bes şuan tüm tuşlara birden basıyor.
koç grubu gibi.
mermiler bitiyor
Printable View
bes şuan tüm tuşlara birden basıyor.
koç grubu gibi.
mermiler bitiyor
tefas verilerini inceleyen biri dün 3,5m bes alışı olduğunu söylüyor. twitterda @cemoenal diye bakabilirsiniz. bugün ve sonrası için de yorumu var.
Döviz kısıtlamaları da başladiysa...
çareler tükendi demektir
Sıradaki önlem üç kulhü bir elham
KKM ler 2001 I mumla aratirsa şaşırmam..
Bu kadar azginlik yoktu o zaman
Bence değil. Yarın takastan bakarız çarşamba gününe de...
Dün ve önceden aldıklarını bugün fonlara vermeye başladılar diye düşünüyorum. En başta gedik..
10 günde 8 milyar fon alımı konusu oldukça endekste sert düşüş zor.
Ha tabi long yönlü poz alıp zengin olmayı hayal eden viopçuları da kolay zengin etmezler. Yukarı aşağı çok normal
Çalkalanıp ayakta kalabilen ancak kazanır... Spot tarafı zaten yukarı yönlü max. 1 hafta için... Şirket alımları olmazsa ki sanmıyorum bu seviyeden, o zaman hikaye biter ve haftaya verirler aşağı bence
Bi bedelsiz de FROTO patlatır bence.
şey kapatılmalıdır öbür şey de kapatılmalıdır maaşınızı şeyle mi alıyorsunuz
Finansal piyasalarda mücbir sebep kararlari geliyor yavaş yavaş.
Ziraat Porftöy'ün o gördüğünüz fonlarının TVF'yle ilgisi yok. Onlar borsa yatırım fonu. Bildiğiniz ETF mantığıyla çalışıyor.
TVF'nin kullandığı fon hisse senedi fonu. Takip etmek çok mümkün değil.
Hani bes ve şirketler hisse alıyordu yaf. Gücücuklerin hepsi baya eksi de. Mazot mu bitti.
Gedik, Bank of, Credit, Teb bu 4 üde yabancı şu ana kadar bugün 2,5milyar çıkmış adamlar. Sona kalıp dona kalmayalım demişler heralde
Bes hikayesi 10 işlem günümü
BİST: Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP), BIST 30 Endeks vadelerarası strateji emirlerinin üst fiyat limitinin hesaplamasında kullanılan k değeri bugün için 26'dan 52'ye çıkarılmıştır
kuzguna yavrusu şahin görünürmüş.
seçtiğim şirketleri satmakda çoğu zaman zorlaniyorum.
pala benimle ortaklığı bitirirse yada ortaklık payını dürüceğini hissettiğimde ben de onunkileri satiyorum.viop da bundan gayrı da alış satış çok ender yapıyorum.genelde viop hacmimle hisse hacmim eşite yakın oluyor.
Eksi kapatılan günlerdeki eksi oranının 5 katı kadar shortçulardan tahsil edilmeli, hissede olanlara ve longçulara dağıtılmalı, yatırımcıya güven verilmelidir.
Bu 5 katı oranı kafaya göre artırılabilmeli, yine yatırımcıya güven verilmelidir...
Her hal ve şartta yatırımcıya güven verilmelidir...
Son olarak yatırımcıya ve ayrıca twitter höstadlarına da güven verilmelidir.
Bozkuş ile dernek kuruyoruz fasfakirler incir yaprağıyla gezenler, transparan poşet giyenler ve suyun içinde yaşayanlar derneği.
Altıncı arkadaşlar ne diyorsunuz başlayalım mı maliyet yapmaya altında. 1850 lere ensetirler demişti geçenlerde bir arkadaş burada
benim dün geceden yazdığım long kapama işlemlerinden bazıları gitmiş tepeden.
şimdi emir düzenle dedim düzenlenmiyor.. iptal etmiyorum. gelirse çok mutlu olurum sevgili BES.
lütfen ama.
İşgünü değil, 10 gün diyor yönetmelik..
https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...20230214-2.htm
GEÇİCİ MADDE 3 – (1) 14 üncü maddede belirtilen portföy sınırlamalarına bu maddenin yayımı tarihinden itibaren en geç 10 gün içerisinde uyum sağlanması zorunludur.â€
eskiden yatirimcilar "düşüşe yakalandım " tabirini kullanırdı.
Bu tabir değişti değişecek "kurala yakalandim" olacak.
koz maçaysa maçadır.
Maçası yiyen kuralı kozu değiştirmez. oyun ortasında.
eskiden tv de bir yarışma vardı, sunucu "değiştir,değiştir "derdi.yarışmacıyı şaşırtırdı.
Düzen alaşağı edildi...
Aşağılık bir düzen oldu...
çimento demir banka hariç tüm hisselere bak.
asrın hacimsizliği var.
yaprak kımıldamıyor diğer hisselerde.
bes alımı bitsin.. felaket bir hacimsiz borsa görücez.
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
1 sa
Rusya devletine bağlı medya
50 milyar TL'lik 'yanlış' bağış yapan Yeni Çamoluk Otomotiv sahibi Duras:
Aslında 50 bin TL demek istedim, telefonlar susmuyor
'Hacı ağabey sen ne yaptın, Merkez Bankası'nı da geçtin' diyorlar
Bu vesileyle 50 bin TL bağışı 100 bin TL'ye çıkarıyorum
https://sputniknews.com.tr/20230216/1067116454.html
Yatırımcı kapatılır mı yahu...
Yatırımcıya güven veremeyen kurum kapatılmalı, çalışanları işten atılmalı...
O da yeterli olmuyorsa yatırımcının güvenini sarsan shortçu bulunmalı kapatılacaksa shortçu yatırımcı kapatılmalı...
Tüm kağıtlar suyun içinde bulunduğu yerlerin 2-3 katına doğrudan getirilmeli, yatırımcıya güven verilmeli...
Hikayesi güzel olan kağıtlar kendini kurtardı,
Bankaları da BES kurtardı,
Kalan yan kağıtlara da yarabbi şükür.