Arama sonucu : 8005 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by foxmulder Yazıyı Oku
    Bakın şimdi. Bir kere özelden yazılan reçeteyi daha sonra gidip kamudan tekrar yazdırmak yasal değil. Bu bir suç ilk önce bunun farkına varın. Bu olay çok yaşanır . Kişi SGK ile bağlantısı olmayan öZele gider. İlaç yazılır. Bu ilacın parasını ödememek için tekrar SGK ile bağlantılı olan bir yerden bu ilacı yazdırır. Her şeyden önce bunun bir yasal suç olduğunu farkına varın.
    Yazdığınız hiç bir ilaç antibiyotik değil. Arkadaş da olayı biraz dramatize etmek için 100 usd demiştir. Büyük ihtimal antibiyotik taş çatlasın 100 TL dir. Profesörde ne cimrisin 100 TL nin peşine düşüyorsan özele neden geldin muhabbetini yapmıştır. Olaylar iki taraflı dinlenmelidir. Cevap yazmayacaktım. Ancak uzattıkça uzattınız.
    Bunu yapmadan burda yazılan her şey anlamsız. Tek taraflı bir yazı ile Kişiler hakkında bir yargıya varamazsınız . Olay bu kadar basit .

Yazdiklarin burada.

Keske yazilanlari once bir okuyup, sonra ayar cekseydin.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bunu yapmadan burda yazılan her şey anlamsız. Tek taraflı bir yazı ile Kişiler hakkında bir yargıya varamazsınız . Olay bu kadar basit .

Yazdiklarin burada.

Keske yazilanlari once bir okuyup, sonra ayar cekseydin.
    Yav ben işin içinde bile değilim. Yazdığım bir varyasyon sadece olay böylede olabilir. Ne biliyorsunuz gibisinden. Tanık olmadığım bir olayın nasıl gerçekleştiğini nereden bileyim?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yav ben işin içinde bile değilim. Yazdığım bir varyasyon sadece olay böylede olabilir. Ne biliyorsunuz gibisinden. Tanık olmadığım bir olayın nasıl gerçekleştiğini nereden bileyim?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Niye tanık olmadığınız bir olay hakkında ahkam kesiyorsunuz o halde veya başka bir deyimlen maydanoz oluyorsunuz da denebilir.

Antibiyotiğin fiyatını verdim, onlan başlayabilirsiniz mesela.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •