Yarın bir gün paranın yenecek bir şey olmadığını anladığında iş işten geçmiş olur, o zaman aynı soruyu tekrar sorarsın umarım.
Printable View
Biberliğin içindeki Pul biber kurtlandı, un bakliyat nedirki..
Eyvah.. nebati serbest piyasadan geri adım asla söz konusu deal demiç.
Eyvah ki ne eyvah. Yaklaşıyor gelmekte olan
Aygazın üzerindeydi, sürekli yemek buharı birde çok uzun süredir bitmemişti.
Kurtlanmasını istemiyorsanız en az 24 mümkünse 36 saat derin dondurucuda bekletmek, yumurtalar çatlıyor ve bir daha asla kurtlanmıyor. Kuruttuğunuz şeyleri kav asnoza yada kapalı alana koymadan önce derin dondurucuya koyulanilecek şeyse mutlaka bunu yapın. Ama ordan çıkarınca tekrar açıkta kalırsa tekrar yumurtalansbilir.
Vakumlayarak serin yerde saklamak en uygunu.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Artık neleri konuşur olduk,başkaları konuşur malum parti yapar.....yaptılar....:oleyo:
https://pbs.twimg.com/media/FGQK08oW...png&name=small
10-year real yield now officially at its lowest level since the 40s.
None of us own enough tangible assets
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Fed faiz arttıracak piyasadaki doları çekecek reisim seçim var diye tl muslukları açacak 2022 şenlikli geçer
STK-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen John Waynen .
2 ay önce 16.90 olan 5 kilo un şu an 37.90
almayıp ta marketcilere mi kazandiralim en azından fiyat stabilazsyonu için geçen süreye kadar bir şeydir .
Bugün Eminönü de ve tahtakalede esnafla konuştum mali geri alamayacaklarını düşünüp sürekli zam yapıyorlar ve kim ne tutturursa plastik malzemeler vb uçuk 35 TL lik 250 m streç 60 TL o da bugünlük
abuk sabuk konuşmaya gelince millet konuşur bu kazanç ne borsada ne coin de var şu an ihtiyacı ve parası olan önce ihtiyacını giderme derdine düşer .
Ayrıca Bulgaristan dan vb millet Türkiye'ye hücum etmiş paraları değerli olduğundan 1 leva 8 TL valiz let dolusu mal cikariyorlarmis
konuşmak isteyen önce buna bı konuşsun .
Doğu hocam Doğu Ergil paylaşmıştı resimlerini
Sistem sıcak para üzerine kurulu.!!!
Sıcak para buharlaşınca bizi bize kaldık.!!
Faizle falan çözümlenecek durum kalmadı.!!!
Ama ne oldu Venezuella modeli ile?
Bir liralık iş on liraya yapıldı.!!!
Paranın nereye gittiği bile belli değildi..!!
Çoğu yatırım heba oldu.!!
veya yapılsın diye yapıldı..!!
Kamuda kadrolar şişti..!!
Sistem çöktü.!!!
Gerisi laf salatası.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Yıllardır vatandaşı uyuttular.!!!
Üretim yerine tüketim çılgını yaptılar.!!
Ülke büyüyor.!!
Zenginleşiyoruz diye yalanlar havada uçtu.!!
Aslında ülke büyümüyor.!!!
Büyüyen dış ve iç borçlar oldu.!!
Her zaman yazdık.!!
Paranın gerçek değerini üretim gücü belirler.!!
Oda sende yok.!!
Büyüyen mutlu azınlık.!!!
Arkadaşın fotoğrafını gönderdiği arabaya binenler.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Harun ve karun kardeşler de çok ahlaksız. İlkesiz
Nasıl bir zaafları vardıysa kelde dahil.
''AK Parti'' adının kökeniyle ilgili gizem perdesi aralanıyor...
http://www.zaytung.com/videohaberdet...?newsid=399529
-> İş dünyasıyla buluşan Bakan Nebati’den toplantı sonrası açıklama: ''Kur, faiz ve enflasyon kavramları kafamda oturdu gibi. Önümüzdeki toplantıda hangisi inince hangisi çıkıyor onları konuşucaz...''
-> Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Zamanında fabrikaları iyi ki sattık, şimdi üç kuruşa gidecekti…''
-> Erasmus programı ile geldiği Türkiye'de harçlığıyla kaldığı yurdu satın alan Norveçli Bjørk D.(19), gözünü Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'ne dikti...
-> Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Yolun bundan sonrasına Katarlılarla devam edeceğiz...''
-> Katar'a 3 bin çevik kuvvet polisi gönderileceğini açıklayan Süleyman Soylu müjdeyi verdi: ''Böyle böyle herkesi bakabilecek ülkelere dağıtacağız inşallah...''
Kimsenin çıkıp ''Sıçtık batırdık. TL pula döndü, millet bizim yüzümüzden çocuğuna süt alamaz oldu. Bari susalım da yüzsüz demesinler'' diyemediği Cumhur İttifakı'nda mecburen zırvalama sırası bugün de Numan Kurtulmuş'taydı...
http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=399532
https://twitter.com/Dudayev4Dudayev/...75465653194752
................
A plane from fart
Say hi to that sweatheart
Millet kıtlıgı özlemiş sanırım, borsa forumunda bile bunlar konuşuluyor. 3 kuruş kar edecegiz diye bozulmayanları depolamak, o üç kuruştan çok artacagını bildigin ucuz hisse senedi alma duygusuyla aynı hissi yarattıgı için çekici geliyor bence. Yoksa burada herkes biliyor 10000 tl lik yiyecek vs de stoklasan yarın birkaç işlemde o para kadar kar yada zarar edecek. Maksat para gibi görünsede degil bence.
Pandeminin başında bende marketteki insanları görünce haddinden fazla yiyecek içecek almıştım, 10 lot fasülye 5 lot bulgur salça vs.. 6 ay sonra çogunun tahtası kapandı, kurtlandı ya da tarihi geçti çöpe gittiler.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sakami lan bu? Mezarlar dolara falan endeksli heralde :)
AK Partili Samsun Büyükşehir Belediyesi mezar ücretlerine zam yaptı. Karı koca ölmek isteseniz KDV dahil 20 bin TL.
Sen bide Kayseri belediyesi fiyatları görsen ölmekten korkarsın.40 Bin TL istediler şehir mezarlığından utanmazlar..
https://twitter.com/ankara_kusu/stat...65406981464064
Bu fiyatlar sağ iken almak istenilen fiyatlardır.ölünce bedavaya gömüyorlar bir seyide çarpıtmayalım .Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aziz yıldırım otoparktan kaçtı, metin feyzioğlu otoparktan kaçtı, devir teslime bile gelmedi, sıraaaa ....
Bekliyoruz
Borç yapılandırma görüşmesi yapan Arjantin'e IMF'den "enflasyonun üzerinde faiz uygula" talebi geldi. Ülkede enflasyon yüzde 52 iken politika faizi yüzde 38 seviyesinde.
https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...i-6820638/amp/
Aslında ölünce belediye hizmetleri de bedava değil defin için
Anca kimsesizler mezarlığına kimsen ödemiyosa gömüyolar o bedava tek
Nas ı bakarayı ilahiyat biliminde birakip, iktisada girişden bikac temel bilgi sahibi insan , zaten bu enflasyon faiz ikilisinin * nşa ** da kolkola olmasi gerektigini bilmezmi.... Arayi acarsan, iktisadi faaliyetlerde anormal zamanlar baslar...
( hicbir iktisat egitimim yok, mantiken yazdim)) boyle degilse iktisatci arkadaslar duzeltiversin
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eski atalarda bir deyim vardı,zaman gelecek vatandaş mezara gidecek,kalk lan yattığın yeter birazda ben yatayım diyecek diyordu,cuk bu döneme denk gelmesi ilginç,yani bütün kötü unsurlar hep bu döneme gelmesi ilginç,dahasıda var ata sözlerinin onları daha önce yazmıştım tekrar yazmaya gerek yok,zaten yazdıklarımız hep geri planda kalıyor yoğunluktan.
Konutlarımız satılsın diye faiz düşürülürmü bu ortamda,zaten konut fiatları devamlı yükseliyor,1 -2 ay içinde %50 uçmuş,şimdi bu insanlar faiz sıfır bile olsa bu konutları alamaz,en aşağısı 1+1 bile 500.000,zaten satışlar durdu kimse satmıyor,ben bile ilanlarımı geri çektim,250-500 arası verdiğim daireler 1 sene içinde 750-1000 olmuş,acep bunlara akıl veren yokmu,zaten biri hep suçlu biziz diyor,diğerleri uçuyoruz,baktılar iş pok sosyal medyayı susturma peşine düştüler,sanki arka kapı yok:seyt: