nerde çop hisse var yukarda saglam sirkete gireyim diyorum hemen asagiya veriyolar
Printable View
nerde çop hisse var yukarda saglam sirkete gireyim diyorum hemen asagiya veriyolar
https://i.hizliresim.com/A9IRCV.png
son durum...
https://i.hizliresim.com/A9cj5j.png
vay anasını...dünün tam tersi...bıçağın kemiğe değdiği yer olmalı burası...
pegasus da böyle ancak kağıt bazında söylemiyorum endeks genel olarak sürekli böyle aşağı yukarı yaparak alıcı bekliyorlar ancak gelmiyor. Dünyada işler kötüye giderken ve ortada olumlu hiçbirşey yokken borsa pirim yapıyor..hayırlısı olur inşallah..
birisi söylesin şuna; "hey şampiyon tavan ya da taban yapmak zorunda değilsin...düş ya da çık...ama sakin ol biraz:one:
genel kurula mi oynuyorlar.. belki bedelsiz belki kar payi...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Geçen cuma tavandan çıktım. Ülkede görülen hastalık oranlarının kuvvetle yukarı çıkması sanki İtalya’ya yakın sonuçlara maruz kalabileceğimize inandırdı beni. Üstelik hükümetin bu süreci yavaşlatmaya yönelik adımları çok kötü. Bugün dışarı çıktınız mı yada gözlemlediniz mi bilmiyorum ama insanlar normal bir günmüş gibi sokakta ve araç trafiği gayet doyurucu. Mart ayı başında daha umutluydum, şimdi iki katı umutsuzum. Şirketin nisan sonuna kadar uçuşlarını durdurması ve mayıs ayınında bence belirsiz olması sıkıntıların devam edeceğini gösteriyor. İkinci bir dip yaptığı zaman tekrar girmeyi düşünüyorum. Ayrıca bu gerçeklere rağmen hissenin hacmi bana gel gel börekçisini hatırlattı. Sokağın başına çıkıp herkese gel gel diyor birileri sanki.
YTD
Saat 16.25 civarında 1000 lot alışa yazıldım seans bitti bana sıra gelmedi.
Aracı kurulum dağılımını yazabilecek varmı acaba?Teşekkürler.
https://i.hizliresim.com/6l2BLp.png
abartılı işlemler...şu dakikadan sonra ne taban ne de tavan olmamalı...böyle olduğu sürece fiyat istikrarı olmaz ve küçük yatırımcı yüksek ihtimal kaybeder...
Pegasus un bedelli verme ihtimali varmı
Bence bu alıcı iyileşmeyi falan almıyor.bu alıcı içeriden devlete geçme ya da devlet ortaklığı gibi bir tüyo almış bunun peşinde.
Bu alimin başka bir açıklaması olamaz...
Israrlı bir şekilde aşırı negatif tonda yazıyorsun...aşırı kötümsersin...sonra da ters hareketleri görünce, kafanda senaryo uydurup, kendini doğrulamaya çalışıyorsun.
Bana da hiç tuhaf gelmiyor bu hareketler...sadece biraz abartılıyor tepkiler...olan şey belli...önce acaba batar mı diye salakça satışlar yapıldı...şimdi de batmayacak alışları geliyor.
Ne beklediğimi yazdım 1-2 gün önce, tepkiler abartılı olsa da, temelde 30-40 arası takılırız bir süre daha...ama salgına ilişkin olumlu gelişmeler olur ve mayıstan itibaren yavaş yavaş uçuşlar başlar kanaati oluşursa, kısa sürede 50 üzerine atar.
Mehmet nane den taze taze umut veren açıklamalar...polyannacılığa gerek yok, ama felaket tellalığının da anlamı yok...her gelişmeyi rasyonel bir şekilde, akılla değerlendirmeliyiz.
https://www.airporthaber.com/pegasus...almayacak.html
https://www.airporthaber.com/pegasus...almayacak.html
Atatürk havaalanının kapanıp, Karadeniz kıyısına yeni bir havaalanı açılmasının tam keyfini sürecekti ki, virüs geldi.
Önce, 3 ucuz atlatılan kaza ile, biraz gözden düştü.
Bu kazaların sebebi olarak, pilotların, mümkün mertebe iniş yapmaya zorlanması iddiaları, biraz daha gözden düşürdü.
Bu iddiaya ben şahsen inandım.
Şöyle bir anım var :
2017 ocak ayında İzmir'den Sun express ile Trabzon'a gidip geldim.
İş yerinden izin almadım, cuma gidiş pazar dönüştü.
Öyle bir kar yağışına denk geldim ki, Trabzon, tarihinde böyle bir kar yağışı görmemiş.
Pazar akşamı uçağım iptal oldu.
Tam 3 gün Trabzon'da mahsur kaldık.
Otel, yediğimiz, içtiğimiz her şeyi Sun express karşıladı.
3 gün boyunca Pegasus her türlü riske girip uçtu, gözlerimle gördüm.
Hatta Sun express görevlileri ile tartışmıştım, Pegasus uçuyor diye.
Atlas, Onur, Thy, Sun express hiç biri uçmadı. Sadece Pegasus uçtu.
Virüsten sonra bakalım ne olacak.
Kış sezonu biletlerini satışa açmış.
Kasımda 247 TL'ye Milano'ya bilet var ama ilk defa bir Pegasus kampanyasını pas geçiyorum.
Devletten hep darbe yemiştir özel hava yolları.
Bari metro ve ikinci pisti bitirseler acilen.
Devlet ortaklığı borsa yatırımcısı için fırsat mıdır yoksa kabus mu??? Olumsuzluk bunun neresinde??? Sanırım öküzün altında buzağı arasam hemen sizin telefon numarasını aramam lazim:oleyo::party::kahkah::kahkah::kahkah:
Sizin yorum da süper.batacak sanmislar 72 saatte batmayinca almislar:kahkah::kahkah::kahkah:
Benim harekete bulduğum salakça fikrime göre süper bir yorum:party::party::party:
Dün 37.20 ye değerek hedeflediğim noktaya geldi. Buradan vereceklerini düşünüyorum. Haftabaşı son bi tavan yapar demiştim tam tersine taban oldu. Sonraki iki günkü hareketleri galip kağıdı gibi hareket ettigini gösterdi. Dün ziraat ondan önceki gün deniz yatırım. Yol geçen hanı gibi oldu bunun tahtası. Çünkü tahta yapıcı yok. Eee marjlarda %10 kadar sınırlı. Tam manipüle edilebilecek ortam. Tahta zaten eskisi gibi değil, sığ.. Al götür tavana. Ver ordan gelene geçene.. Bakalım nereye kadar bu garip "oyunu" sürdürecekler.
Sabancılar siz nasıl firmanızı bu duruma düşürdünüz, ne pegasusa nede bize sahip çıkmadınız.Insan bir piyasaya çıkar insanlara ümit verir ,bizleri mahvettiniz .
Allah belalarını versin. Yine dip yaptırdılar.Bu son şansınızdı.Bir daha bunların aracını,ürünlerini alırsam ,uçaklarına binersem....lanet herifler.
bu kağıt her şey güllük gülistanlık iken yıllarca 15-25 aralığında sürünmedi mi? şimdi bu ortamda fiyat ucuz mu pahalı mı?
1 bilemedin 2 aya uçuşlar başladığı zaman, gel bu yazdığını yine yaz bakalım,
senin dediğin halka arz olduğu zamanki Pegasus idi.
ama bugün defter değeri bile 53 lira ve sermayesinin 13 katı kâr eden/edebilen bir şirket..
it is the average of five people in the human environment..
35,50 üzeri çok canlar yanar.
y.t.d.
amman yukarı gitme biraz simit satıp para bulayımda geleyim.
30 büyükşehir ile zonguldaka 15 gün sureyle hava kara deniz hatta yaya olarak giriş çıkış yasağı geldi.thy nin 14 büyükşehire uçuş yaptığı düşünülürse bu THY'nin de iç hat uçuşlarının tamamen durması demektir. Bu haber pegasusa yarayabilir.
Canları isterse otu böceği bahane ederek hareket ettirebiliyorlar, bakalım artık bu haberde bahane olabilir.
Hijyen kurallarına göre çok az yolcu ile uçmak zorunda kalıyorlar. kullanılan uçakların yakıt masrafı işletme giderleri içinde oldukça fazla bir yüzdeyi kapsıyor. Uçuşların kaldırılması zararların biraz da olsa azaltılması demek. Neyse ki virüs ülkemizde hava sektörünün zararla kapattığı durgun sezonuna denk geldi. Bekleyen uçaklara periyodik bakımları mutlaka yapılıyordur. Bu arda hava kargo işlerinin pldukça hareketli olduğu söyleniyor.
https://youtu.be/F6eaJ5laR58 Bugün Habertürk Airport programında TAV Havalimanları ceosu havayolu sektörü için önümüzdeki süreç ile ilgili değerlendirme yaptı. İzlemenizi tavsiye ederim. YTD
Pegasus da o kadar kotu üst üste geldi ki artık geriye şirketin iflası kaldı. Kağıt çıkmak için bahane arıyor....