Erdoğan: Muğla'da büyükşehir belediyesi sende. İtfaiyeleri yok mu? Ne iş yaptılar? Biz burası CHP’li belediye demedik, gittik , müdahale ettik
![]()
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: Adana’da petrol arama çalışması yaptığımız iki kuyuda yüksek kalitede petrol bulduk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan : Enflasyon’un yükünü bir süre daha omzumuzda taşıyacağız , vatandaşlarımızdan bir süre daha sabır diliyoruz . İnsallah 2023 Şubat - Mart ayında enflasyonu daha iyi bir yola koymuş olacağız
Erdoğan : Ek bütçede 217 milyar TL lirası personel ödemeleri , 154 milyar TL sosyal güvenlik kurumuna aktarılacak , 234 milyar TL elektrik ve doğalgaz ödemesi icin , 103 milyar TL mali idarelere verilmek üzere 37 milyar TL ise tarımsal desteklerde kullanılacaktır.
Erdoğan : Ek bütçe vatandaşlarımızın menfaatinedir
Erdoğan : Ülkemizde kimseyi enflasyona ezdirmedik ezdirmeyeceğiz , asgari ücretin yeniden arttırılması icin işveren kesimiyle görüşülmesi talimatını verdim .
Erdoğan : Hiç bir çalışanımızın ve emeklimizin hayat pahalılığının altında ezilmesine izin vermeyeceğiz . En kısa sürede çalışmalarımızı açıklayacağız
Erdoğan : Temmuz maaşları bayram öncesi zamlı haliyle ödenecek
Bayram tatili 9 gün
Yer İmleri