ahandaa kesildi :)
Printable View
ahandaa kesildi :)
Beyler nedir durum aciklar misiniz
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hadi galip ağa tavana yazdım. istediğin kadar lotu.
Ya arkadaş bilip bilmeden konuşuyorsunuz. Zararı cok olan sizin yüzünüzden kademeli alım yapamadı. Bilmiyorsanız bari susun. Devre kesici geldi
Daha 7,70 te devre kestiler tavan istiyorum bu sefer olmazsa darılırım galip [emoji3]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alan metro mu ustad durum nedir
galip tek lot almadan avtur'da devre kesti.
merak edenler için ekleyelim en güçlü alıcı 150 bin lotla iş. sadece 150 bin lotcuk. alan satan olmadan yükselttiler. dikkatli olmak lazım.
Galip' e selam olsun.... Aldığı kağıtların hayrını görsün...:)
Tavan bile kurtarmıyor.ne kadar içeri girdik siz hesap edin.
Bu satten sonra hic kimse burda al dediniz aldık zarar ettik, sat dediniz sattık zarar ettik diye ağlayıp durmasin, çıkınca biraz almak için can atanlar , daha bir saat öncesine kadar nereden aldık bu hisseyi diye zirlayıp duruyordu, demekki kimsenin lafiyla kimse hisse ne aliyor nede satıyor, ancak zararı olunca başkasının üstüne atip ağlıyor. Gördüğünüz gibi bir anda alsamiydikcdiye ahlayan sizlayanlar var, eminin ki yine almışlardır yukardan şimdi az sonra ağlamaları dinleriz burada yine
Ek 4317
alımların bir kısmı
Alan kim hala anlamadim
Ek 4321 şunu da koyayım da tam olsun. Anlayan anlar ne yapmaya çalıştığımı.
Ek 4322
kademeler
yönsüz nedir
Hocam bu programin ismi ney acaba bide ucretlimi
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün canım sıkıldı biraz hareketlenim dedi galiba...maden biraz canlandın tavan çek bari :)...ytd.
Birisi alim satim bi pasta paylassa metro girmismi bi gorsek olmami babasinin hayrina
Bi pasta atin yaw kim aliyo kim satiyo
2,43 den sonra çıktığı kademeler alim ağırlıklıydı, simdi 2,41 den sonra 2,36 ya kadar %10 satış yapıldı tam terse döndü satış daha çok kademelerde, bunlar gerçekleşen satışlar, beklemede olan değil.satış yiyor su anda
Acamadim bunu
Hisseyi 3.50 den beri pazarlanmamsi gerektigini galiple dans edilmemesi gerektigini soyledim. O zamanlardan beri hisse gidecrk algisi yazanlar oldu. Dedim ki hergun dusse yeni ky cekemez. 1 ileri 3 geri. 3 ten aşağısı yok diyenler veya algisi yapanlar hisse 2.4 a gelince kahraman edasiyla konusmaya baslamis.cidden ironik. Ve yazık. Hisse yuzde kac artarsa 3.50 oluyo hesaplayiverin. Ytd
Ek 4331
buyurun arkadaşlar.
hayırdır kardeş sende mi başladın bize, likidite saglsyicilik likiditeden farklıdır. Bu su demek oluyor dedim, bu tarihler arasında olan işlem hacimlerideki yükseklikle bizim bir alakamiz yok diyor burada ama yinede hisse yarın tahminim bunu olumlu algılayıp yukarı yönlü olabilir demedimmi, burada yanlış olan ne, neden doğru düzgün yorum yapan insanları hep karalıyor buradakiler anlamıyorum, tamamen ben objektif tarafsız yazıyorum hergun.simdi de kademelere bakıp inceleyip saatlik dakikalık ne olabilir onu yazıyorum, ne yanlış burada
Ziraat yatırım 1 milyon almış ve 1 milyon satmış. Hem de zararına...
Gel gel hareketi mi?
Dostlar alışverişte görsün mü?
ne saçmalıyorsun arkadaşım sen? sen kimsin ki seni karalayayım. sanki gazetede köşesi var. hayır anladığın da yok lakırdı olsun diye boş boş yazmışsın. bir tane faydalı kelamın da yok.
2 dakika önce 2.40tan satan 2.30dan alır rahat olun diyor. objektif tarafsız yazıyormuş. sevsinler seni. aklını kendine sakla.