neyse dostum bence yine de haberleri iyi takip etmek lazım...:) suriye ortamı çok karışık...
Printable View
Dün özellikle yazdım Delta dan satıyor diye. Delta şekerin mallarını aldı. Daha evvel MEÇ in 550 bin lotu toplam fark da duruyordu onu hareket öncesi deltaya aktardilar. Yani özetle Delta şeker Mec veya malını verdiği ve vermeye devam ettiği cüruh aynı kişiler
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu geri çekilmeyi yorumlayabilir misiniz üstadlar.
Arkadaşlar gayet güzel gidiyoruz, kademeleri doldura doldura ilerlemek daha iyi, hızlıca 3 olmasındansa yavaş yavaş kademeleri doldura doldura gidelim. Teknikçi arkadaşlar daha iyi bilir yükselen trend bozulmasın, kanal içinde kalalım, teknik bozulmadan ilerleyelim vs. diye düşünürler. Ben daha çok basit analiz yapıyorum, kar/sermaye oranları, karlılık ve ciro büyümesi sürdürülebilir mi takip ediyorum. Sabır kazanmak için olmazsa olmaz.
Trade alışkanlığı olanlar için zor günler o zaman.Benim kaf direk ghesap yapıyo 2,8 den satıp burdan alsaydım diye.
1 milyonu geçmiş olmalı tam hesaplamadım
Sanmıyorum
Bu görüntü hiç hoş değil. Geçmiş olsun.
son bir kaç gündür sürekli çıktığı için günlükçüler dadandılar...satmak isteyenler satıp kenara çekilsinler...orta ve uzuncular zaten tutmaya devam edeceklerdir...2,90-,3,00 aralıkları beklentim ancak 2,83 e kadar oldu...sıkıntı yok dostlar...
Iyi mal bosaltiyorlar...2.50 hedef
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olur ya 2,48 e kadar geri gelse dahi (Bakın kesin gelir demiyorum) yükseliş trendinin devamı açısından problem olmaz diyor grafik. Sakin durmakta fayda var diye de eklemekte.
Yatırım tavsiyesi değildir notumuzla..!
devre kesici kaçta girer
her hissede düzeltmelerin olması normaldir dostlar...kısa girip de karı görenlerin satması normaldir...geçmişte hep yataştan ,sasadan ,alkadan ,logodan ,egeenden bahsedip durduk...o hisselerde de günlük takılanlar çok çabuk döküldüler...belki %10-20 faydalanmış olabilirler ama kaçırdıkları kat be katları oldu...güveniyorsanız panik yapmayın dostlar...
sermayemin diğer yarısı ile başka bir hissede yaklaşık 10 gündür bekliyorum..oradan bir tepki bekliyorum...beklediğim karı yaparsam o sermayemi de silverlineye taşımayı düşünüyorum...bakalım nasip ne olacak ???
Herkese merhabalar arkadaşlar. Öğleden sonra bir atakla 2.7 üzerinde kapatacağımızı düşünüyorum.
YTD
silverline şu anda kendi dinamiklerine göre davranıyor...dün endeks düşerken çıkıyordu bu gün de endeks çıkarken o düzeltme yapıyor....demek ki endeks ile çok da bağları yok...en azından şu anda...
şükürler olsun ki toparlanıyor....:)
Yakalanan yükselme ivmesi bir yerde durmak zorundadır. Hiç bir şey sonsuza dek yükselmez. Öbür türlü herkes 1 haftada herhangi bir emtiadan paradan zengin olurdu. Piyasanın sürekli yeni yatırımlara ihtiyacı vardır. Uzun süren yükseliş ardından ivme her zaman ters yöne kayabilir.
Yatas
Ekım 2014 0,90 TL
Temmuz 2015 2,40 TL
Eylul 2015 1,75 TL
Aralık 2018 28 TL
Temmuz 2015'te 2,4 TL seviyelerinden düşüşü görenler YATAS ı 1,75 e gelince iyi ki sattık diye zil takıp oynadılar. Kayıp yaşamadık diye seviniyorlardı
Ancak şimdi kafalarına huni takıp oynuyorlar :)
Arkadaslar olmus olaylarin uzerinden karsilastirma yapip birbirinizi ve cevrenizi fitlemeyin.Burada aynisi olacagini nereden cikariyorsunuz.Belki olmaz.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düzeltmeler saglıklıdır...svg
Hisseye 2,80 li fiyatlardan giren arkadaşlar sakın ha sakın yangın tayfanın gazına gelmeyin büyük olasılıkla kısa vadede bu hissede kara geçeceksiniz. Ancak eğer bu hisse hakkında en ufak fikriniz olmadan sadece ve sadece uçacak kaçacak söylentileri ile geldiyseniz size tek tavsiyem, değil silverden rica ediyorum kendi iyiliğiniz için borsadanda çıkın.
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
Sayın knox müsaitmisiniz ?
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
hedeflenen cirolar bir gerçekleşsin...o vakit rallinin olup olmayacağını hep birlikte görürüz...:) tabi hisseler bir anda çıkmaz...arkadaşımız yataştan paylaşım yapmış idi...hep düzeltme yapa yapa çıkmış yataş...arkadaşlar burada güzel de bir hesap yapmış idiler ...1 milyar tl ciro ve %8 net kar marjı ile hissenin olması gerekn fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 20 tl nin üzeri olarak bulmuşlardı...
bunların gerçekleşmesi için ciroları ve karları çok yakından takip etmek gerekiyor...eğer gerçekleşmiyorsa o vakit biz de silverline ile olan bağımızı koparmasını biliriz...sonuçta göbekten bağlı değiliz...istediğimiz zaman sen yoluna biz yolumuza deyip bu aşkı bitirebiliriz...:kahkah:
pasta paylaşabilecek arkadaş vamıdır acep , yatırım finansman ne yapıyor bir görebilsek........
abooo silverline nötr olmuş...artıya da geçerse tadından yenmez...böylece düzeltmede kısacık sürer...:)
Bugün 2.90 kapanış bekliyorum inşallah.
http://www.finansq.com/silverline-ankastre.html
ne zamana ait olduğunu bilmediğim bir yazı gördüm internetten...silverline ile ilgili çok güzel bilgiler var...
bazılarını burada kesip yapıştırayım...
Bugün 38’ine kendi markasıyla olmak üzere 73 ülkeye ihracat yapan şirket son beş yıldır cirosunun yüzde 50’sini ihracattan elde ediyor. Laçin, “Kendi markanızla ihracat yapmak çok zor çünkü dünyanın en iyi ürününe sahip olsanız da markanızın gücü, karizması ya da bilinirliği yoksa satamazsınız†diyor ve ekliyor: “Ama Almanya ve Danimarka pazarlarında elde ettiğimiz yerle bunu kırdık.†Zaten en fazla ihracatı Rusya, Almanya, Fransa, Kuzey Irak, Fas, Azerbaycan, Gürcistan’a gerçekleştiren şirketin en başarılı pazarı Danimarka. Yurtdışındaki 2 bin 500 dağıtım noktasının 250’si bu ülkede bulunuyor ve pazarın yüzde 10’una hakimler.