Sayfa 430/682 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 3,433 - 3,440 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    2,40dan satanlar bugün 2,30dan yerine koyarlar rahat olun.
    çok sağol içim ferahladı. likidite sağlayıcılığından haberin yok ama maşaallah hissenin yönünü hep doğru tahmin ediyorsun.

2.  Alıntı Originally Posted by prof45 Yazıyı Oku
    Acamadim bunu

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Hisseyi 3.50 den beri pazarlanmamsi gerektigini galiple dans edilmemesi gerektigini soyledim. O zamanlardan beri hisse gidecrk algisi yazanlar oldu. Dedim ki hergun dusse yeni ky cekemez. 1 ileri 3 geri. 3 ten aşağısı yok diyenler veya algisi yapanlar hisse 2.4 a gelince kahraman edasiyla konusmaya baslamis.cidden ironik. Ve yazık. Hisse yuzde kac artarsa 3.50 oluyo hesaplayiverin. Ytd

4. Ekran Alıntısı.jpg

buyurun arkadaşlar.

5.  Alıntı Originally Posted by eski bir dost Yazıyı Oku
    çok sağol içim ferahladı. likidite sağlayıcılığından haberin yok ama maşaallah hissenin yönünü hep doğru tahmin ediyorsun.
    hayırdır kardeş sende mi başladın bize, likidite saglsyicilik likiditeden farklıdır. Bu su demek oluyor dedim, bu tarihler arasında olan işlem hacimlerideki yükseklikle bizim bir alakamiz yok diyor burada ama yinede hisse yarın tahminim bunu olumlu algılayıp yukarı yönlü olabilir demedimmi, burada yanlış olan ne, neden doğru düzgün yorum yapan insanları hep karalıyor buradakiler anlamıyorum, tamamen ben objektif tarafsız yazıyorum hergun.simdi de kademelere bakıp inceleyip saatlik dakikalık ne olabilir onu yazıyorum, ne yanlış burada

6. Ziraat yatırım 1 milyon almış ve 1 milyon satmış. Hem de zararına...
    Gel gel hareketi mi?
    Dostlar alışverişte görsün mü?

7.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    eyvallah arkadaş, bu insanların tek derdi hisse iyice düşsün istiyorlar, bunu derken de yukarda 5 lirada 4 lirada bisürü maliyetli arkadaşlar var onlarada hic saygıları yok. Yukarda ben bir kaç yazdıklarımı bir arada paylaştım, hiçbirinde uçacak kaçacak demedigim gibi hep temkinli olun diye ikaz ettim, algıya dikkat edin hergun alıştırarak veriyorlar dedim,

Bugunki kap haberine gelince likidite değişikliği farklı birde likidide saglayiciligi var oda biraz farklı birşey.her neyse bu yarın kendini açılışta belli eder.
     Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    benim beklentim yükselir, ama bunu dedim diye bir iki cahil cuhala yarin vay sen yükselir dedin milletikandırdın diye yazarlar, isleri güçleri bilgileri sadece bu .
     Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    aynen öyle, bu tarihler arasında ki işlem hacmiyle bizim bir ilgimiz yok, biz alıp satmadik diyor, hacim yükselmeleri bizim dışımız da olan şey diyor, ancak metronun elinde 16 milyon lot vardı bu tarih başında bu tarih aralığı içinde 14 milyon satti, nasıl oluyorda bu yuksek hacimlere bizim bir ilgimiz yok diye haber gönderiyorlar, bundaki amaç ne acaba, yine bir oyunmu peşindeler.
     Alıntı Originally Posted by eski bir dost Yazıyı Oku
    dunki yazdigimi okumadin sen galiba, likidite saglayiciligi ile ilgili ne yazmışım dun iyi okursan insanlara çamur atmazsın.

8.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    hayırdır kardeş sende mi başladın bize, likidite saglsyicilik likiditeden farklıdır. Bu su demek oluyor dedim, bu tarihler arasında olan işlem hacimlerideki yükseklikle bizim bir alakamiz yok diyor burada ama yinede hisse yarın tahminim bunu olumlu algılayıp yukarı yönlü olabilir demedimmi, burada yanlış olan ne, neden doğru düzgün yorum yapan insanları hep karalıyor buradakiler anlamıyorum, tamamen ben objektif tarafsız yazıyorum hergun.simdi de kademelere bakıp inceleyip saatlik dakikalık ne olabilir onu yazıyorum, ne yanlış burada
    ne saçmalıyorsun arkadaşım sen? sen kimsin ki seni karalayayım. sanki gazetede köşesi var. hayır anladığın da yok lakırdı olsun diye boş boş yazmışsın. bir tane faydalı kelamın da yok.

2 dakika önce 2.40tan satan 2.30dan alır rahat olun diyor. objektif tarafsız yazıyormuş. sevsinler seni. aklını kendine sakla.

Sayfa 430/682 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •