Asgari ücretli peşin enflasyon farkı alırken memur neden altı ay geriden geliyor! :whistling:
Printable View
Asgari ücretli peşin enflasyon farkı alırken memur neden altı ay geriden geliyor! :whistling:
günde 36 saat bizim refahımız için çalışıyor adamlar valla
BDDK: Yurt dışı yerleşikler ile türev işlem gerçekleştirdiği tespit edilen kişilerin listesi bankalarla paylaşılacak-Bloomberg HT
Rus hacker grubu Killnet: Litvanya'ya yapılan siber saldırı, Rusya'nın Kaliningrad dış bölgesine mal geçişini durdurmaya misillemeydi
KALİNİNGRAG.. enteresan bir bölge.. rusya ile ortak kara snırı yok ancak rusya nın bir paraçası..
incelemenizde yarar var.. gelecekte sert rüzgarlar esecek orada
İHAAS tavan çekti,acep neden ?,komplo içinmi ?
USD
16 seviyesine bakar olun..inerse oralardan sert iner, destek yaparsa yeni zirveler dener
EURO
16,55 seviyesine bakar olun..inerse oralardan sert iner, destek yaparsa yeni zirveler dener
Erdoğan: Muğla'da büyükşehir belediyesi sende. İtfaiyeleri yok mu? Ne iş yaptılar? Biz burası CHP’li belediye demedik, gittik , müdahale ettik
:notr: :notr:
Erdoğan: Adana’da petrol arama çalışması yaptığımız iki kuyuda yüksek kalitede petrol bulduk
Erdoğan : Enflasyon’un yükünü bir süre daha omzumuzda taşıyacağız , vatandaşlarımızdan bir süre daha sabır diliyoruz . İnsallah 2023 Şubat - Mart ayında enflasyonu daha iyi bir yola koymuş olacağız
Erdoğan : Ek bütçede 217 milyar TL lirası personel ödemeleri , 154 milyar TL sosyal güvenlik kurumuna aktarılacak , 234 milyar TL elektrik ve doğalgaz ödemesi icin , 103 milyar TL mali idarelere verilmek üzere 37 milyar TL ise tarımsal desteklerde kullanılacaktır.
Erdoğan : Ek bütçe vatandaşlarımızın menfaatinedir
Erdoğan : Ülkemizde kimseyi enflasyona ezdirmedik ezdirmeyeceğiz , asgari ücretin yeniden arttırılması icin işveren kesimiyle görüşülmesi talimatını verdim .
Erdoğan : Hiç bir çalışanımızın ve emeklimizin hayat pahalılığının altında ezilmesine izin vermeyeceğiz . En kısa sürede çalışmalarımızı açıklayacağız
Erdoğan : Temmuz maaşları bayram öncesi zamlı haliyle ödenecek
Bayram tatili 9 gün
Bu dincilere sormak lazım.
Faiz haram, tamam anladık.
Peki enflasyon helal mi?
(Yani vatandaşın cebindeki parayı çekmek)
Cumhurbaşkanını dinledim
Ek bütçe için 800 milyar TL gider, 990 milyar gelir hesaplanmış
Memura işçiye emekliye ek zam da dedi
Şimdi benim anlamadığım gelirler giderlerden fazla hemde 200 milyar gibi bir rakam !!!
Bu ek bütçeye göre devlet bize değil biz devlete vereceğiz
Önümüzdeki 6 ay Verdiği her 4 TL yi 5 TL olarak alacak
Türkçesi ; Temmuzda devlet bize verecek, geri kalan 5 ay biz devlete vereceğiz, aldığımız ilk 2 ayda eriyecek, geri kalan 4 ay ekside giderek Ocak 2023 ü bekleyeceğiz. Hayırlı olsun
Evet bağladılar
Ramazan da bağlamadılar, Kurbanda bağladılar
2 gün tatili vermek iyi bir şey ise Ramazan da neden vermediniz
Kötü bir şey ise Kurbanda neden veriyorsunuz
Gerçekten neyin iyi neyin kötü olduğunu kendileri de bilmiyor
20 yıldır iktidarda olan hükümet böyle tezat karar vermemeli
Teyo reyiz,Emeklilere Bayram ikramiyesi kaç gayme verecekmiş.?
Başta,Milli Bağgurlu Reha Gaya ve Halk ekmek sırasındaki Emekliler olmak üzere,Dövletten mayış alanlar şimdiden halay çekmeye başlayabilirler.,Bayramı kutlayabilirler..:-)))
Asgari ücret komisyonu çarşamba saat 14.00 te toplanacak.
Bu akşam chippin marketten çok uygun alışveriş yaptım. İndirim kodu verilen chip para vs.Sayin psikonun fiyatlarını denk getirdim.
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
TÜRKİYE'de TÜRK Şirketlerine TL kullanmayın.Dendi.
Yabancı varlığın varsa!!!