Sayfa 427/948 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,409 - 3,416 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Arkadaşlar gayet güzel gidiyoruz, kademeleri doldura doldura ilerlemek daha iyi, hızlıca 3 olmasındansa yavaş yavaş kademeleri doldura doldura gidelim. Teknikçi arkadaşlar daha iyi bilir yükselen trend bozulmasın, kanal içinde kalalım, teknik bozulmadan ilerleyelim vs. diye düşünürler. Ben daha çok basit analiz yapıyorum, kar/sermaye oranları, karlılık ve ciro büyümesi sürdürülebilir mi takip ediyorum. Sabır kazanmak için olmazsa olmaz.

2. Trade alışkanlığı olanlar için zor günler o zaman.Benim kaf direk ghesap yapıyo 2,8 den satıp burdan alsaydım diye.

3.  Alıntı Originally Posted by knox Yazıyı Oku
    Trade alışkanlığı olanlar için zor günler o zaman.Benim kaf direk ghesap yapıyo 2,8 den satıp burdan alsaydım diye.
    Bu tarz hisselerde trade mal kaybettirir. Bizim hedef büyük , arada 3 5 kademe almak almak için büyük hedeften olmak çok da sağlıklı değil

4.  Alıntı Originally Posted by deseitri Yazıyı Oku
    Kaç lotu kaldı Meç'in Sn. Mastori siz tam hesabı biliyordunuz ?

Buralarda versin hepsini de kurtulalım hem de düzeltmeyi de aradan çıkartmış oluruz, 2.50 altına düşmeyelim yeter bilançoya kadar.
    1 milyonu geçmiş olmalı tam hesaplamadım

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by domates Yazıyı Oku
    Sayın mastori benimde dikkatimi çekmişti bu delta . Galip delta ile çalışır. Eğer bunun altında galip çıkarsa tahtanın içine eder. İnşallah galip değildir.

yatırım tavsiyesi değildir.
    Sanmıyorum

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Bu görüntü hiç hoş değil. Geçmiş olsun.

7. yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir..

Sayfa 427/948 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •