Utanmaz sensin,sen hala utanmadan bana yazıyorsun.Ben hiç kimseye su fiyattan alın demedim.Yok kusursuz firtinaymis ölüm öncesi sessizlik gibi saçma sapan film senaryolari paylasarak insanları etkiliyorsun.Sen film senaristi artismisin.Bende durumun iyi olmadığının farkindayim.Belki taban tabanda gidebilir.yatirim tafsiyesi değildir.
Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
THY de İstanbul ve ankara merkez olmak uzere;
Samsun
Trabzon
Erzurum
Van
Diyarbakır
Malatya
Gaziantep
Kayseri
Konya
Adana
Antalya
İzmir
Bu yerlere ucacakmis
Pegasus için en kötüsü bu degil mi? Artık Pegasus için hiç bir kötü haber olmaz.
Bunun ilerisi zaten şirketin batması başka bir ihtimal yok, ben şirketin batacagini düşünmüyorum. Bu nedenle inanılmaz alım fırsatlarıda verebilir. Allah yukarılarda alanların yardımcısı olsun.
55 tl iken 20 küsürlere düşeceğini buraya yazmıştım. Şimdi tekrar short pozisyon açmak için pazartesini bekliyorum. Tepki alımları bitti. Hatta tepki alımı değil spekülasyon alımlardı. Pazartesi belki son bir tavan açar ve oradan kucağa bırakacaklardır diye düşünüyorum 37-38 arası bir rakamdan. Asla yatırım tavsiye olmayıp kendi yol ve yöntemimdir. Öngörüm gerçekleştiğinde tekrar bu mesajı alıntılayacağım.
Yer İmleri