Sayfa 427/1195 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 3,409 - 3,416 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    İHAAS tavan çekti,acep neden ?,komplo içinmi ?
    93 bin lot totaal işlem hacmi var.. 54 binin tavanda oluşmuş..

operayon çekiyor birileri.. dediğniz gbidir mutlaka birde hazır bulduk millete mal kaskallayalım diyede düşünürler sanırım
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Erdoğan: Muğla'da büyükşehir belediyesi sende. İtfaiyeleri yok mu? Ne iş yaptılar? Biz burası CHP’li belediye demedik, gittik , müdahale ettik

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan: Adana’da petrol arama çalışması yaptığımız iki kuyuda yüksek kalitede petrol bulduk

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan : Enflasyon’un yükünü bir süre daha omzumuzda taşıyacağız , vatandaşlarımızdan bir süre daha sabır diliyoruz . İnsallah 2023 Şubat - Mart ayında enflasyonu daha iyi bir yola koymuş olacağız

Erdoğan : Ek bütçede 217 milyar TL lirası personel ödemeleri , 154 milyar TL sosyal güvenlik kurumuna aktarılacak , 234 milyar TL elektrik ve doğalgaz ödemesi icin , 103 milyar TL mali idarelere verilmek üzere 37 milyar TL ise tarımsal desteklerde kullanılacaktır.

Erdoğan : Ek bütçe vatandaşlarımızın menfaatinedir

Erdoğan : Ülkemizde kimseyi enflasyona ezdirmedik ezdirmeyeceğiz , asgari ücretin yeniden arttırılması icin işveren kesimiyle görüşülmesi talimatını verdim .

Erdoğan : Hiç bir çalışanımızın ve emeklimizin hayat pahalılığının altında ezilmesine izin vermeyeceğiz . En kısa sürede çalışmalarımızı açıklayacağız

Erdoğan : Temmuz maaşları bayram öncesi zamlı haliyle ödenecek

8. Bayram tatili 9 gün

Sayfa 427/1195 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •