Acamadim bunu
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisseyi 3.50 den beri pazarlanmamsi gerektigini galiple dans edilmemesi gerektigini soyledim. O zamanlardan beri hisse gidecrk algisi yazanlar oldu. Dedim ki hergun dusse yeni ky cekemez. 1 ileri 3 geri. 3 ten aşağısı yok diyenler veya algisi yapanlar hisse 2.4 a gelince kahraman edasiyla konusmaya baslamis.cidden ironik. Ve yazık. Hisse yuzde kac artarsa 3.50 oluyo hesaplayiverin. Ytd
Ekran Alıntısı.jpg
buyurun arkadaşlar.
hayırdır kardeş sende mi başladın bize, likidite saglsyicilik likiditeden farklıdır. Bu su demek oluyor dedim, bu tarihler arasında olan işlem hacimlerideki yükseklikle bizim bir alakamiz yok diyor burada ama yinede hisse yarın tahminim bunu olumlu algılayıp yukarı yönlü olabilir demedimmi, burada yanlış olan ne, neden doğru düzgün yorum yapan insanları hep karalıyor buradakiler anlamıyorum, tamamen ben objektif tarafsız yazıyorum hergun.simdi de kademelere bakıp inceleyip saatlik dakikalık ne olabilir onu yazıyorum, ne yanlış burada
Ziraat yatırım 1 milyon almış ve 1 milyon satmış. Hem de zararına...
Gel gel hareketi mi?
Dostlar alışverişte görsün mü?
ne saçmalıyorsun arkadaşım sen? sen kimsin ki seni karalayayım. sanki gazetede köşesi var. hayır anladığın da yok lakırdı olsun diye boş boş yazmışsın. bir tane faydalı kelamın da yok.
2 dakika önce 2.40tan satan 2.30dan alır rahat olun diyor. objektif tarafsız yazıyormuş. sevsinler seni. aklını kendine sakla.
Yer İmleri