron dan da bir halt olmayacağı belliymiş te bizler saf olduğumuzdan hep bir umut dedik. Maalesef o da kalmadı.
Sn mahulli müjdat uslu ile görüşüpte hiç mi jenaratör den konuşmadınız? SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://s12.directupload.net/images/200409/q3k73syd.jpg
borsa dışında son altı ayda yapılan işlemler.
[QUOTE=Mahulli;4317211]Oldukça uzun zaman oldu. Buralarda kimseler kalmamış. Hayat sürprizlere gebedir. Bellimi olur.
Ne gibi sürprizlere gebedir sayın Mahulli. Bu sahtekardan ne bekliyoruz ki. Kaç sene oldu. Bir 5 sene sonra hala ne olacak dediğimizi görür gibi oldum. Umut biter ama birileri bitirmemek adına umut pompalar. Yapmamak lazım. Artık mefta oldu gömüldü. Dirilmesi olmaz. Ancak öbür tarafta varsa hak hukuk ( kimisine göre gübre olacağımızı düşünmektedirler. Bknz.Mujdat USLU) sorarız belki
https://www.sozcu.com.tr/2020/...t-e...k-5756226/amp/
Müjdat a soyleyekte haberi olsun. Bu süreçte genpower jeneratörü kaktirmak isterse cinlilere iyi paraya okutabilir. Amma dur ya Çinli napsin dolandiriciyi. Onlarında bir haysiyeti onuru vardır diye düşünüyorum.
https://www.kap.org.tr/tr/ara/Gnpwr/1
Mujdatin elindeki genpower hol. Hisselerine neden satış yasağı geldi acaba. Ozaman da araştırdım ancak tatmin edici bilgiye ulaşamadım. Batan bir şirketin hisselerini neden yasaklanır. Bilen var mıdır.
Sermaye piyasasında piyasa dolandırıcılığı (manipülasyon), 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu (SPKn)'nun 107'nci maddesinin birinci ve ikinci fıkrasında birer suç tipi olarak düzenlenmiştir. Piyasa dolandırıcılığı, çok farklı yöntemlerin kullanılması suretiyle yapılabilir. Ancak gerek teorik olarak üzerinde uzlaşılan, gerek uygulamada sık sık ortaya çıkan bazı işlem kalıplarını, piyasa dolandırıcı işlem örnekleri olarak ortaya koymak mümkündür.
Piyasalar üzerindeki olumsuz etkileri nedeniyle, piyasa dolandırıcılığına ilişkin olarak ceza hukukunda yer alan dolandırıcılık hükümlerinden ayrı bir suç olarak düzenleme yapılması ve bu konuda belirli işlem türlerine yasaklamalar getirilmesi ihtiyacı doğmuştur.
1. İşlem Bazlı Piyasa Dolandırıcılığı (SPKn md. 107/1)
İşlem bazlı piyasa dolandırıcılığı SPKn'nun 107 nci maddesinin birinci fıkrasında (107/1) düzenlenmiştir. Anılan düzenleme uyarınca, "Sermaye piyasası araçlarının fiyatlarına, fiyat değişimlerine, arz ve taleplerine ilişkin olarak yanlış veya yanıltıcı izlenim uyandırmak amacıyla alım veya satım yapanlar, emir verenler, emir iptal edenler, emir değiştirenler veya hesap hareketleri gerçekleştirenler" hakkında 2 yıldan 5 yıla kadar hapis ve beş bin günden on bin güne kadar adli para cezası verileceği hükme bağlanmıştır.
2. Bilgi Bazlı Piyasa Dolandırıcılığı (SPKn md. 107/2)
SPKn'nun 107 nci maddesinin ikinci fıkrasında (107/2), aynı maddenin birinci fıkrasında (107/1) öngörülen işlem bazlı piyasa dolandırıcılığına paralel olarak, sermaye piyasası araçlarının fiyatlarını, değerini ve yatırımcıların kararlarını etkileyebilecek bilgiye dayanan bazı fiiller cezai müeyyideye bağlanmıştır. Anılan düzenleme, "sermaye piyasası araçlarının fiyatlarını, değerlerini veya yatırımcıların kararlarını etkilemek amacıyla yalan, yanlış veya yanıltıcı bilgi veren, söylenti çıkaran, haber veren, yorum yapan veya rapor hazırlayan ya da bunları yayan ve bu suretle menfaat sağlayan" kişilerin 2 yıldan 5 yıla kadar hapis ve beş bin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılacağını hükme bağlamıştır.
Diğer taraftan, SPKn'nun 104 üncü maddesinde Piyasa Bozucu Eylemler tanımlanmış olup, anılan madde uyarınca hazırlanan VI-104.1 sayılı Piyasa Bozucu Eylemler Tebliği'nde makul bir ekonomik veya finansal bir gerekçeyle açıklanamayan, borsa ve teşkilatlanmış diğer piyasaların güven, açıklık ve istikrar içinde çalışmasını bozacak nitelikteki eylem ve işlemlerin belirlenmesi ile bu eylem ve işlemleri gerçekleştirenler hakkında uygulanacak yaptırımlar belirtilmiştir.
Bilgi suistimali ve piyasa dolandırıcılığı incelemelerinde uygulanacak tedbirler
MADDE 101 – (1) Kurul, 106 ncı ve 107 nci maddelerde sayılan fiilleri işlediğine dair
makul şüphe bulunan gerçek veya tüzel kişiler ile tüzel kişilerin yetkilileri ile ilgili sermaye
piyasası araçlarına ilişkin olarak;
a) Borsalarda geçici veya sürekli olarak işlem yapılmasının yasaklanması,
Kıymetli abim. Meselenin özü sözü belli. Ama ortada olan gerçek te bir durum var. Bu adamın şirketi iflas etti. Borsadakiler kottan çıkarıldı. Bu tarz bir sürü şirkete ve hisseye bu zamana kadar aynı şeyler oldu ve içlerinden tekrar dönen yok. Böyle bir durumda elindeki hisseyi istese de devredemez veya satamaz. Yanlış mı biliyorum. Madem yaptırım gelecek maddi olarak elindeki reel değerli varlıkların alınması gerekir. Bakıyorsunuz bununla ilgili en ufak bir durum yok. İflas etmiş borçları var ama şirketi faaliyete devam etmekte. Elindeki gayri menkuller olduğu gibi durmakta. Peki ozaman bu yaptirimlar kimi olumsuz etkilemekte. Bunu spk, ticaret bakanlığı veya adli makamlar görmüyor mu. Ben hala Müjdat in acayip bir şekilde kayrildigini düşünmekteyim.
Davalar sonuçlanıncaya kadar alınan bir tedbir. Kanun böyle diyor.
Hakimler kesin karar vermeden önce her iki taraf da haklıymış gibi daha fazla zarara sebeb olmasın diye böyle karar verirler. Bazen adam suçsuz da olsa ihtiyaten tutuklu yargılatır. Kaçma ihtimali olmasa bile yurt dışına çıkış yasağı koyar. Bunun gibi bir şey.
Müjdat Uslu'nun Genyh'teki %82 hissesi nasıl serbest piyasada satıldı ise Gnpwr'teki hisseleri de satılmasın ki ileride oluşabilecek zararların önüne geçilebilsin olaylar daha da içinden çıkılamaz hale gelmesin...
Komiksiniz vallahi. Ilerideki zararlarin onune gecilsin :)
Bitti gitti is. Bu kadar yaygara da el altindan hisse alip satmak icin yapildi muhtemelen. Bir de adamin 20 bin lirasini carpmak icin.
Neyse havacilardan iyi vurduk. Darisi baska yerlerde sizlerin basina. Umarin su seyi kazasiz belasiz atlatirsiniz sevdiklerinizle.
O kadar insanin parasi gitti. Yazik. Topige bir yazan hissesi olmayan adam kaldi.
Murat o kadar hisse sattı. Alsaydın biraz.
Evet bir zamanlar GENYH hisselerini devir aldığım oldu yine istekli yatırımcılara devrettiğim hisselerde oldu mutabık kalırsam yine devir alıyorum yine mutabık kalırsam devrediyorum sorun yok... spk mevzuatı çerçevesinde işlem yapılabilinir... MEVZUAT BUNA İZİN VERİYOR GALİBA Müjdat BEY ise çok karaktersiz biriymiş milyon dolarlık şirketleri çöp etti Başka şirketleri üzerinden üretim yaptırıyor bakalım 2. inci alacaklar toplantısı yapılsın bakalım süreç ne olacak göreceğiz birazda bağımsız denetim firmaları suçlu, spk ise raporlarda durumu biliyordu yatırımcıyı korumadı mahkeme yolunu gösterdi.. Belki birgün güzel şeyler olur kim bilir spk imtiyazlı payları iptal etti galiba sormak gerek ...kim bilir belki bir gün bir yatırımcı çağrı yapar ytd
https://www.genpower.com.tr/tr/ana-sayfa
http://www.genyatirimholding.com/
Yıllık 222,48 TL tl ödeyerek Hosting leri YENİLEMİŞ
GENYH HOSTİNG LERİ aylık 3,49 tl yıllık 41,88 tl ödeyerek YENİLEMİŞ
GENPOWER İÇİNDE 15,05 TL YILLIK 180,60 TL VERMİŞLER
ADAM TAM GERİ ZEKALI GÜZELİM ŞİRKETLERİ NE HALE GETİRDİ / ŞUAN TAHTA AÇIK OLSAYDI 70 TL RAHAT OLURDU GALİBA BAYRAM SABAHI BU VATANDAŞIN BAYRAMINI KUTLAYIN SİZ NE YAZACAĞINIZI BİLİRSİNİZ... İYİ BAYRAMLAR
Tahtası açık olsaydı şu anda ekiz yağ gibi 20 TL leri görürdü
Sadece lanetlememiz kaldı elimizde.
SM-A715F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Battik, cikti, iyi kazandik sonunda sagolsun (maalesef) korona sayesinde. Sizlerin cilesi bitmeyecek anlasilan.
Selamlar diyeceğim, kimseler yok, selam demekle yetineyim.
Genyatırım herkesin gündeminden düşmüş. Konuya itina arkadaşlarıma sordum. Sadece bir olay dan bahsettiler, ne kadar doğrudur bilmiyorum. Elinde yüklüce hisse olan bir değerli yatırımcı, hisselerini, kapanış artı 2kuruş fiyattan usluya önermiş. Uslu bu öneri ye uslu uslu gülerek, beni salak mı görüyorsun demiş.. Yine uslu uslu gülmüş.
Mahuli kardeş o gizemli yatırımcı 42 kuruş teklif etmiş insaflı davranmış ben 1TL den aşağıya ne teklif ederim nede veririm. Ya herro ya merro. Dursun kenarda bu gün değeri olmayan eşya bile antikaya düşünce paha biçilmez oluyor sıkıntı yok işimiz beklemek. Mahuli doğru bildiğini söylemeyen dilsiz şeytandır sende onlardan olma. MAR-LX1M cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.