Şubat Mart gelsin boş mu dolu mu görürüz
Printable View
Cevabın bu olmamalıydı. Neyse gelsin bakalım. ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasadaki ralli büyük senetlerde oldu geçmişte olduğu gibi ALGYO büyük senetlerin rallisini izledi izlettirdi ancak bir önceki yılın zirvesine gelebildi yani kimseye bedava para yok oysaki o bir yılda araba ve ev fiyatları USD 3 katı arttı degilmi yanlismiyim Şubat Mart ta büyüklerinde rallisi bitince topyekûn çöküş bekliyorum
Türkiye borsası yıllardir aynı Ağustos da borsa dip olur burda mal toplarlar Eylül de start verirler Ocak sonu Şubat basi sat git yaparlar.gecen yıl tam 28 Ocak da 158 bin de iken de çeşitli platformlarda uyardım kimse ciddiye almamıştı.bu yıl da borsa 240 bin görüldü ama ülkede maalesef devalüasyon oldu USD bazında reel piyasa bazında herkes zararda bu gerçek yadsınamaz.benim yazılarım çoğunun hoşuna gitmiyor biliyorum çünkü geçen yıl topikte livehuman diye biri vardı onun gibi 80 90 olacak demedigim için sevilmiyorum olsun sevmesinler beni sevsinler de istemiyorum sorunuzun cevabına gelince Şubat başına kadar 32 36 arası testere sonrasında tüm piyasalarda çöküş bekliyorum endeks 1 düşer senetler 3 düşer
[QUOTE=g-u-y;5755063]32-36 arası kastınız nedir, anlayamadım.[/QUOTE
Piyasa da esas düşüş henüz başlamadı dediğim gibi esas düşüş Şubat Mart aylarında olacak bu dediğimi kendinizde görebilirsiniz endeksin veya senetlerin aylık grafiğini açıp bakın Şubat Mart aylarında ne olmuş açık söylemek gerekirse 42 beklentim vardi formasyon hedefi buydu ama olmadı 32 ile 36 arasında mal dağıtılacağını düşünüyorum
[QUOTE=g-u-y;5755123]32-39-42 ne demek, bunu anlamadım...Yani endeks 2.320 yemi 2.360 mı gidecek demek istediniz. [emoji846] sonra dağıtılacak. Valla bulmaca gibi yazmışsınız.
O rakamlar Algyo için
Geçen sene endekste testere piyasası ile mal dağıtılırken Algyo 4 dolar ile yeni zirve yapmıştı. 2020 son çeyrek bilançosunda da 2021 son çeyrek bilançosunun neredeyse %10’u kadar kar bekleniyordu. Son çeyrekte 1 milyar TL’ye yakın kar beklenecek, hissenin F/K’sı 2’nin altına düşecek ve o hissede testerede mal dağıtılacak. Mal dağıtmak isteyen salak mı böyle bir hisseyi dolar bazlı yeni zirve yaptırmadan 2 F/K altından satsın. 2021 yılı 3. çeyrek bilançosundan sonra 2.35 dolar seviyelerinden hisseye girmiştim ve beklentim 31 Mart’a kadar en az 3 doları görmek. En geç 31 Mart’ta kadar bu gönderiyi alıntılar yazarım. O zamana kadar foruma yazmadan, beklemedeyim.
Nasıl egleniyormusunuz dip neresi nerden döner bilen var mı nerde o ayaklı borsada işlem yapan çok bilmişler nedense düşüşlerde kayboluyorlar
ben dürüstüm ama siz sanki bazı hususlarda probleme doğru gidiyorsunuz...eğer di,kkatle okursanız siz ona gençsiniz yazılarınızdan anladığım giğbi bir ifade kullanmıştınız ve size verilen cevapları okumadan sürekli ya kendi egonuza yönelik hususlarda ya da açığa satış gibi bilmediğiniz alanlarda yazıyordunuz...
Ortalama hisse senedi işlem hacmi 2-3 milyon arasında seyreden hissede, bugün şu saat itibariyle 600 bin adet hisse işlem hacmi mevcut.
Bist 100' ün hafif satıcılı geçirdiği günde, şu an için yaklaşık %1,5 eksiyle 32,26 tl fiyattan işlem görmekte.
Günsonunu eksi kapatması halinde bu haftaki 5 işlem gününün 4'ünü eksi kapatmış olacak.
Evet egoluyum ego kötü birşey değildir hisse 36 iken 25 27 arasına gelecek dedim geldimi geldi alark 8 9 arasında iken alark a geçilmeli dedim buraya da yazdım bu iki bilgi de olmuşsa bunun mutluluğunu yaşamak kötümü size göre ego bana göre bilginin verdiği güç yiğidi öldür hakkini teslim et Şimdi alark i kaçta iken bu foruma yazmışım hadi kalbinde hile yoksa bul köy buraya alem kral görsün
Bunun 1 milyar kar açıklayacagi dogrumu net herkese hisse dagitmasi böyle karla mantıkli degil .
yeter be ne yaparsan yap millet seni izlesin ve sen tatmin ol. ama yanlış bilgi verme git sana yazdığım mesajlardaki saklama ve takas işlemlerini araştır. şişik egon fıslayıp çokmesin yalan yanlış bilgilerle...
ben seni onaylamak/savunmak/alkışlamak zorunda hiç değişim ve sürekli tekrar ettiğin günde 2-3 defa kendini övdüğün mesajları artık okumayacağım
Değişik durum ve psikolojiler gerçekten.
Uzakdoğudan yenidünya'ya kadar her yer kıpkırmızı.
BİST keza öyle. Amiral gemileri 3-5 ne ararsan ekside.
Sen gel bizi bul kopyala yapıştır yıllardır aynı cümleler ile.
Hani insanın diline kötü söz gelir de ağızının tadı bozulur ya.
Sonra da gülüp geçersin...
Tek üzüntüm bu TİP'lerin standart paylaşımları yüzünden bilgi, emek ve çalışma kokan paylaşımların yapılamıyor olması topikte.
Hak da vermiyor değilim hani, kime ne anlatmaya çalışıyorlar. Durum ortada.
Bilanço tarihini bilen arkadaş varmı?
21. 01.2022 INFO yatırım 4.ceyrek finansal sonuç degerlendirmesi:
ALGYO – Enflasyonist ortamdan pozitif etkilenmesini beklediğimiz sektörlerin arasında gayrimenkul yatırım ortaklıkları geliyor. Yüksek net nakit pozisyonuna paralel olarak döviz kurundaki artış ile birlikte şirketin kur farkı geliri yazacağını, ayrıca Şirketin 2021 yıl sonu yeniden değerlemesi sonrası varlık portföyünün defter değerinin önemli oranda artırması nedenlerinden dolayı son çeyrek kar beklentimiz yaklaşık 1.252 milyon TL.
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Avrupa piyasası kıpkırmızı... dow da eksi olursa işler bozuk gibi...
1milyar 250 trilyon bilanco gelcek hissenin icine ettiler
Dow -3'lerden +0.29'a döndü, bugün Avrupa da + olabilir.
Bist için bugün olumlu olabilir.
Dijital testere faktörü dışında, ALGYO'yu geçmiş bahtsız döneminden ayırt eden önemli bir değişiklik göze çarpıyor. Geçmişte bu tür volatil dönemlerde hemen her gün açığa satış gerçekleşen hissede örneğin dün hiç açığa satış işlemi olmamış. Sadece ALGYO değil, bilanço beklentili ve "sahipli" hisselerde durum aynı.
Kanımca hissenin geleceği yönünden oldukça önemli. Robotlarla gerçekleşen dijital testere dönemi kapandığında bu değişikliğin önemi daha iyi anlaşılacaktır.
Bugün bunun keyfi yok, oysa dün ne güzel düşüyordu, paldır, küldür... Öyle olsun bakalım...
Haydi sayın sahip, uyan artık şu kış uykusundan...
bugün de bundan hayır yok galiba... gözü hep aşağıda, bir neden bulsam da düşsem diye bakıyor...
31.70-32.50 süpersin be sahip...
Bilanco tarihi ile ilgili bir bilgi yok sanirim şubatin ilk haftasinda başliyo bilançolar.
Geçmiş de yaşananların aynısı olur bilanço olayını abartmayın sonucu değiştirmez sorgulanması gerekenleri yazdım alark tarih yazdı yazıyor yazmaya devam edecek alcar zaten x20 yapıp düştü Alark a geçilmesi gerektiğini alark 8 9 arasında iken İYİ NİYETLE yazmıştım tabi o gün için anlaşılmadım ve kötü niyetli olduğunu dusunenler tarafından hedef tahtasına kondum üstüne üstlük her neyse sonuç ortada
https://twitter.com/GkhanAr93492499/...ZQRLSqXlA&s=19 bakın birde buna bakın gecmistede böyleydi
Günlük işlemleri canlı izliyorum, piyasaya tamamen robotlar hakim. Endeks yükselerek bir yerlere geliyor, takılıyor ve robotlar satışa başlıyor. Yüksekten satış sonrası endeks ve hisseler düşüşe geçiyor, bir yerde duruyor ve robotlar alıma başlıyor. Yükselecek diye alanların elinde yüksek maliyetli hisseler oluşuyor. Tam bir kurtlar sofrası... Burada kazanabilmek çok zor. Temeline güvenerek aldığınız hisse elinize yapışıyor resmen. Ederine gelmesi lazım diye beklerken vur-kaççılar bir kaç kademelik karı cebine indiriyor. 31.7-32.52 fiat aralığında vur-kaç yaptılar bugün... Fed faiz artırmadı, Avrupa ve Abd piyasaları(22.50 de şimdilik) artıda. Bakalım yarın ne olacak... Hayırlısı.