Hayırlı uğurlu olsun ortak :))
Printable View
Ortak zaten net birşey olsa sanırım senden benden daha uyanık ve paralı olanlar vardır..sen istiyorsun ki net bir kazanç olsun ..kısa zamanda köşeyi dönmek gibi,burada kimse sana bunun cvp veremez sanırım,yarin tersi bir durumda yazık olur...ama çoğu ortak burada sonuna kadar bekliyip göreceğiz... Ne olacak ...deli bir yatırım yaptık..en büyük hatayı kendi adıma 2,56 ve civarinda alim yapmiyarak yaptım diye düşünüyorum, egerki gelirse tekrar 2.56 civarına bütün portföy kipa olacak...gerçi bugünde aldık :) mübarek sayılarla ufak ufak
Aynen ata nın alımları bana ait
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 aydır da ben alıyorum, sonu güzel olur umarım.
40 binde ben aldığıma göre.. Bu tahta bugün giderse acelesi var diyebiliriz, gitmezse sanırım bizi dökmek için sallayabilirler...
bu şartlar altında %98 i yakalama şansları bana göre de çok zor .
Değerleme raporunda Pana Al Bawakir Konut İnşaat Anonim Şirketi'nin tamamı için 161.889.895 TL değer tespit edilmiştir. Bu çerçevede devre konu 20.000.001 TL nominal bedelli kısma isabet eden değer değerleme raporuna göre 80.944.951,55 TL'dir. Değerleme raporundaki bu tespitler de göz önünde bulundurularak halka açık bir ortaklık olan Denge Yatırım Holding A.Ş.'nin lehine olacak şekilde devir bedeli olarak taraflar 10.000.000 TL üzerinde mutabık kalmışlardır.Değerleme raporunda değer tespit yöntemi olarak Varlık Esaslı Yaklaşım Baz alınmıştır. Varlık esaslı yaklaşıma göre şirket değeri tespit edilirken yürütülmekte olan Broklyn City projesinin değeri gelir yaklaşımına göre tespit edilmiştir.
Ne patronlar varmış 81 milyon tl 10milyon veriyor
Halk yatirim MGR analiz
https://kanalfinans.com/raporlar/his...isse-yorumlari
Dunde dedigim gibi oglen 6000 lot daha aldim. 35000 lotun 1 tanesini bile satmam artik dönüşü olmayan bir yola giriyoruz. Sabir ve panik yapmadan sonunu bekleyelim. Yeterki 98 e ulastirmayalim patronu.. Bunu yapmak icin kisa vadede fiyati 3.5 lari gecirebilir. Kanmayalim sabredelim.migros hissesi alana kadar birlikte hareket edelim. Eger boyle yaparsak hedefe ulasabiliriz. Ancak 1 e 3 oran bence adil olur bu guzel birlesmeyi hepimiz bekleyelim. Satmak yokk. Kapatin ekrani kafaniz bulanmasin..sabirr arkadaslar. Az kaldii. y.t.d
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ÖNÜMÜZDEKİ 1. AŞAMA
Kipa paylarının Borsa kotundan çıkma kararı 02.02.2018 tarihinde
yapılacak olağanüstü genel kurul toplantısında pay sahiplerinin
onayına sunulacaktır. Olağanüstü genel kurul karar tarihinden itibaren
en geç 5 işgünü içerisinde, yani en geç 09.02.2018 tarihine kadar,
kottan çıkmak için Şirketimiz tarafından BİST'e başvuruda
bulunulacaktır. Migros tarafından da aynı süre içerisinde Şirketimizin
diğer ortaklarına yönelik olarak zorunlu pay alım teklifi
yükümlülüğünün yerine getirilmesi amacıyla SPK'ya başvurulacaktır.
Zorunlu pay alım teklifinin süresi, bu
sürecin nasıl işleyeceği ve pay alım teklifine ilişkin diğer bilgiler,
anılan başvurunun SPK tarafından onaylanmasını takiben netleşecek ve
ilgili mevzuat hükümleri uyarınca kamuya duyurulacaktır. (2. aşama ile ilgili bilgiler henüz net değil bunları bekleyip göreceğiz)
Arkadaşlar KAP haber düşse daha önce 2,56 olarak yayınlanan ayrılma fiyatında yazım hatası ı olduğu ifade edilmiş 12,56 olarak düzeltilmiş dense haa tamam denir satmak isteyen epeyce çıkar...
Sanırım...
ironi = inori
Arkadaşlar gerek hissenette tarafıma gelen bildirimler gerekse de uzun yıllardır şirketin diğer hissedar gurupları ile yapılan sayım sonucunda çağrıya kesinlikle vermeyecek ve filmin sonunu birleşme ile noktalanmasını bekleyecek kararlı hisse toplamı 27.5 milyonu geçmiştir. Bunu söylemiştim ama artık kesin rakkam da verebilirim. 27.5 milyonu aştık. %2 nin fazlası kararlı hissedarlarda ve fiyat nereye giderse gitsin vermeyecek birleşmeyi bekleyecek. Teknik olarak Migrosun Kipa hissedarlarını ortaklıktan çıkartması mümkün değildir.
Bu arada mutlaka genel kurula katılım sayısını artırmamız KİPA yönetimine karşı ne kadar kuvvetli olduğumuzun göstergesi olacaktır.
İzmir ve yakınında olanların bizzat, uzak olanların mümkünse izmir deki tanıdığına vekalet vererek katılmasını istiyoruz
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önemli olduğunu düşündüğümüz ilk iki seviye dün görüldü. Bugün 2,82 üzerinde kalması durumunda 2,91 seviyesini hedef yapacaktır. Grafikler bu hafta 3,04 seviyesinin görülebileceğine işaret eder. Bu seviyenin üzerinde kalması durumunda vites yükseltebileceğine işaret eder.
Yatırım tavsiyesi değildir notumuzla..!
Arkadaşlar ben 12,x fiyatlar konusunda çok ciddiyim...
Espiriye vurdum gibi gelebilir daha önce beklediğim birleşmey oranını ifade etmiştim...
izmirli ve arkadaşlarına destek olacağım bunu ifade edeyim yok öyle çakallık...
ironi = inori
toplantıya fiilen katılıp katılmamanın bence pek bir önemi yok, neticede sonucu belli olan bir formaliteden oluşmakta, yeterki güçlü, sabırlı aklımız karışmadan sonuna kadar kararlı duralım, önemli olan kottan çıktıktan sonraki birleşmeye kadar olan süre ( ağustos ayına kadar olan en fazla) ne yapmamız gerektiğidir, burda bağlantıyı koparmayalım, sonuçta çoğu kişinin yaşamadığı tuhaf bir sürece gireceğiz, BİST ile alakamız ve bağımız kesilecek, inşallah iyi olur sonu umutlu olmasam beklemezdim zaten, iletişimde kalalım , kritik döneme girmek üzereyiz, ben sabırlıyım beklerim umarım herkes bekler, 15 yıldır aktif bir şekilde borsadayım ve bunuda bitireceğiz güzel bir şekilde inşallah , Y.T.D
Bu adamlar tahtaya bu kadar sahip olduklarına göre ellerinde en az 10.000.000 lot hisse olabilir.
Bu konulardan çok anlamam ancak 2 Şubat' daki toplantıya bizim taraftan katılacak (hisse sahibi veya temsilen) bir hukuk insanı olacakmı acaba?
Selamlar arkadaşlar,
2 yıla yakındır Kipa yatırımcısıyım. 2016 Martta aldım hisseleri. Al - satçı değil, uzun vadeli yatırımcıyım. Bazı kardeşlerimin bahsettiği 12 vb. bir Kipa hisse fiyatı oluşursa Kipa'nın piyasa değeri 15.8 milyar TL ile Migros'un neredeyse 4 misli olur. Bugün Kipa'yı satsanız 4 tane Migros edecekse eyvallah. Bakın bu piyasada dişinden tırnağından artırdığı paralarla yatırım yapmaya çalışan onbinlerce küçük yatırımcı var. Yıllardır küsüp gittiler, piyasamız hala sığ o nedenle. Bir beklenti deklare ederken akıl, hesap, izan ve vicdan çerçevesinde edin. 3-4-5 neyse de, 12 nedir?? Daha önce de söyledim, bu tahtada güçlü yatırımcılar var. Eski yatırımcılar çoğu. Migros yönetimini daha önce tuş ettiler, tek umudum onlar. Yine tuş ederlerse biz ky hasarsız çıkarız bu işten.
şuan hiç bişey belli değil özkaynak yöntemi baz alınmak zorunda mı bilmiyorum birleşme bilançoları yayınlanmadı kotta kalıp kalmayacağı belli değil kolaylaştırılmış usulde birleşmede den bahsediliyor arkadaşların hesabını migros zor verir şu hesaba bakın migrosun 180 milyon hissesini 0.18 orana bölümü 1000 eksi 180 820 milyon sermayeye ulaşır kipanın sermayesi 50 milyon a bölü 16.40 değişim oranı kipanın 1.280 yüzde 96 sı baz alınmaz 820 m den 180 eksi artırılacak sermaye oranıda 640 milyon tl o zaman
50 milyon kipanın hissesi 178 m migrosun bölünce 0.28 oranımız var dursun tersinde 3.56 migrosun oranı migrosta 27 lira bölünce 7.57 tl migros birleşme sonrası açılış 7.57 x bizim oran 1.28 9.68 tl ederiz başından beri bu böyle aslında
Hayirdir neden forum bos dunden beri. Karamsarlikmi olustu yoksa. Sessiz kalmayin lutfen. Bugün cok sıg islemler oldu diyemi suskun burasi.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.