Utanmaz sensin,sen hala utanmadan bana yazýyorsun.Ben hiç kimseye su fiyattan alýn demedim.Yok kusursuz firtinaymis ölüm öncesi sessizlik gibi saçma sapan film senaryolari paylasarak insanlarý etkiliyorsun.Sen film senaristi artismisin.Bende durumun iyi olmadýðýnýn farkindayim.Belki taban tabanda gidebilir.yatirim tafsiyesi deðildir.
Mi A2 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
THY de Ýstanbul ve ankara merkez olmak uzere;
Samsun
Trabzon
Erzurum
Van
Diyarbakýr
Malatya
Gaziantep
Kayseri
Konya
Adana
Antalya
Ýzmir
Bu yerlere ucacakmis
Pegasus için en kötüsü bu degil mi? Artýk Pegasus için hiç bir kötü haber olmaz.
Bunun ilerisi zaten þirketin batmasý baþka bir ihtimal yok, ben þirketin batacagini düþünmüyorum. Bu nedenle inanýlmaz alým fýrsatlarýda verebilir. Allah yukarýlarda alanlarýn yardýmcýsý olsun.
55 tl iken 20 küsürlere düþeceðini buraya yazmýþtým. Þimdi tekrar short pozisyon açmak için pazartesini bekliyorum. Tepki alýmlarý bitti. Hatta tepki alýmý deðil spekülasyon alýmlardý. Pazartesi belki son bir tavan açar ve oradan kucaða býrakacaklardýr diye düþünüyorum 37-38 arasý bir rakamdan. Asla yatýrým tavsiye olmayýp kendi yol ve yöntemimdir. Öngörüm gerçekleþtiðinde tekrar bu mesajý alýntýlayacaðým.
Yer Ýmleri