Originally Posted by bdayım ben ideas ı 3 lıranın üstünden asla almam sen kafadan yazıyorsun aklına geleni yazıyorsun birşey bilenler gibi hiç baktınmı takasına ideas ın değişiklik olmuşmu uzunca zamandan beri neyse tartışmak istemiyorum seninle şu yazdığımı bir daha oku birde kendi yazdığını sen nasıl birşeysin kardeşim takas diyorum takas . adam satamadı diyorum . oyüzden işine gelmez diyorum satmış olsaydı ne var ne yok elindekini 8 e de verirdi diyorummmmmmmm
Originally Posted by bdayım şu yazdığımı bir daha oku birde kendi yazdığını sen nasıl birşeysin kardeşim takas diyorum takas . adam satamadı diyorum . oyüzden işine gelmez diyorum satmış olsaydı ne var ne yok elindekini 8 e de verirdi diyorummmmmmmm arkadaşlar ne olur şu yazımı bırısi komutana izah edebilirmi lütfen lütfen lütfen .....
Originally Posted by bdayım şu yazdığımı bir daha oku birde kendi yazdığını sen nasıl birşeysin kardeşim takas diyorum takas . adam satamadı diyorum . oyüzden işine gelmez diyorum satmış olsaydı ne var ne yok elindekini 8 e de verirdi diyorummmmmmmm çok açık değilmi arkadaşlar takaslarıda yapıştırdım
Forum Rules
Yer İmleri