Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII
Alıntı:
Originally Posted by
watcher46
Ne güzel dünya,her türlü yanlışı normalleştirelim,olaylar sizin dediğiniz gibi geliştiyse,tıp profesörü değil sanki pazarcı esnafı,hastaya pardon müşteriye racon kesiyor....
Bakın şimdi. Bir kere özelden yazılan reçeteyi daha sonra gidip kamudan tekrar yazdırmak yasal değil. Bu bir suç ilk önce bunun farkına varın. Bu olay çok yaşanır . Kişi SGK ile bağlantısı olmayan öZele gider. İlaç yazılır. Bu ilacın parasını ödememek için tekrar SGK ile bağlantılı olan bir yerden bu ilacı yazdırır. Her şeyden önce bunun bir yasal suç olduğunu farkına varın.
İkinci olarak ben kesinlikle profesörü savunmuyorum. Ama internet üZerinden bir kişiyi ahlaksız olarak nitelendirmek için ilk önce karşı tarafı dinlememiz gerektiğini söylüyorum. Bunu yapmadan burda yazılan her şey anlamsız. Tek taraflı bir yazı ile Kişiler hakkında bir yargıya varamazsınız . Olay bu kadar basit .
Üçüncü olarak anlama Zorluğu olabilir diyen kişi bilmediğiniz konularda cahil cahil yorum yapmayın. Ben bir yukarıda ki ilaç için o ifadeyi kullanmıştım. Yazığınız ilacın ne olduğu konusunda en ufak bir bilginiz olmadan hemen anlama zorluğu . Evet biraz var sanırım. [emoji3]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII
Sade devlette tek bir Doktor maaşı ile İstanbul da en lüks semtte müstakil cadde üstü Köşk en göZde güneyde tatil yöresinde denize sıfır villa alabiliyorlarmış hekimler .
Birde özelde çalıştığını düşünün bu kişilerin
Sonuçta bu denli talep olduğu için çok fazla fakülte ve kontenjan bölüm açıldı ama yeterli
Donanımda olmayanda olabilmesi sağlandı bu da kaliteyi düşürdü her branşta her meslekte olduğu gibi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi