dolarizasyonla ve enflasyonla mücadelede samimi iseler mecburlar değilse yeşil soğan kuru soğan bizi bekler
Arkadaşlar kesin bilgi n kolay yarın yeni oranlar açıklayacak 14 ün üzerinde çünkü bonoda süreler farklılık gösterdiği için saygılar.
Ayrıca N kolay bonoda 60 günde kalkıyor tek tip olacakmış sabah 9,5 da belli olur
Aktif %16 = %14.31 MK
Aktif %15 = %13.42 MK
Aktif %14 = %12.52 MK
Akbank 500bin üzeri %13, 250bin üzeri 12.40
HSBC yeni hesap açılışı %13.5, eski premier hesap %12.25
Stopaj indirimi için en erken yarın bağlayabileceğimi söyleyen bir banka oldu. Yarından geçerli dedi. Bilgiyi nasıl teyit edebiliriz?
N kolay 366 gün ve üstü 15 olsa neti 15
185 gün olsa neti 14,55
günlük olsa neti 14,25 olur
ben böyle olur tahmin ediyorum
Aktifi arayıp söyledim
Forum sitem ediyor diye , yukarıya ileteceğini söyledi 😊
TEB Global Genç ve Marifetli günlük %13 veriyor, aynı oranı yakalamak için aktifin 14.53 vermesi gerekiyor. Aktif en az risk primiyle 16 yapmalı ama 15 yetecektir gibi..
Bunlar samimi adımlar odea günlük %13 biraz burda park edip fırsat kollayacağım
Neden TL yi Çöp ettikten sonra bu adımları atıyorlar. Neden daha önce değil?
Nkolay uyuyo , 15+ oranları konuşması lazım risk primiyle 60 gün saçmalığınada son vermeli...
Alınan kararları okumadım. Okuyanlar bile tam anlayamamış. Muğlak ifadeler olduğu söyleniyor. Bir durumu netleştirmek gerekiyor. Bu alınan kararların başlangıçı ne zaman? Yani 28 eylülde hesap açtıran bir kişi bundan yararlanabiliyor mu? Ya da on gün önce hesap açtıran. Bu konuyu bankalar ile konuşmak gerekiyor sanırım
Piyasa ile inatlaşılmaz... Piyasa kazanır, kimse piyasadan daha büyük değildir.
Ytd.
Muğlak ifade yok..Millet okuduğunu anlamaktan aciz olmuş artık..
Resmi gazete ilanında bu kararlar yürürlüğe girdiği tarihten itibaren diyor..
Hemen altında ise yayın tarihinde yürürlüğe girer diyor..
Yayın tarihi kaç..
29 eylül..
Bugünden itibaren yani..Dün bankalar kapandıktan sonra çıktığına göre bugünden itibaren yani..
Bu kadar basit..
2018 de de uygulandı bu..
Hayır bugünden evvel açılan hesaplara yansımıyor..(biraz mantık öyle bişi olabilir mi)
Bugünden evvel alınmış bono lara da çalışmıyo..
İddia ediyorum bu forum da yazı yazan çoğu arkadaşlar Bloomberght de yorumculardan daha bilgili ve daha vijdanlı
Faizler artmaz, stopaj düşmez diye yorum yaptılar pes doğrusu.
stopaj %5 olarak düşürüldüğünde,
piyasanın istediği mevduat faiz oranı
gerçek enflasyon + 6 puan
vermediğin sürece dolar gider.
dolar 7.80 kadar geldi bile....
stopaj indirimi 3 saat bile idare etmiyor
Yayınlanma tarihinde uygulama başlar deniyor.. yani 29 Eylül'de..dün açılan hesaplar içinde geçerli olması gerekmez mi?Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burganin 12.9u 14.42 yapar aktifin riskinide koy enaz 15 yapmali sartsiz.