Sayfa 390/1004 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 3,113 - 3,120 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Twitterda 'Süt 15' TT olmuş Bi gün geriden geliyorlar, bizim topik daha şey...ney?

Sütte bi iş var diyorum mandıracı diyorlar, halbuki burası mandacı kaynıyor, hey mandacılar 1 kg. manda sütü kaç para?

Arkadaş hem 6 TL ye hem 15 TL ye süt olur mu yaw, ne koyuyorlar bunun içine, sütü sütten yapmıyorlar mı
    açık süt 6 tl paket süt 10 dan başlıyor kaça kadar gidiyor Allah bilir
    bir halt olacağı yok.

2. MB VİOP ta istediği kadar TL bazlı dolar satabilir görünüyor, matbaalar 24 saat çalışıyor.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    açık süt 6 tl paket süt 10 dan başlıyor kaça kadar gidiyor Allah bilir
    Valla paket sütte de farklı fiyat uygulamaları var, misal dün 6.25 ten süt aldım, iki-üç gün öncesi 12 miydi, 14 rakamı gördüm v.s.

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    MB viop da satıyor..
    Cash dolar satmıyor piyasaya..
    viop daki satış da TL bazında..
    Tabi dolar daha da yükselirse TL olarak para kaybeder hepsi bu..
    Ama para basabilme yetkisi olan bir kurum TL kaybeder mi..?
    eahh..

Olmayan dövizler yada işte elimizdek nakit döviz leri falan satmıyor..
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!

Sayın Ressam işi öğrenmiş.!!
    Eşek pazarından ayrılmıyor.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Valla paket sütte de farklı fiyat uygulamaları var, misal dün 6.25 ten süt aldım, iki-üç gün öncesi 12 miydi, 14 rakamı gördüm v.s.
    ne olduyssa 15 günde oldu..pinar süt 7 liraydı toptan fiyatı...diger tamyağlı sütler 6 6,5 arası gezerdi..yarım yağlılarda 4,75 -5,25 arası idi...önce pinar 7,75 yaptı..sonra direk olarak 13,333 kuruş yaptı..şimdi pinar 13,333 diger için sek vs toptan fiyatları 11,50 larda geziyor...yarım yağlılar 7,5-8 lerde geziyor ..birde harıcalem ne idügü belirsiz mallar var çok ucuz yağsız süt diye satılan..onlar süt tozundan mı yapılıyor bilmiyorum ama 6 lira civarı..toptanı..ama içilecek gibi degil ..enfazla kahveye koyarsın yada kek mek yaparken kullanırsın...onu satan bakkalda yeni fiyatını bilmiyordur yada elden çıksın diye vermiştir 6,25 e ..çünkü ona gelişi şimdi 6 lira..ambalajı karşılamaz şuanda o fiyat...

Sayfa 390/1004 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •