Sayfa 428/699 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 3,417 - 3,424 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,944
     Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Onun avukatimisin benim donla gezdigimden bahsederken ona niye yazmadım ayıp ediyorsun diye geriye dönük yazılarımı alıntı yapıyorsunuz Alark i kaç iken yazmışım buraya durustseniz onuda bulup tarihi ve fiyatı ile yazında samimi olduğunuzu bilelim
    ben dürüstüm ama siz sanki bazı hususlarda probleme doğru gidiyorsunuz...eğer di,kkatle okursanız siz ona gençsiniz yazılarınızdan anladığım giğbi bir ifade kullanmıştınız ve size verilen cevapları okumadan sürekli ya kendi egonuza yönelik hususlarda ya da açığa satış gibi bilmediğiniz alanlarda yazıyordunuz...

2.  Alıntı Originally Posted by karmaşık sayı Yazıyı Oku
    burdan devam edelim;

13/01 34,02
    14/01 34,96
    17/01 35,50
    18/01 34,54
    19/01 33,80

bugün gördüğü şu ana kadar en yüksek,
    20/01 34,06

şu saat itibariyle de 33,04 fiyatıyla işlem görerek, güniçi en fazla düşen ilk 30 hisse içerisinde.

hisseyle ilgili göze çarpan bist100 ün düşüş günlerinde daha fazla düşüş göstermesi.
    yaklaşık olarak borsanın son 1 ayda dip olarak gördüğü 1800 den 2100 e kadar yükseldiği ortama ise ayak uyduramadı.
    Fiyatın 32-34 aralığına sıkıştığı görülüyor.

Her şeyin hayırlısı.

Ortalama hisse senedi işlem hacmi 2-3 milyon arasında seyreden hissede, bugün şu saat itibariyle 600 bin adet hisse işlem hacmi mevcut.
    Bist 100' ün hafif satıcılı geçirdiği günde, şu an için yaklaşık %1,5 eksiyle 32,26 tl fiyattan işlem görmekte.
    Günsonunu eksi kapatması halinde bu haftaki 5 işlem gününün 4'ünü eksi kapatmış olacak.

3.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    ben dürüstüm ama siz sanki bazı hususlarda probleme doğru gidiyorsunuz...eğer di,kkatle okursanız siz ona gençsiniz yazılarınızdan anladığım giğbi bir ifade kullanmıştınız ve size verilen cevapları okumadan sürekli ya kendi egonuza yönelik hususlarda ya da açığa satış gibi bilmediğiniz alanlarda yazıyordunuz...
    Evet egoluyum ego kötü birşey değildir hisse 36 iken 25 27 arasına gelecek dedim geldimi geldi alark 8 9 arasında iken alark a geçilmeli dedim buraya da yazdım bu iki bilgi de olmuşsa bunun mutluluğunu yaşamak kötümü size göre ego bana göre bilginin verdiği güç yiğidi öldür hakkini teslim et Şimdi alark i kaçta iken bu foruma yazmışım hadi kalbinde hile yoksa bul köy buraya alem kral görsün

4. Bunun 1 milyar kar açıklayacagi dogrumu net herkese hisse dagitmasi böyle karla mantıkli degil .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,944
     Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Evet egoluyum ego kötü birşey değildir hisse 36 iken 25 27 arasına gelecek dedim geldimi geldi alark 8 9 arasında iken alark a geçilmeli dedim buraya da yazdım bu iki bilgi de olmuşsa bunun mutluluğunu yaşamak kötümü size göre ego bana göre bilginin verdiği güç yiğidi öldür hakkini teslim et Şimdi alark i kaçta iken bu foruma yazmışım hadi kalbinde hile yoksa bul köy buraya alem kral görsün
    yeter be ne yaparsan yap millet seni izlesin ve sen tatmin ol. ama yanlış bilgi verme git sana yazdığım mesajlardaki saklama ve takas işlemlerini araştır. şişik egon fıslayıp çokmesin yalan yanlış bilgilerle...
    ben seni onaylamak/savunmak/alkışlamak zorunda hiç değişim ve sürekli tekrar ettiğin günde 2-3 defa kendini övdüğün mesajları artık okumayacağım

6. Değişik durum ve psikolojiler gerçekten.
    Uzakdoğudan yenidünya'ya kadar her yer kıpkırmızı.
    BİST keza öyle. Amiral gemileri 3-5 ne ararsan ekside.
    Sen gel bizi bul kopyala yapıştır yıllardır aynı cümleler ile.
    Hani insanın diline kötü söz gelir de ağızının tadı bozulur ya.
    Sonra da gülüp geçersin...
    Tek üzüntüm bu TİP'lerin standart paylaşımları yüzünden bilgi, emek ve çalışma kokan paylaşımların yapılamıyor olması topikte.
    Hak da vermiyor değilim hani, kime ne anlatmaya çalışıyorlar. Durum ortada.

Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Bunun 1 milyar kar açıklayacagi dogrumu net herkese hisse dagitmasi böyle karla mantıkli degil .
    Robotlar kendi aralarında takılıyorlar. Kayda değer gerçek işlem gerçekleşmediği kanısındayım.
    İşte Hendek! İşte Devekuşu!

8.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    yeter be ne yaparsan yap millet seni izlesin ve sen tatmin ol. ama yanlış bilgi verme git sana yazdığım mesajlardaki saklama ve takas işlemlerini araştır. şişik egon fıslayıp çokmesin yalan yanlış bilgilerle...
    ben seni onaylamak/savunmak/alkışlamak zorunda hiç değişim ve sürekli tekrar ettiğin günde 2-3 defa kendini övdüğün mesajları artık okumayacağım
    Sana beni oku diyenmi oldu forumda bu durum için engelle butonu var adam düşünmüş koymuş bas geç engelle tartışmaya gerek yok ben begenmediklerimi engelledim mesela

Sayfa 428/699 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •