Sayfa 426/579 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 3,401 - 3,408 arası.

Konu: HALK Cafe - III

Uzun lafin kisasi haberin gercek bir onemi yok. Ama oldukca guzel kullanilabilecek bir hikaye.

2. Çok Önemi olsa kurda da etkisi olmaz mı idi

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

3. Bilirsinizki haberler hep pes pese gelir tabiki hedefler cok yukarilar ise. Bence hikaye cok. Libyasi davasi swapi daha neler neler cikar. Ortaya cikanlar belkide cikacak bilinmeyenlerden cok cok kucuktur. Tavan olmus insallah haberler pes pese gelir ve alim sansi vermeden cift hanelere merhaba deriz. Ben inatla bekledim. Benim gibi bir dunya insan var.

4. Kur İhracat yüzünden fazla esnetilmez. Keza 6,800 altına inerse ülke için daha büyük sorunlar açılır. Çin swap anlaşması Vakıfbank veya Halkbank üzerinden olacak. Libya’ya şube açılışları da bu bankalardan olacak. Ben mahkemeden dolayı anlaşmaların vakıf üzerinden yapılacağına oynadım dün. Çin swap bir şekilde Avrupa’dan alınan swaplar gibi değerli olacak. Halkbank mahkemeleri hep ertelendi, son 9-30 ertelemesi arasında gelen hakim değişikliği majör bir olaydır. Hep bağımsız deniliyor hakimler için. Ve bu hakimden uzak kalmaya çalışıyordu, yaptırımlar sizi yok ederim batırırımlar bu kişilerin beyanatı oldu. Beklenmeyen bir hakim değişimi yeni bir ışık olabilir. Dün olduğu gibi bunu fiyatlama gösterecek. Vakıfbank’ın da bu işin ucundan kıyısından faydalanmasını izleyeceğiz.

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    agha gormustur.

Kac kere kagit %13-16 yapti yahu simdiye kadar. Bakalim herifler nasil kullanacak Berman'in gitmesini.
    Davutoğlu seçimi kazandığında, gezi olayları sırasında dediğin gibi tavana yakın yapmıştı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,288
    Blog Entries
    1
    Tavan olma sebebi benim almış olmam olabilir[emoji23]
    .
    .
    Itiraz edenler olabilir tabi saygı duyarım [emoji16]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

7.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Uzun lafin kisasi haberin gercek bir onemi yok. Ama oldukca guzel kullanilabilecek bir hikaye.
    666,
    Ne düşünüyorsun? Artık dava bitmiş olabilir mi?

8. Çok uzun süre bekleyip satan arkadaşlar adına çok üzüldüm.

Sayfa 426/579 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •