bende seçimden sonra banka iştirak kağıtlarını almaya başlar gibi izlenim aldım.
Printable View
ağır abi.. ereğlide 10.28-10.40 hareketi yaptık...burada 0.95 den aldık 0.96 a hala satamadık....demekki bundan daha çok kazanacağız...cins bir kağıt..
bu kağıtta piramit yat.dan oynayan arkadaşa helal olsun... buraya dükkan açmış, hergün en önce onun malı geliyor,en öncede onun malı gidiyor..muhtemelen ufak yat. şirketinde emirlerin az olmasından dolayı galiba...i.t.nın adamıdır belkide..
Kabahat imkb de, adamlara özel hat kurmuş, ilk onların emiri gidiyor, öncelikli yani, küçük yatırımcı eziliyor, adamlar arkadan geliyor önüne geçiyorlar, kolokasyın deniyor galiba, adamlar garanti para kazanıyorlar, bundan 2 sene önce yoktu bu sistem, bizde para kazanıyorduk, şimdi bunların girdikleri tahtalar iflah olmuyor.
kimi kime şikayet edecen, gerçi yine de yazacağım şimdi. İMKB binlerce dolara satıyor bu terminalleri, ama haksızlık oluyor, ben akşamdan kuyrukta beklerken o açılışta hemen öne geçiyor, torpilli yani. Dünyanın en kötü borsası ve yönetimi.
http://www.borsaistanbul.com/urunler...yon-hizmetleri
To:colocation-marketing@borsaistanbul.com
Jun 22 at 11:22 AM
İmkb bir miktar para kazanıyor bu hizmetten, anlıyorum, ama serbest rekabete, yatırımcı haklarına aykırı bu hizmet. Yıllardır İSGYo, tskb gibi hisselerde günlük al-sat yapıyorum, ben akşamdan kuyruğa giriyorum, bazı aracı kuruluşlar, açılıştan biraz önce emir giriyor, ben kuyrukta beklerken önüme geçiyorlar. İllk onların işlemleri oluyor her defasında, torpilli gibiler. Bu ve bunun gibi nedenlerle borsaya kimsenim inancı kalmadı. Lütfen kaldırın bu haksız uygulamayı.
Piyasa isbank almaya başladı acaba anket sonuçları mı var
kuruttu on...bu...çoc...u hisseyi ...inşallah kendide kurur.
geçenlerde bir banka aracı kurumunda çalışan ve malum ibnrnın işlerini yapan biriyle tanıştım..söyledikleri çok vahimdi.. en az 15 aracı kurumdan çalıştığı , kızlarının ,damatlarının ,oğullarının ,yeğenlerinin üzerinden işlem yaptığını söyledi...isgyo da eminim %80 işlem hacmini kendi yapıyor. bunun yatacak yeri yok...isgyo bende 1998 den beri portföyümde var...bu ib.. gireli 3 yıldır kurudu...dilerim ALLAH 'dan onun cezasını verir....
Bu biraz bana ağır geldi. Kağıtdan ziyade vatan, devlet ve millet için deseydiniz daha doğru olurdu gibime geliyor. Evet bende zarardayım. Ama borsada para kazanmak kolay değildir. Hele sizin benim gib ky için hiç değildir. Çelik gibi sinirlerin olacak. Çelik gibi sabrın olacak. Ama asla menfaatin vatanın, devletin ve milletin önüne geçmemelidir. Belki bana kızacaksınız. Şimdiden özür dilerim. Ama gerçekten çok yanlış bir düşünceydi sizinki. Saygılar
Ytd
Dikkat ederseniz kimin gelmesinden ziyade kağıt için hayırlı olsunda kim gelirse gelsin olayını eleştirdim. Ama şu kadarını yani duymak istediğinide belirtmekte sakınca görmüyorum. Ben ATATURK ‘ün chp sini özlüyorum. Nedeni ise hdp ile iç içe oldukları için. Saygılar
Herkesten fazla Milliyetçiydik. Dolar bile bozduk. Ama bize kimse acımadı. Çatır çatır hoyratça sağa sola savurdular. Tabi ki yine de önce vatan fakat paralelde de kağıt için en hayırlısı. Aslında kağıt için en hayırlısı borsa için de en hayırlısı olacak. Borsa için en hayırlısı da zaten Türkiye için en hayırlısı olmuş olacak bundan sonra.
Milliyetçinin en önde gidenini de gördük. 7 Haziranda koalisyon yapmadı 100 bin zarar ettim, şimdi de o asla dediğinin kayığına bindi, üstüne de erken seçim dedi bi 100 bin de şimdi gitti. Kimse kimseyi düşünmüyor. Hele siyasetçiler. Bitti o yıllar. Heyecanla telaşla herkes birşeyleri kovalama ve götürme paniğinde.
Not: hdp hariç her partiye oy vermiş birisiyim. Uzun zamandır da değişiklik peşindeyim. O kadar.
Sayın Zamekçi ben sizi çok iyi anlıyorum. Zaten sizi eleştirirken özür dileyerek yaptım. Amacım ne burda siyaset yapmak nede bir menfaat sağlamak. Sizi kırmak hiç değil. Ama bakıyorum bir anda benim yazdıklarımdan sonra burası siyasi arenaya döndü. Arkadaşlar ben a, b, c partisi belirtmeden sadece kişisel menfaatlerin ülke menfaatlerinin önüne geçemeyeceğini belirttim. Ben sadece hdpkk nın dışındaki tüm partilere saygı duyarım.
Estağfurullah. Benden yana bir sorun yok. İçiniz rahat olsun.
Şu dönemi ne partisinden olursak olalım hakikaten en iyi şekilde atlatalım. Hangi ülke şu son 2-3 aydır çektiğimizi çekiyor? Hatta 5 yıldır başımıza gelmeyen kalmadı. Allah'ın belki de imtihanı. Kim gelirse gelsin gelenin işi de hiç kolay değil. Güzel günler göreceğiz güneşli günler günler inşallah
Arkadaşlar aslında yok birimizin diğerinden farkımız. Temennimiz aynı huzurlu,mutlu, ailemizle refah içinde kardeşce yaşamak istiyoruz.
Zaten başımıza ne geldiyse aman siyaset yapmayalım görmeyelim duymayalım konuşmayalım hep bundan geldi. Tabiki konuşacağız medenice tartışacağız hayırlısını bulacağız.
Ülkeyi 16 yıldır malum iktidar yonetiyor durum ortada memnun olan gider oyunu verir memnun olmayan benim gibi gider kendine yakın gördüğüne verir. Son olarak bu dünya sultan süleymana kalmadı kimseye de kalmaz. Atatürk derki
BENİM NACIZ VÜCUDUM ELBET BİR GÜN TOPRAK OLACAKTIR FAKAT TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET PAYİDAR KALKACAKTIR.
Bana gore bu hissede yukselis 4-5 gun oncesinde baslamistir. Sahsi olarak hareketin devamini bekliyorum. Gazaniz mubarek olsun.:halay: Yukselisin nereye kadar devam edecek hep beraber gorecegiz. Donus noktalarini daha sonradan tekrar analiz edecegim. Hisse 1.20 lerdeyken dusme ihtimalinin yuksek oldugunu dusundugumu soylediğimde . Hakaretler, patronun adami fln diyenler vardi . O zamandan bu zamana duserek geldik. Benimsahsi dusuncem bu hisse icin boga piyasasidir. Bunlar tamamen kendi goruslerim olup beni baglar. Asla yatirim tavsiyesi değildir.
Not: Herkes kafasina gore takilsin.
Herkese saygı , ötekileştirmeden .
az kaldı sıfırlayacak
kansız senet....
Yeni dönem hayırlı olsun. Bir seçim haberiyle yerle bir olan senet bundan sonra düzelecektir. Zaten emarelerini geçen hafta vermişti. Sadece sıkılan bir güruh var, herhalde onlar aralarda satıyorlar, ondan düşüyor kalkıyor. Neyse giden gitsin, zaten satan sattı son iki ayda. Senede inananlar kaldı. Ben mesela, öpseler satmam, o günlerde satmamışım, 0,92'de bile satmamışım... Benden kağıt yok
ki bende de önemli sayıda lot var. Satsam 2 puan indiririm.
eksiye mi geçmiş. yuh olsun bu kadar olmazki
organize işler devam diyo..işfinans nasıl el değiştridi.sıra işgyo damı tskb de neler oluyor ..---
çalışanlarımızdan yetkili *ersin tskb ye kendini y.başkanı atadı hisse çakıldı.ne tesadüf****ne şanssız adam..bahtısız..****
işfinans zaten borsa payları beleşe borsada anormal düzeyde el değiştirdi.nasıl oldu araştırılacaktır...işgyo da neler oluyor..işfinansa başarılı**operasyonlarla borsa payları üz<erinden borsa paylarının % 70 gibisinin borsada el değiştirten başarılı ekipten işfinans md.işgyo da...çakılma devam ediyor..talimat ki,mden ***önemli...k.yatırımcı arada nasıl kumpasa geldi...ki,m bu organize grup..
diren**işgyo....
yeni g.md..mükemmel sinerji katı hisseye..uçtuuuuu..aşşa***
komedi devam..
işfinansla **işgrubuna borsadan yeni ortak kazandıran başşarılı g.md.burada ..dikaaatt...işbank tarihinde görülmemiş operasyon...
borsa tarihinde görülmemiş operasyon....dünya tarinide görülmemiş operasyon ..mükemel fırtına...**ardından da gelecek olan tabikii kelebek**etkisi.***
işfinans nasıl el değiştirdi..borsa payları borsadan.**sırada hangisi vişgyo mu tskb mi....
yazdığımız ulusal medya yazarlareı izliyoredur inşallah ..onlarda alsın biraz beleş nasılsa.**??
sandık üyesi çalışanlarımızdan ersin ve ekibinin atadığı yeni g.müdür.işfinanstan çok tecrübeli..
borsadan şirkete nasıl ortak kazandırılır .hemde beleş fi,hyatlı bi kısmıda temettüden..**memlekette başka örneği yok..uzman ...atanma sebebi ne olabilir acaba.ç****???izle incele...
hiç bir şirket borsa paylarının kombine borsadan ele geçirilmesine izin vwermez**???bu herkesin vbildiği kuraldır****tabi psatron şirketleri***
??
Ne zaman düştüğün yerden ayağa kalkıp bi tepki vereceksin İŞGYO yada İŞ Bankası yöneticileri? Atmışsınız milleti birinin kucağına oynadıkça oynuyor bizimle... Sizde kılınızı kıpırdatmıyorsunuz... Güya iş grubu hisselerine sahip çıkar masalı vardır hani nerdesiniz???
Yatırım tavsiyesi değildir.
Koskoca İŞGYO'nun işlem hacmine bak şu ana kadar 41 bin TL...
spek.ninde iş bank. ve işgyo yönrticilerininde hepsinin ALLAH BELASINI VERİR İNŞALLAH..
ulanit aynen böylede geberirsin İNŞALLAH
ihgyo ya geçsek kara geçmiştik
bu sağlam kağıt dedik
yerlerde süründükten sonra sağlam olsa kaç yazar
uzun vadeli yatırımcı geyiği yapmayalım
uzun vadeli hiçbir şey yok bu hayatta
sağlam sağlam bekleyelim
bu kağıdın üzerine oturmuş vampir
kanın kurusun emi...ytd
Bu hisse HLGYO ile aynı hareket ediyor son 3 aylık 6 aylık 1 yıl grafikte neredeyse aynı hareketleri yapmışlar... Arkadaş hadi HLGYO Halkbank'ın Amerikada davası var diye düşük ey IŞGYO sen ne diye 0,29 defter değeriyle dolaşıyorsun ortalarda :)
her gün bir senet kendine geliyor
bu camış ne salmış kendini
öküz gibi yatıyor
eksiye de düştü ....
Abraham Lincoln'u dinleyin. Sıkmayın canınızı. Kağıdın tekniği düzeldi. 1₺. 0.91'di arefe günü. Herşey daha da güzel olacak.
iş yat. hisse mi alıyor?