Uzun lafin kisasi haberin gercek bir onemi yok. Ama oldukca guzel kullanilabilecek bir hikaye.
Printable View
Uzun lafin kisasi haberin gercek bir onemi yok. Ama oldukca guzel kullanilabilecek bir hikaye.
Çok Önemi olsa kurda da etkisi olmaz mı idi
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bilirsinizki haberler hep pes pese gelir tabiki hedefler cok yukarilar ise. Bence hikaye cok. Libyasi davasi swapi daha neler neler cikar. Ortaya cikanlar belkide cikacak bilinmeyenlerden cok cok kucuktur. Tavan olmus insallah haberler pes pese gelir ve alim sansi vermeden cift hanelere merhaba deriz. Ben inatla bekledim. Benim gibi bir dunya insan var.
Kur İhracat yüzünden fazla esnetilmez. Keza 6,800 altına inerse ülke için daha büyük sorunlar açılır. Çin swap anlaşması Vakıfbank veya Halkbank üzerinden olacak. Libya’ya şube açılışları da bu bankalardan olacak. Ben mahkemeden dolayı anlaşmaların vakıf üzerinden yapılacağına oynadım dün. Çin swap bir şekilde Avrupa’dan alınan swaplar gibi değerli olacak. Halkbank mahkemeleri hep ertelendi, son 9-30 ertelemesi arasında gelen hakim değişikliği majör bir olaydır. Hep bağımsız deniliyor hakimler için. Ve bu hakimden uzak kalmaya çalışıyordu, yaptırımlar sizi yok ederim batırırımlar bu kişilerin beyanatı oldu. Beklenmeyen bir hakim değişimi yeni bir ışık olabilir. Dün olduğu gibi bunu fiyatlama gösterecek. Vakıfbank’ın da bu işin ucundan kıyısından faydalanmasını izleyeceğiz.
Tavan olma sebebi benim almış olmam olabilir[emoji23]
.
.
Itiraz edenler olabilir tabi saygı duyarım [emoji16]
Çok uzun süre bekleyip satan arkadaşlar adına çok üzüldüm.
That is Jeremy Grantham, co-founder and chief investment strategist at Boston-based money manager Grantham, Mayo, Van Otterloo & Co., offering up a stark warning to speculators driving the stock market to new heights amid the greatest pandemic of the past century.
“This is really the real McCoy, this is crazy stuff,” said Grantham during a Wednesday afternoon interview on CNBC that appeared to knock some of the stuffing out of a market that had been drifting along listlessly on Wednesday.
Asked what level of exposure investors should have to U.S. equities, Grantham offered an unflinching view that may leave some bulls gobsmacked.
“I think a good number now is zero and less than zero might not be a bad idea if you can stand that.”
GMO saygin bir fon. Adama piyasadaki portfoy ne kadar olmali diye sordular.
Sifir dedi.
Ne demisler. "What happens in Vegas, stays in Vegas".
Turkce meali: "Vegas'a gelen para Vegas'ta kalir".
agha o kadar zamandir hissedesin. Bilmiyor musun ki gercegin bir onemi yok. Onemli olan Cetenin neyi ne kadar kullanabilecegi. Bu haber kullanilabilecek bir haber. Al sana beklenti yaratti: "Trump baba savciyi gorevden aldi, halledecek".
REALITE: Eh.
7 yıldır hep olumsuzluğu yaşamış biri Stockholm sendromuna girmiştir:)
Muahahahaha. Hedefim 5.75 idi. Ben verdim tavandan biraz. Allahin izni ile bu i.neden kurtulacagim tamamen yakinda. Herkesin durumu degisik olabilir, ben lagimdan tamamen kurtulmaya calsiiyorum. Yuzdum yuzdum kuyruguna geldim.
3 sene tasiyanin 1 sene daha tasimasi yatirim tavsiyesi olmadan mantikli olandir.
Kumarhane versiyonu o tercume.
G/m/o hangisi açılımı nedir
Grantham Mayo & Otterloo. 150 milyar dolarlik fon.
Ben buyuk fonlarin coguna baktim. Alim yapanlarin HICBIRISI havacilik sektorunden alim yapmadi.
Iblisle falan o kadar kavga ettik ama iblis UV yatirimcidir. Isini bilir yani. Kac sene temettu alamayacagi yerde durmaz.
Sn 666 anlatmaniz lazım çünkü kendi yorumunuz. Ing cümlede öyle yazmıyor çünkü.
Borsa cümlesi de yanlış ben bildiğin para çekiyorum yani cümle yanlış oda sizin kendi yorumunuz.
Muahahahahaha. Yahu secbul ne anlatayim. Ser verip sir vermemenin borsa ile ne alakasi var. Borsa versiyonuna uyarladim iste.
Vegas'a gelen para Vegas'ta kalir...
Kumarhaneye giren para kumarhanede kalir...
Yanliz dikkat et ha. Hicbir kumarhanede eksi cikmazsin. Borsa kumarhanesinde oyle degil. Hem eksi cikarsin, hem de oteki kumarhanelerin aksinda yemek ikram etmeden sey ederler.
Neyse bu gelisme iyi, kullanilabilir bir gelisme. Umarim ortaklarimizi sevindirir biraz bu sefer.
Hesabı ödemeden ufak ufak uzamak lazım diyorsun 666
Hesabı önceden odetmisler zaten hulkta [emoji16].
Muahahaha. Cok yasa Psycho.
Bu hissenin degisik turden yatirimcilari var. Birinci grup HA davasiyla gelenler. O kadar sure tasiyanin cycle donene kadar tasimasi mantikli. Buralari onlari ilgilendirmez.
Ikiinci kisim arada girenler, ya da yakin zamanda girenler. O kisma tavsiye verilmez, herkes kendi durumunu kendi daha iyi bilir cunku. Maliyeti yi yerdeyse tasimak, dalgayi yukari surmek kolay olur. Girip cikmak isteyen icinse allah bilir ne olur. Bu arada hicbir yazdigimiz, tahminimiz adam gibi tutmadi burada simdiye kadar, o baglamda ele almakta fayda var yazilarimizi.
Ortada bir hikaye yaratildi. Davaya etki edecek birsey degil. Ama "etki edebilir, Trump halleder, vs" diye kullanilabilecek bir hikaye. Umarim herkese istedigi sekilde kazandirir.
swap haberinin etkisi olmadı.
zaten bilinen bir şeydi.
ne olduysa halkbanın özelinde oldu.
halk yukarı gidince öbürlerini tetikledi.
sanırım abd den haber alanlar olmuş.
çin ile yapılan swap yuan ,yerel işlemlerin etkisi TR çısından negatif zaten.
tek taraflı büyük ticaret açığı verdiğin çine karşı bu işlem anlamsız.
olsa olsa çinden alınan kredi ve köprü ,istanbul kanalının çine verilmesi projelerinin yurt içi(doğu perinçek)i politik algıyı artırmak için yapılıyor.
cyclone savcı haberini seans içinde yazmıştı, troll demiştim ama adam haklı çıktı. Ve bir daha yazmadı.
Tam bir oyun içindeyiz. Önce sermaye artırımı, sonra savcı haberi. Umarım tez zamanda benim gibi yüksek maliyetli olanlar zararını çıkartır. Bu arada tavan limitlerini %20 yapsınlar, çok acı çektik.
Önce THY, sonra EKGY ve HLGYO (5 yıl bu adiyi tuttum ve halkb deki maliyetimi azaltmak için sattım, satmasaydım buradaki maliyetime üzülmezdim), şimdi Halk ve Vakıf mı?
Endeksin 250 bin olması lazımdı
Son yıllardaki gergin politika bunlara izin vermedi.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.