Fener cuma satilmaliydi. Yazmistim inşallah elinde yoktur.
Printable View
Dayı bende adam satar diyorum
Bence hep sen milletin okuyamadigini anlamadigini soyluyorsun ya aslinda senin okumanda ve anlamanda kaynaklanan bir sıkıntı var.
Bu yazılarımız burda görelim bakalım ıdeasta şelale olacak mi olmiyacak mi.
Yok komutan. Cok dusunce sorayım dedım
Takip et diye bir kağıt söyliyeyim. bende girmedim biraz olgunlaşması lazım daha Zamanı var. istersen uşak ı takip et arastir bende bu hafta sonu kontrol edeceğim araştıracağım. Ama kesinlikle al sat tut tavsiyesi değildir. Iyi bir firma dandik değil. Ama tabii içeriğini bilmek lazım.
Evettt
Anketimiz açıldı...
31 Mart seçimlerini pek çok ilde doğru tahmin etmişdi Hisse.Net anketimiz...
Sizlerin katkıları ile gene aynı başarıyı elde edeceğimizi düşünüyorum...
Anketimiz de oy kullanmanız için İstanbul da yaşıyor olmanıza gerek yok
Oy kullanmadan ve sonuçlara bakmadan geçmeyin derim...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...53#post3459253
saygılar/başarılar
https://i.hizliresim.com/dvQgyn.png
pasta günlük
https://i.hizliresim.com/pbyJdJ.png
3günlük pasta
terayağından kıl çekmiş resmem diyeceğim ama göstere göstere aldı :)
Neyse dayiyi ramazan ramazan kızdirdim :) dayı bize lazım. Benim geçen gün aklımda yıldızlar ucusturdu resmen ampul yandı kafamda. Hakkını helal et dayı. Seni severim sen beni sevmesende. Ah şu bizi küçümseyislerin olmasa on numara adamsinda işte ordan 1 puan kırıyorum.
Günaydın iş bilmez, laf anlamazlar... Bol kazançlar...
Dayıdan birazdan tebriği alırsın yine hadi yine iyisin. Öküzün yalakasi kasabin bıçağını yalarmış.
Hahahaha😀gun aydın ortaklar. Bol kazanclar diliyorum.
Hadi seykim sen bari git. maliyet 3.85 seykimde bizim hedeften hayır yine yok.
Tekkeyi bekleyen çorbayı içer 4.10 🕺🕺🕺yeter Allah bereket versin
Şimdi de 4.03 oldu aşırı sığ benim komisyon yüksek olmasa çok oynayacağım benim icin sığ işte dayı. Sen gelsen iş yapamazsın sen yüklü gelirsin. Ama karınca kararınca bana yeter.
GÜZELLİK YARIŞMASI
Tortumlu patika yoldan giderken ayağının altında bir şey hisseder ve basmamak için çeker ayağını bakar ki bir kurbağa. “Ula” der kendi kendine, “günahtır embele alım çenara koyımda ezilmesin.” Meğer kurbağa cinmiş.
Kurbağa kalkar ve bizim Tortumluya der ki; “Oçi sen beni ezmedin sen temiz gebli adamsan, dile benden ne dilersen”. Bizim Tortumlu adamın ufku da dar yani, birden bire "dile benden ne dilersen" gibi bir vaatle karşılaşınca; “ula diyir önümüzdeki hafta en güzel eşşeç yarışması var. Yarışmanın ödülleri güzel. Ano benim eşşeci güzelleştir de yarışmayı gazanım”. Ey der cin madem dileğin bu getir eşeği. Tortumlu eşeği getirir cin bakar ki, eşeğin bir kulağı kesik, kayış yerleri kurtlanmış, kuyruğu golliğ, bir ayak topal. Cin Tortumlu'ya, “ula” der “dilecen yazık ambunun ben neyini güzelleştirim. Başka bir dilecin yoh mi?” Tortumlu, demiş “o zaman bizim gariyı güzelleştir bari bu yaştan sonra bir güzellik görüm".
*“Ha” demiş cin “gördün mü? Bak dileh dediğin bele olur. Getir garın”
Tottumlu getirir karısını, cin elini kulağına atıp kadına bakar bakar der ki; “hele sen ano eşşeci bi daha getir.”**
Ben deveye hendek atlatip geliyorum.
Artık yazmayacağım bu anlamayislarinla midemi bulandirdin dayı.
Tam 63 mesaj sildim.. Hiçbiri hisse ile ilgisi olmayan ne aldın, ne sattın , o sen misin yoksa başkası mı , yalan mı söylüyorsun gibi anlamsız şeyler... Kimse kimseye aldığı sattığını paylaşmak zorunda değil. Doğru yada yanlış .. Hatalı bir bilgi paylaşıyorsa bunu yönetime bildir ile bize iletin inceler gereğini yaparız. Son olarak kimseye hesap bilgilerinizi yada ekstrenizi her ne sebeple olursa olsun paylaşmayın ve bu duruma bir son verelim..
1140 a gelse de biraz alsak
Şu atışmaya bir son verin.. Uyardım hala devam ediyorsunuz.. Buradakiler sizin bu atışmanız için başlığa gelmiyor.. Sorununuzu özelden çözün , buradan atışmaya devam etmeyin.
Günaydın hedefe gönül verenler... Bol kazançlar.
https://i.hizliresim.com/BaVozM.png
anlık görüntü bu şekil gelde yorum yap
Yorum. Dünkünün aynı. Farkı sadece 1,14 e veren sayısı azaldı. Oraya veren kalmayınca alışı 1,15 e çekip orada bekleyecektir ama bugün mü olur Pazartesi mi bilmem. Ne zaman kadar derseniz 2 seçenek var. Bıktırana kadar yada 3 ayda toplanan 4 M lotun ağırlığı, mevduat faizleri karşısında taşınmaz duruma gelene kadar. :rules:
cvp için tşkrler...üstadlarım
prenses benim kanaatime göre burada en çok mal ikimizde
bizdeki malları almadan götürmeyecek gel verelimde millet bayram etsin
Verin de ekmeğimize bakalım. Aceba prensesin kacyuzbın lotu vardır dayı?