Erdoðan: Muðla'da büyükþehir belediyesi sende. Ýtfaiyeleri yok mu? Ne iþ yaptýlar? Biz burasý CHP’li belediye demedik, gittik , müdahale ettik
![]()
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan: Adana’da petrol arama çalýþmasý yaptýðýmýz iki kuyuda yüksek kalitede petrol bulduk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan : Enflasyon’un yükünü bir süre daha omzumuzda taþýyacaðýz , vatandaþlarýmýzdan bir süre daha sabýr diliyoruz . Ýnsallah 2023 Þubat - Mart ayýnda enflasyonu daha iyi bir yola koymuþ olacaðýz
Erdoðan : Ek bütçede 217 milyar TL lirasý personel ödemeleri , 154 milyar TL sosyal güvenlik kurumuna aktarýlacak , 234 milyar TL elektrik ve doðalgaz ödemesi icin , 103 milyar TL mali idarelere verilmek üzere 37 milyar TL ise tarýmsal desteklerde kullanýlacaktýr.
Erdoðan : Ek bütçe vatandaþlarýmýzýn menfaatinedir
Erdoðan : Ülkemizde kimseyi enflasyona ezdirmedik ezdirmeyeceðiz , asgari ücretin yeniden arttýrýlmasý icin iþveren kesimiyle görüþülmesi talimatýný verdim .
Erdoðan : Hiç bir çalýþanýmýzýn ve emeklimizin hayat pahalýlýðýnýn altýnda ezilmesine izin vermeyeceðiz . En kýsa sürede çalýþmalarýmýzý açýklayacaðýz
Erdoðan : Temmuz maaþlarý bayram öncesi zamlý haliyle ödenecek
Bayram tatili 9 gün
Yer Ýmleri