Sayfa 427/672 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 3,409 - 3,416 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

Piyasa isbank almaya başladı acaba anket sonuçları mı var

2.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Piyasa isbank almaya başladı acaba anket sonuçları mı var
    hakikaten ya

var var da ona dayanarak mı bilmiyorum.

Yalnız bu İNCE gerçekten çok çılgınca oy alacak gibi. Ben de anlamadım bu işi. Neyse kağıt için kim hayırlı olacaksa o alsın seçimi. Anamız ağladı aylardır.

3. kuruttu on...bu...çoc...u hisseyi ...inşallah kendide kurur.

4. geçenlerde bir banka aracı kurumunda çalışan ve malum ibnrnın işlerini yapan biriyle tanıştım..söyledikleri çok vahimdi.. en az 15 aracı kurumdan çalıştığı , kızlarının ,damatlarının ,oğullarının ,yeğenlerinin üzerinden işlem yaptığını söyledi...isgyo da eminim %80 işlem hacmini kendi yapıyor. bunun yatacak yeri yok...isgyo bende 1998 den beri portföyümde var...bu ib.. gireli 3 yıldır kurudu...dilerim ALLAH 'dan onun cezasını verir....

5.  Alıntı Originally Posted by karamamba Yazıyı Oku
    geçenlerde bir banka aracı kurumunda çalışan ve malum ibnrnın işlerini yapan biriyle tanıştım..söyledikleri çok vahimdi.. en az 15 aracı kurumdan çalıştığı , kızlarının ,damatlarının ,oğullarının ,yeğenlerinin üzerinden işlem yaptığını söyledi...isgyo da eminim %80 işlem hacmini kendi yapıyor. bunun yatacak yeri yok...isgyo bende 1998 den beri portföyümde var...bu ib.. gireli 3 yıldır kurudu...dilerim ALLAH 'dan onun cezasını verir....
    Yapma ya it mi

6.  Alıntı Originally Posted by Zamekci Yazıyı Oku
    hakikaten ya

var var da ona dayanarak mı bilmiyorum.

Yalnız bu İNCE gerçekten çok çılgınca oy alacak gibi. Ben de anlamadım bu işi. Neyse kağıt için kim hayırlı olacaksa o alsın seçimi. Anamız ağladı aylardır.
    Bu biraz bana ağır geldi. Kağıtdan ziyade vatan, devlet ve millet için deseydiniz daha doğru olurdu gibime geliyor. Evet bende zarardayım. Ama borsada para kazanmak kolay değildir. Hele sizin benim gib ky için hiç değildir. Çelik gibi sinirlerin olacak. Çelik gibi sabrın olacak. Ama asla menfaatin vatanın, devletin ve milletin önüne geçmemelidir. Belki bana kızacaksınız. Şimdiden özür dilerim. Ama gerçekten çok yanlış bir düşünceydi sizinki. Saygılar
    Ytd
    Hiç kimseye yatırım tavsiyesi verecek kadar yeterli bilgiye sahip değilim...

7.  Alıntı Originally Posted by battalgazi_44 Yazıyı Oku
    Bu biraz bana ağır geldi. Kağıtdan ziyade vatan, devlet ve millet için deseydiniz daha doğru olurdu gibime geliyor. Evet bende zarardayım. Ama borsada para kazanmak kolay değildir. Hele sizin benim gib ky için hiç değildir. Çelik gibi sinirlerin olacak. Çelik gibi sabrın olacak. Ama asla menfaatin vatanın, devletin ve milletin önüne geçmemelidir. Belki bana kızacaksınız. Şimdiden özür dilerim. Ama gerçekten çok yanlış bir düşünceydi sizinki. Saygılar
    Ytd
    Üstat senin ve Zamekcinin ülke için en iyisini düşündüğünüzden hiç şüphem yok fakat, ince degilde tayip deseydi aynı hassasiyetti gosterirmiydin? saygılar

8.  Alıntı Originally Posted by Infernobroker Yazıyı Oku
    Üstat senin ve Zamekcinin ülke için en iyisini düşündüğünüzden hiç şüphem yok fakat, ince degilde tayip deseydi aynı hassasiyetti gosterirmiydin? saygılar
    Dikkat ederseniz kimin gelmesinden ziyade kağıt için hayırlı olsunda kim gelirse gelsin olayını eleştirdim. Ama şu kadarını yani duymak istediğinide belirtmekte sakınca görmüyorum. Ben ATATURK ‘ün chp sini özlüyorum. Nedeni ise hdp ile iç içe oldukları için. Saygılar

Sayfa 427/672 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •